19.

119 9 0
                                    

Vstanem a hneď sa chytím za hlavu strašne mi v nej treští. Keď otvorím oči zistím že som asi v Bradovej izbe.
Spala som iba v tope a nohavičkách. Brad vedľa mňa ešte spí.   Ja si vybavím včerajšok. Fuj toho hajzla nechcem v živote vidieť.
Ani som si neuvedomila a stiekla mi slza po líci.
Rýchlo som ju zotrela. Nie nesmiem kvôli nemu plakať.
,, Čo sa deje?" spýta sa Brad a posadí sa vedľa mňa na postel.
Opriem si hlavu o jeho plece. ,, Nič."poviem.
,, Grace vieš že mi môžeš povedať všetko ak je to kvôli včerajšku tak stačí povedať a nebudeme sa o tom baviť."povie a dá mi bozk do vlasov.
,, Ďakujem."poviem potichu.
Objíme ma a v objatí si ľahneme. ,, Strašne ťa milujem."poviem a pobozkám Brada na pery. ,, Aj ja teba." povie a bozk mi opätuje. Znova zaspím.
...
Zobudzam sa v Bradovom objatí no Brad už nespí. Ako to viem? No keď zdvihnem hlavu uvidím dve čokoladové oči ako sa na mňa pozerajú.,, Dobré ráno. Koľko je vlastne hodín?"poviem a usmejem sa keď sa Brad usmeje.☺😊
,, Je obed bola tu moja mama že jej volala tvoja mama a pýtala sa na teba. Tak som jej povedal že si prespala u nás."povie a mne sa úsmev oniečo zmenší.
,, Asi som im zabudla povedať že idem na párty." poviem a nervózn sa poškrabem na zátylku. ,, To nevadí veď to prežijú."povie a  pobozká ma. ,, Ja sa pôjdem osprchovať. Ukážeš mi kde tu máte kúpelňu?"poviem a vstanem z postele.
Dám si na seba sukňu kedže tu nechcem pobehovať v nohavičkách.,, No kúpeľňa je tu hneď vedľa už si zabudla?"spýta sa ma a potom sa zasmeje ja s ním.,, Áno prepáč."poviem a vojdem do kúpelne kde sa pozriem do zrkadla kde som sa zľakla mascaru som mala až po líca a rúž všade inde len na perách nie. ,, Brad kedyi mi chcel povedať že vyzeram ako zombík?"spýtam sa ho keď otvorím dvere do izby. Brad si vyzliekal košeľu.😇😅😮
,,Nevyzeraš zle a ja som ti hovoril že si krajšia jeď sa nemaľuješ."povie a ja sa naňho usmejem.,, Ďakujem"poviem a vojdem späť do küpelne umyjem si tvár. Vyzlečiem sa a vojdem do sprchy. Teplé kvapky ma upokojujú. Osprchujem sa a vyjdem zo sprchy. Zoberiem si uterák do ktorého sa zabalím. Vlasy ktoré som mala v drdole si dám do vysokého copu a oblečiem sa. Výjdem z kúpelne na posteli sedí Brad a ťuká do mobilu.
,, No."poviem a sadnem si k Bradovi on odloží telefón a pozrie sa na mňa.,, No"povie. Pozeráme na seba. Nič nehovorí. Niečo sa stalo? Pochybujem za tých 20 minút čo som bola v kúpelni? Nie.
,, Deje sa niečo?"spýtam sa ho a on zkrčí obočie no potom ho uvoľní.(netuším ako to mám popísať) ,, Nie nič. Tak pojdeme niekde na obed alebo tak?"spýta sa ma a ja sa jemne usmejem aj on sa usmeje. ,, Môžme ale predtým by som sa šla prezliecť."poviem a pozriem na sukňu.
,, Tak dobre poďme rýchlo lebo som hladný ako vlk."povie a ja sa zasmejeme sa.,, To ti verím lebo aj ja."poviem a opäť sa zasmejem.
Prišli sme ku mne domov kde som sa prezliekla.

Prišli sme ku mne domov kde som sa prezliekla

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Z

ašli sme na obed. Po obede sme sa šli prejsť.
Zašli sme do obchodného domu.
...
,, Láska ja už nevládzem."povie Brad keď už sme v 10 obchode spravili sme spontanne nákupy. No zo mnou by nikto nechcel chodiť do obchodu takže sa jemu ani nečudujem. ,, No dobre posledný a potom si dáme niečo zo Starbucksu."poviem a ťahám ho do posledného obchodu.

Hola!!!!!
Nechcelo sa mipísať ale nech sa páči neviem prečo ale väčšinou mam zvyk písať neskoro v noci. Skoro všetky som takto písala.
No ale ako sa máte? Blíži sa Veľká Noc!!!😢
Jedine pozitívum je že budú prázdniny. Inak neznášam oblievačku.
Ľubim Vás😙😙
Vaša@TheVampsLover

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
I will protect you.(Dokončené)Where stories live. Discover now