30.

134 11 0
                                    

Zobudila som sa vedľa Brada ktorý si ešte spokojne odfukoval. Pomaly som sa pobrala do kuchyne. Otvorila som chladničku. Vybrala som si suroviny a rozhodla sa že urobím palacinky. Keď som mala cesto hotové zrazu niekto zazvonil. Šla som k dverám a pomaly ich otvorila . ,, Ahoj lás-" zarazila sa keď videla kto jej otvoril.
,, Kto ste?" spýtala som sa.
,, No ja som Chloe. Hľadám tu Bradleyho. Je tu?"povie a mne srdce vynechá niekoľko úderov. ,, Áno je." Je jediné na čo som sa zmohla. ,, Mohla by si mi ho zavolať.
Pomaly som prikývla . Zatvorila som dvere a vyšla hore po schodoch z izby práve vychádzal Brad. ,, Niekto ťa dole čaká."poviem naštvane.
Idem do izby. Prezlečiem sa.

Zídem dole do kuchyne kde zjem jogurt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zídem dole do kuchyne kde zjem jogurt. To cesto som mal chuť vykidnúť tej piči na jej blonďavú hlavu. Ochvíľu prišiel Brad. Netváril sa nadšene. ,, Aká láska Brad čo to má znamenať?" spýtala som sa.
Pozrel sa do zeme. ,, Od povedz mi."povedala som už naštartovaná. ,, Vieš ten víkend keď si bola za svojou tetou v Poľsku tak ma chalani zobrali na menšiu párty. Strašne sme sa opili a no a ja som sa ráno zobudil vedľa Chloe. Ja som nechcel. Nechcel som ťa podviezť. Ja ťa stále milujem Grace. Tá krava si myslela že neviem čo. No ja ťa milujem Grace."povedal mal slzy na krajíčku. Moje srdce sa vtedy zlomilo na dve časti.
Ako mohol?
Pristúpila som k nemu. V tej chvíli sa jeho líco stretlo s mojou rukou. ,, A ja som ťa milovala ako taká krava."povedala som a rozbehla sa do izby . Zamkla sa a zbalila si rýchlo veci.
Nechcem tu byť ani o minútu viac. Odomkla som dvere a vyštartovala dole po schodoch s kufrom. ,, Grace toto mi predsa nemôžeš urobiť. Ja ťa milujem. Prosím Grace neopúšťaj ma. Prosím."bolo posledné co som počula než som zatvorila vchodové dvere.
Rozbehla som sa z kufrom čo najďalej od domu. Keď som zastala pri autobusovej zástavke. Zavolala si taxík.
Smer. Vlaková stanica.

Bradleyho pohľad
,, Ja som taký idiot!"poviem a zosuniem sa dole na zem . Ja ja som všetko pokazil zničil. Zničil. Zdevastoval. Keby som nebol taký idiot a neožral sa. Bože . Ona ma už nebude chcieť vidieť. Už nebudeme MY . MY. Je koniec. Len kvôli mne . Pomaly som sa presunul do obývačky. A sadol si na gauč. Hlavu som su dal do dlaní. Všetko sa posralo kvôli jednej noci všetko.
Bolá jediná naozaj milovala.
A ja som ju podviedol .
Nezaslúžim si ju. No ja ju stále milujem.

Gracein pohľad
Sedím vo vlaku ktorý smeruje do Londýna . V ušiach mám slúchadlá kde mi hrá  pieseň od Chainsmokers Sick Boy.
Stále nedokážem pochopiť ako ? Ako mohol?
Chytím náhrdelník. Ten náhrdelník.
(Flashback)
,, Vieš čo je dnes za deň?"spýtam sa Brad keď ideme spolu zo školy. ,, Jasné dnes máme výročie."povie a ja prikývnem.
,, No vlastne pre teba niečo mám."povie a vytiahne krabičku zabalenú v baliacom papieri.
,, Otvor to."povie a ja ju opatrne otvorìm. Vo vnútri je náhrdelník zo srdiečkom v ktorom je vyryté
G+B . ,, Brad to je nádherné to si nemusel."poviem a hodím sa mu okolo krku.
(End of flashback)
Keď vlak už konečne do razí do Londýna smutne si vydýchnem. Utriem si slzy.
Výjdem z vlaku. Zavolám si taxík. Keď konečne prídem pred dom tak sa aj s kufrom dotrepem pred dvere. ,, Ahoj nemala si byť náhodou s Bradleym?"spýta sa ma hlas za mnou a ja podskočím.
Otočím sa je to Natalie Bradova sestra. ,, Vieš to sa spýtaj jeho. Prečo sa vyspal z nejakou kravou a povedal mi to teraz . Že ma podviedol. Spýtaj sa jeho."poviem a okamžite vojdem dovnútra a zamknem dvere. Zosuniem sa po nich dole a začnem plakať.
,, Grace čo ša štalo?"povie Lili keď ma uvidí pri dverách.
Pribehne ku mne a objíme ma .
,, Grace neplaš pľoším."povie a ja stále neprestávam.
,, Mami!" Zakričí Lili a beží do kuchyne.
Ochvìľu príde mama.
,, Preboha Grace čo sa stalo? Grace no ták. Hovor so mnou. Nepláč to bude dobré."povie a objíme ma.
Keď sa mierne ukľudním mama my uvarí čaj a ja  jej všetko rozpoviem. ,, Ó Grace je mi to ľúto. Vyzeral ako dobrý chlapec. Nechaj ho tak. Nestojí ti za to. "Povie a objíme ma.
,, Ja si pôjdem ľahnúť."poviem a smrknem. Výjdem po schodoch a zaleziem do izby. Ľahnem si na posteľ a v tom momente zaspím.
😪😪😪😪😪
Keď sa zobudím vonku je tma takže je večer. Pozriem sa na hodinky. Je 20:00.
Zídem dole kde nájdem rodičov. ,, Ahoj Grace. Moja princezná poď sem . Viem že to bolí. To prejde časom sa to zlepší."povie otec a objíma ma.
No to dúfam oci.

Ahojte tak
Viem že ma práve teraz za toto neznášate ale nie vždy všetko ja dokonalé ľudia robia chyby. A potom za nich musia nosiť následky.
Tak blíži sa to.
Ochvíľu je to tu.
Vaša TheVamppsLover

I will protect you.(Dokončené)Where stories live. Discover now