9.

196 16 0
                                    

,,Cŕrrrrrr" zazvonil môj budík a ja som vstala. Obula som si unicornske papuče a vypla budík dnes odchádzam na "výlet" zo školy. Zišla som dole kde boli rodičia a segra. ,, Dobré ráno" pozdravila som ich a vybrala si z chladničky jogurt.,, Dobré aj tebe tešíš sa do Talianska?"spyta sa ma mama. Ja si sadnem a otvorím jogurt.,, Áno veľmi. Nemusite sa o mňa báť."poviem a usmejem sa na otca ktory zdvihol obočie.,,Nebojíme sa o teba ak ide aj Brad tak na teba už dá pozor."povie otec a ja prekrútim očami. ,, Oci niesom male dieťa nemusí ma nikto strážiť."poviem a hpdím kelimok do koša. Vyjdem hore do kúpelne kde spravím rannú hygienu. Vojdem do izby otvorím šatnik a zo zvyšních kúskov oblečenia ktoré niesu v kufri sa pokúšam vytvoriť nejaký outfit.

Nakoniec si oblečiem toto.

Je 8:30 z8dem dole aj s kufrom,cestovnou taškou a ruksakom a idem sa rozlúčiť z rodičmi kedže idem z Bradom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Je 8:30 z8dem dole aj s kufrom,cestovnou taškou a ruksakom a idem sa rozlúčiť z rodičmi kedže idem z Bradom.
,, Tak ahojte. Budete mi strašne chýbať." poviem a objímem mamu a otca. ,,Budeš mi chýbať velmi." povie Lily keď skočí mi okolo krku. ,, Aj ty mne princezná. Ale neodchádzam navždy takže sa čoskoro uvidíme. Tak ahojte."poviem a položím Lily na zem zoberiem cestovnú tašku a ruksak kedže otec aj napriek protestom mi zobral kufor pretože mi ho chce odniesť až ku autu. Vyjdeme na ulicu kde nás čaká Brad a jeho mama.,,Ahoj" usmeje sa na mňa a objíme ma. Dá mi kufor do kufra😁 a aj tašky. Ešte raz objímem otca a Lily ktorá za nami pribehla a objime aj Brada. Nasadneme do auta a ja im ešte zakývam. ,, Ďakujem Vám ešte raz pani Simpsonová že ma odveziete na letisko."poviem a usmejem sa. ,, Nemáš začo."povie a usmeje sa na mňa cez spätné zrkadielko (sorry no neviem ako sa to píše🙈) ,, Tešíš sa?"spýta sa ma Brad a prepletie si so mnou prsty.,, Veľmi sa teším. Trochu i dám pauzu od všetkého."poviem a usmejem sa naňho.
...
Jeď nás pani Simpsonová privezie na letisko tak si zoberieme veci a rozlúči sa z Bradom a objíme aj mňa. Ideme do haly a vidím skupinku spolužiakov ktorý stoja okolo triednej.
,,Sme všetci?"spýta sa keď prídeme k kruhu .,,Áno."niekto povie a presúvame sa na kontrolu z kontroly do lietadla kde odlietame. Sedím vedľa Brada a pozeráme nejaký film .
....
Keď sme prileteli tak som sa akurát zobudila celý čas som mala z Bradom prepletené prsty a hlavu na jeho ramene.
Brad sa na mňa pozrel a povedal: ,,Dobré ráno slniečko, akoi sa vyspala prespala si skoro celú cestu."povie a ja sa zasmejem.,, Ty si mi fakt povedal slniečko?"spýtam sa  a on mi okamžite odpovie: ,, Áno prečo vadí ti to?"spýta sa ma zas on mňa. ,,Nie je to také zlaté."poviem a dám mu bozk na líce. Z lietadla vystupujeme ako posledný. Na autobuse sa presúvame aj s ďalšími triedami do hotela.
V hoteli nám dajú kľúče od izieb a každý ide hľadať tú svoju. Keď dáme všetky svoje veci do ozby tak nás zavolajú na večeru bola výborná každy i tam mohol niečo vybrať.
Kedže bola večierka (bohužial je to tak) o 22:00 tak smešli na izbu. Bolo asi 19:00. Ja som si šla vybaľovať veci keďže sme tu na sedem dní. To iste urobil aj Brad ale spolovice pretože sme mali zapnúté pesničky a na tie sme strašne tancovali. Bola to sranda. Nakoniec som sa iba osprchovala obliekla si pyžamo a z Bradom sme šli spať o 21:00 keďže každý bol unavený z cesty. Zaspala som v jeho náručí tento výlet sa začína úžasne.

Ahojte!!!
Viem že dlho nevyšla časť ale mam menšie technické problemy tak píšem cez tablet.
Snažila som sa narobiť čo najmemej chýb.
Vaša @TheVampsLover

😍😍😍😍😍😍

I will protect you.(Dokončené)Where stories live. Discover now