XXII.

343 30 4
                                    

17. 4. 1997

Milý Jamesi,

už u mě přestal chvilkově bydlet Remus. Nemohla jsem ho tu držet věčně, taky potřeboval peníze. Ale jsem mu za to neskutečně vděčná, staral se o mě dobře.

Díky té samotě mám znovu nostalgickou náladu. Znovu jsem si vzpomněla na měsíce po vystudování Bradavic. Zase mě chytil vztek.

Proč to Lily udělala? Vždyť jsme se tak milovali!

Vím, po škole jste si našli společný dům a bydleli jste spolu, ale stejně si byl pořád u mě. Pamatuji si přesný výraz Lily, když to zjistila. Ještě víc mě těšilo, že to bylo při našem polibku, kdy jsme se loučili po společné noci. Zrovna ta byla osudná pro naši dceru.

Ano, v tu chvíli mě to těšilo, ale potom se to tak zvrtlo! Přemístila se s tebou někam pryč. Domů to nebylo, to vím, hned jsem se tam přemístila. Tato chvíle byla naše poslední, potom ti začala cpát lektvar lásky. Ty ses začal zamilovávat znovu do ní a na mě jsi zapomněl... Vlastně se divím, že je váš Harry tak citlivý a hodný, takový lektvar dělá divy.

Ach, Jamesi, nejvíc mě mrzí, že jsem tě naposledy viděla až mrtvého. V té době jsem ještě byla u bystrozorů, takže jsem u vás byla jako první...

Moc tě miluji a chybíš mi.

S láskou,

Alyssa

S láskou, Alyssa | HP ✔Where stories live. Discover now