14.

164 16 0
                                    

Otvorila som oči a hneď ich zatvorila lebo mi svietilo ranné slnko do tváre. Vstala som z postele a zatiahla záves.
Brad spal na posteli a ja som šla pozrieť koľko je hodín. Odomkla som svoj mobil a pozrela koľko je hodín je 09:35.
,,Dobré ráno láska." zamrmlal Brad.
,, Aj tebe krásne." poviem a pobozkám ho .
,, Kedy si vstala?"spýta sa Brad zo stále zavretími očami.
Hladkám ho po líci a poviem:,, Pred chvíľou.".
,, Si unavený?"spýtam sa ho a on si ma viac pritiahne k sebe.
,, Áno včera to bol naroční deň."
,, Tak ja pôjdem po nejaké raňajky. Ty si zatiaľ pospinkaj pôjdeme poobede na pláž a potom sa večer musíme pobaliť lebo zajtra už odchádzame."poviem a dám Bradovi malý bozk.
Oblečiem si čierne kraťasy a modrý croptop k tomu biele conversy a idem dole do hotelovej reštaurácie. Najedla som sa a zobrala Bradovi na tácke kávu z lievancami na izbu. Vosla som do izby a položila tácku na stôl a dala si dole kraťasy. Aby ma netlačili.
Ľahla som si v croptope a v nohavičkách do postele a zaspala.
...
Zobudila som sa a Brad ležal na posteli a pozeral niečo na mobile . Ja som sa usmiala a pritúlila sa viac k nemu a jednu nohu si preplietla s tími jeho(dufam že ste to pochopili tak sa ospravedlňujem neviem to opísať.) . ,, Už si zjedol si raňajky?"spýtam sa ho keď odloži mobil a otoči sa na mňa . Keď si ma prezrie a uvidí že som v croptope a nohavičkách usmeje sa a ja čakám na odpoveď.,, Áno bola vyborná ďakujem ."povie a dámoju nohu bližšie k sebe ja sa iba zasmejem.
,,Idem sa prezliecť a pôjdeme posledný krátna pláž. Dobre?"poviem a pobozkám ho .
,,Dobre." Povie .
,,Dobre."poviem a usmejem sa.
,, Dobre môže býť naše navždy."povie a ja sa posadím na posteľ.
,, Ty si práve citoval scenu alebo časť môjho obľubéneho filmu a aj knihy."poviem a Brad sa tiež postaví.
,,Áno videl som tu podpísanu knihu od Johna Greena a myslel som že máš rada ten film aj tak ja som ho tiež videl ale zdal sami smutný." Povie a ja sa naňho pozerám ako na.zjavenie. Je taký všimavý je proste úžasný.
,, Smutný ale nádherny a plny lásky ktorá prekoná všetko a je tam mnoho veci o živote samotnom aký je nespravodlivý. A je tu aj niečo aj umieraní kedy pochopíš že keď ti niekto milovaný zomrie tak pochopíš že tie pohreby nie su pre tých čo zomreli ale pre tých čo ešte žijú a nemajú podporu." Dopoviem svoj monológ a Brad nepovie ani slovo po chvíľke povie ,, Wau povedala si to múdro a tak inteligentne že ani ja by som to nevedel takto sformulovať."povue a ja sa začervenám.
,, Nie veď aj ty si veľmi múdri len možno sa ti to nezdá také zaujímavé tak ako mne ."poviem a oblečiem si kraťasy.
Zoberiem si plavky a v kúpelni ich vymením zo spodním prádlom. Vídem z kúpelne a na mňa už čaká Brad pripravený na pláž dám si do tašky mobil, peňaženku, krém na opaľovanie.
Vyjdeme z izby a ideme na recepciu.
Z recepcie ideme rovno von z hotela na pláž.
...
Po asi 3 hodinách na pláži sa vraciame na hotel. Keď dojdeme na izbu prezlečiem sa do
Tohto.

Zašli sme dole na večeru a potom na izbu kde som sa začala baliť

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zašli sme dole na večeru a potom na izbu kde som sa začala baliť. Zapla som hudbu počas toho sme sa balili tak sme aj s Bradom smiešne tancovali no bolo mi smutno že musím odísť.
Bolo asi 22:45 keď sme mali veci zbalené a ja som sa prezliekla do pyžama a spolu z Bradom sme zaspali.

Hi guys!!!
Po dlhej dobe nová časť vratila som sa z lyžiaraku a bolo tam úžasne poviem Vám smiali sme tam stále ako zdrogované. Keď niekto z Vás v najbližšej dobe pôjde na lyžiarsky tak mi napište do kom. A nezabudnite tam hodiť ten vote
Vaša @TheVampsLover

😍😍😍😍

I will protect you.(Dokončené)Where stories live. Discover now