Отново на училище

64 7 1
                                    

Алармата звънна. Най-тежкият момент в живота на всеки ученик. Станах и се изкъпах със студена вода надявайки се, че ще ми помогне да се събудя. Премръзнала, но събудена излязох от банята. Седнах пред огледалото и се гримирах. Не използвам много грим и затова не ми отне много време. Взех си машата и я включих. Направих си леки къдрици. Остана само да си избера дрехи. Отидох до гардероба си. Отворих го, и първото което видях беше черна рокля, която стига до коляно. Взех я и вече бях готова да тръгна за училище. Качих се в черното ми BMW и потеглих. Паркирах и щом излязох от колата чух познати гласове. Това бяха приятелките ми-Хана и Джесика. Нямах търпение да се видя с тях. Хана е с руса коса и е висока почти колкото мен. Тя е изключително добър човек, страхотен художник и невероятна приятелка. Джесика е малко по-ниска от мен и е с кестенява коса. Много е талантлива. Тя пише, рисува, танцува, пее, свири и всичко за което се сетите. Трите щастливи, че сме отново заедно, бяхме готови да влезем в училище, но не бяхме подготвени за това, което видяхме. Всички бяха там. За секунди си спомнихме всички хубави и лоши моменти. Всеки наш спомен ни връхлетя. После се спогледахме и решихме тази година да е различно. Да започнем отначало.
Първият звънец удари и ние влязохме в час по физика. Госпожата ни размести. Бяхме тъжни, че и трите сме до хора, които не харесваме. Трябваше да сядаме с момчета. Хана сядаше с Кейлъб, Джесика с Джейсън, а аз с Натаниел. С него се познаваме от деца. От детската градина до сега не сме се разделяли и винаги сме били приятели. Джейсън е едно от най-популярните момчета в училище. Има 2 лица-на бунтар и на романтик, но само едно момиче е успявало да намери тази негова страна-Анджела. Тя е най-популярното момиче. Използва всеки, за каквото си поиска. След като тя взе сърцето на Джейсън и го смачка, той реши повече да не показва чувствата си. Една вечер, след като се беше напил той ми беше споделил, че си пада по Джесика, но тя изобщо не го харесваше. Помолих я да му даде шанс, но тя каза, че ще си помисли, което означава не. Кейлъб е доброто момче. Той е джентълмен и никога не се подиграва на хората. Винаги се държи мило с всички. Той също е страхотен художник.
Госпожата говореше, но с Хана не я слушахме. Момчетата на мечтите ни стояха до нас. Джесика ни видя и се хвана за главата. Тя не вярва в любовта. Научила си е урока. Често момчетата се опитват да я накарат да ги обича. В редките случай, когато успяват и разбиват сърцето и завършват в болница. Тя не обича да си играят с нея. Часът свърши. Понеже беше първият учебен ден и дори и учителите искаха да си тръгнат, звънецът би 3 пъти продължително, което означаваше, че учебния ден е свършил. Всички си тръгнаха. Джесика и Хана дойдоха вкъщи, за да "учим".
Стигнахме до дома ми и още с влизането Джес започна да ни разпитва за часа по физика. Обяснихме ѝ, а тя започна да се смее. Другите биха се обидили, но ние бяхме свикнали с Джесика. Започна да се стъмва и решихме, че ще е по-добре да останат вкъщи. Обичаме да играем на игри,  които не включват телефони. Избрахме играта истина или предизвикателство. Ще стане интересно.
А коя съм аз? Името ми е Давина и съм изключително груба с всички, независимо дали го заслужават или не. Вземам каквото си поискам и съм съвършенна в действията си. Не обичам да греша и затова не го правя. Изградила съм стена около сърцето ми. Обичам свръхестественото. Нормалното е скучно.
Истина или предизвикателство? Какво избираш Ди? - каза ми Джесика.
Избирам истина.
Истина ли е, че харесваш Натаниел?
- ...

I Hate You I Love YouWhere stories live. Discover now