6.

255 18 2
                                    

,,Je to vynikajúce."poviem keď ochutnám svoje jedlo. Je to nejaká cestovina špecialita šéfkuchára.,,Keby sa tieto cestoviny premenili na ženu tak okamžite ideme do LA a žením sa."povie Brad. Ja sa zasmejem.,,Tak to som nečakala."poviem a dám si posledné sústo do úst. ,,Ale teraz vážne chcel by som ti niečo povedať. Páčiš sa mi Grace." Povie a ja s červenám.
,,Prepáč ale na LA si už zabudol nechcem ti kaziť vzťah z cestovinami." poviem a zasmejem sa. ,, Už som na to zabudol. Ale nie fakt sa mi páčiš." Povie a vidím že si nerobí srandu.,, Chcem ti povedať že skm sa do teba zamiloval viem že sa to stalo tak rýchlo no chcem ti povedať
Milujem ťa Grace Parkerová." keď to povedal mala som slzy na krajíčku usmievala som sa ako debil. Zaklipkala som očami aby som odohnala slzy ,,Brad aj ja ťa milujem som ti štrašne vďačná čo si pre mňa urobil aj keď si nemusel. Strašne ťa milujem." Poviem a usmejem sa naňho. Prinesú nám dezert a ja sa ho snažím slušne ale rýchlo zjesť. Keď nám prinesú účet beriem si kabelku a idem zaplatiť keď čašnik odchádza aj z účtom.,,Už som to zaplatil. Poď ideme."povie a ja to nechám.
Nasadneme do nádherneho auta. Zastavíme na našej ulici pred Bradovým domom. Je asi 19:56. Brad sa ku mne nahne a spojí naše pery v jedno užívam si tento okamih akoby bol posledný. Začne pohybovať perami a ja spolupracujem. Keď sa odtiahneme pre nedostatok kyslíka tak mi zastrčí neposlušný prameň vlasov za ucho.,,Grace Parkerová urobíš mi tu česť a staneš sa mojou priateľkou?"spýta sa a moje ústa sformulujú ten najvätší úsmev storočia.,,Áno to bude pre mňa obrovská česť."poviem ahneď ho pobozkám. Ach bože ako ja ho milujem!!! ,,Nechcel by si u nás zostať spať?" poviem a on sa lišiacky usmejem. Ja ho buchnem do ramena,,Brad. Len spať."poviem a zasmejem sa. ,,Jasné čo si o mne myslíš. Áno pôjdem k Vám spať. Vaši sú doma?" ,,Nie išli zo ségrou na návštevu."poviem a Brad sa zasmeje.,,Ideme?"spýtam sa. ,,Áno."povie a vychadzame s auta. Vyjdeme na chodník a smerujeme k nášmu domu. Keď prejdem k dverám otvorím ich. Obidvaja vojdeme a ja zamknem a kľuče dám na botník dám dole konečne! Lodičky. ,,Poď."poviem Bradovi a zoberiem ho za ruku po schodoch. Keď vojdeme do izby tak si dám kabelku na stôl. ,,Dám ti nejaké  ocové tričko."poviem a odídem do rodičovskej spalne vyberiem nejaké prijateľné tričko a idem naspäť do izby. ,, Nech sa páči."poviem a podám Bradovy tričko.,,Ďakujem"povie a ja si dám dole sponky z vlasov aj náušnice. Zoberiem si moje obľubené pyžamo a idem do kúpelne. Oblečiem si ho a odlíčim sa. Umyjem si tvár zuby. Idem do izby Brad sedí na posteli v tričku a boxerkách. ,,Čo ideme robiť?"spýtam sa Brada a on sa šibalsky usmeje😈,,Ja by som vedel čo."povie Brad a ja po ňom hodím vankúš. Zoberiem počítač a ľahnem si vedĺa neho na posteľ.,, Pozrieme si nejaký film?"spýta sa a ja prikývnem. Zapnem film Nebezpečne Blonďavá. V asi polke filmu my oťažejú viečka a ponorím sa do ríše snov.
Ahojte myslim že ste všetci čakali na iný koniec ale chcem to napisať inak.

I will protect you.(Dokončené)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt