En Blændet Lærling

39 3 0
                                    

"Hvis Faith er i Helvede så er vi virkelig i problemer." Siger Gabriel bekymret. De er samlet omkring spisebordet, og Nhakimiel har lige fortalt dem at Faith er taget afsted for at møde Lucifer.
"Godt klaret Nhakimiel nu har Lucifer alt det han skal bruge for at overtage Himmeriget. " Siger Michael og slår hånden hårdt ned i bordet,
"Der var intet jeg kunne gøre."
"Hvad snakker du om. Du havde stoppet hende hvis du ville." Nhakimiel vender blikket ned mod bordet, han fortryder at han lod Faith gå.
"Michael det nytter ikke noget at skændes, vi må arbejde sammen, så vi kan hjælpe Faith. Jeg har svært ved at tro på hun frivilligt vil hjælpe ham til Himmeriget. Vi har nok nogle dage til at finde hende, siden Lucifer sikkert prøver at få hende over på sin side." Gabriel griber ind i et forsøg på at finde en løsning.
"Og det virker sikkert. Hun er let at manipulere." Som altid tvivler Michael på Faith,
"Hvad skal det betyde?" Siger Nhakimiel og sender ham et irriterede blik.
"Hun har kræfter ligesom ham, som hun ikke forstår og han er sikkert mere end villig til at hjælpe hende med at lære hvordan de kan bruges. Hvis i bare havde lyttet til mig, og ladet hende blive tilbage i Himmeriget ville intet af det her været sket. Fremover tager jeg styringen."
"Fint Michael men hun skal ikke behandles som fjenden." Nhakimiel kan ikke tro hvad han hører, som regelt ville Gabriel ikke bukker under så let. Nhakimiel frygter at han også er begyndt at tvivle på Faith.
"Ja ja." Svarer Michael fraværende.

---

Lucifer og Faith er gået ud foran slottet, så han kan lærer hende hvordan man kan overfører ildens kræft til et sværd. Han mener nemlig, at det vil hjælpe hende med at få kræfterne under kontrol.
"Når du har sværdet i hånden skal du finde frem til følelser der normalt udløser dine anfald. Når du har fundet frem til dem burde du være istand til at føle kræften i hele kroppen, og der kan du overfører den energi ind i sværdet. Det kræver en hel del koncentration, og pas på at du ikke overføre din kræfts energi for hurtigt. Hvis det ikke bliver gjort gradvist risikere du en eksplosion i din hånd." Samtidig med han fortæller Faith hvordan det fungere udføre han det også.
Faith nikker nærvøst, og tager så imod sværdet fra Lucifer.
Hun lukker øjnene og starter sin søgen efter den følelse hun har oplevet hver gang hendes kræfter har taget overhånd. Hun mærker en vrede og sørgmodighed der får hårene på hendes krop til at rejse sig. Hun føler hun har fået fat i energien bag kræfterne, og hun prøver med det samme at overføre den til sværdet i hendes hånd. Men hun gør det for hurtigt og sværdet eksplodere i hendes hænder og bliver slynget bag ud.

Lucifer kommer løbende hen til hende.

"Faith! Er du okay?" Hun sætter sig op,
"Ja jeg har det fint, jeg tror bare jeg blev lidt for ivrig"
"Hvad med vi holder en pause og så kan du fortsætte igen senere"
"Nej jeg er klar til at prøve igen"
Faith rejser sig op og gør sig klar til at starte igen, og en af dæmonerne der stod ved indgangen til slottet, kommer løbende med et nyt sværd hun kan bruge.

---

Michael har formået at finde indgangen ved Frihedsgudinden og de dukker op lige som Faith er begyndt at få sværdet til at gå i flammer. Hun er så overvældet af glæde, at hun omfavner Lucifer uden at tænke sig yderligere om. Hun ser op og får øje på Nhakimiel, hun smider det flammende sværd og løber direkte hen til ham og giver ham et kram. Han skubber hende dog væk, tager fat om skuldrende på hende og ser serøst på hende.
Michael smiler som om han har vundet, da han tror han endelig har beviser nok til at få de andre til at tro på at Faith er i ledtog med Lucifer. Men smilet forsvinder når han får øjenkontakt med Lucifer som også smiler.

"Faith er du okay?" spørger Nhakimiel.
"Ja Lucifer hjælper mig med at få styr på mine kræfter."
"Undskyld mig hvad!" Gabriel tror ikke sine egne øre.
"Faith vi bliver nødt til at få dig væk herfra, du ligner ikke engang dig selv." Nhakimiel er bekymret,
"Jeg ved godt jeg ser anderledes ud, men det er bare fordi Niflheim fremhæver mine evner. Men jeg er stadig mig."
"Hvad var det så i var igang med da vi kom?"
"Som jeg sagde så hjælper Lucifer mig med at træne mine kræfter." Faith forstår ikke hvorfor Nhakimiel virker så frustreret.
"Siden hvornår stoler du på ham."
"Det gør jeg heller ikke, han foreslog bare at hjælpe."
"Og du tog imod det?"
"Nej... eller ja, men det okay."
"Nej det er ikke. Har du glemt hvem du har med at gøre." Nhakimiels greb bliver strammere,
"Nej selvfølgelig ikke... Nhakimiel det gør altså ondt nu" Nhakimiel er helt ude af sig selv.
"Hvorfor opfører du dig så som om han er harmløs?"
"Nhakimiel i kan snakke om det her senere." Gabriel hviler en hånd på Nhakimiels skulder, og vender blikket over mod Lucifer, Nhakimiel følger hans blik og ser at flere af Lucifers dæmoner har nu samlet sig bag ham.

"Jeg skal nok tage Faith med mig, siden hun tydeligvist i ledtog med Lucifer." Siger Michael og hiver hende væk fra Nhakimiel.
"Hvad!?" Faith er nu bange, og det fornemmer Lucifer og begynder at bevæge sig hen imod dem.

"Hun skal ingen steder." Lucifer har nu også fat i Faith. Dæmonerne kommer Lucifer til undsætning, men han stopper dem.
"Det her er mellem mig og Michael." Faith prøver at vride sig løs, men det nytter ikke noget.
"Stop! Vi er brødre og det betyder stadig noget, så hvad med vi finder en løsning der er ikke er indebærer at vi slås" Gabriel er bekymret for Faiths velbefindende, da hun nu står fanget mellem Lucifer og Michael.

"Lucifer stoppede med at være vores broder, da han forrådte Himmerriget og vores Fader!"
"Det er ikke min skyld at Fader så min bekymring om hans elskede kreation, som ulydighed!"
"Ulydighed! Du var ikke ulydig, du mente du kunne gøre et bedre job end ham, så du prøvede at overtage hans trone. Det var derfor du faldt Lucifer!" Faith prøver stadigt forgæves at komme fri,
"Hvad troede du der ville ske hvis du fik endnu en nephilim?"
"Hvad mener du med endnu en?" Gabriel ser forvirrede på Michael,
"Tror du virkelig det her er første gang han har prøvet at indtage Himmerriget med en nephilim? Den eneste grund til du ikke har vidst noget om det, er fordi jeg har nået at tage mig af dem inden de har været nogen sand trussel"

Faith får løsrevet sig og vender sig mod Lucifer.
"Du sagde du elskede min mor! At du ikke gjorde hende gravid med vilje! Du sagde du bare ville beskytte os!"
"Jeg fatter ikke du troede på ham" Mumler Michael for sig selv,
"Klap i!" Faith ser på Michael og flammerne i hendes øjne rammer ham næsten. Dæmonerne, bag Lucifer, er så småt begyndt at forsvinde tilbage ind i slottet. De frygter hvad der vil ske nu når Faith er så vred.
"Faith lad være med at lytte til dem, de vil bare gerne holde dig indespærret. De kan ikke se dit potentiale ligesom jeg. Men hvis du bliver her, så kan jeg hjælpe dig."
"Virkelig! Og hvad vil du så opnå med mit potentiale?"
"Jeg vil bare hjælpe dig med at acceptere hvad du er. Du er trods alt min datter."

Faith kan mærke at hun nu fuldstændigt har mistede kontrollen og begynder at stråle kraftigere end nogensinde. Men da hun aldrig har brugt så meget af sin kræft på en gang før gør det ondt på hende. Hun falder ned på knæ, smerten er som ingen anden. De andre er gået længere væk fra hende, lyset fra hende skader dem ikke, men blænder dem så meget at de knapt nok kan se hende.

"Argh!" Faith skriger af ren og skær smerte.

Det pulserende lys bliver kraftigere og kraftigere, og rammer næsten hver en krog af Niflheim.
---

Splittet.
Splittet i to.
To verdener.
Hvem er hun?
Hvor høre hun til?
Hendes krise.
Hendes identitetskrise.
Har splittet hende i to.
Et hjerte.
Et hjerte i smerte.
Fysisk?
Psykisk?
Den bliver kraftigere.
Den vil gøre sig bemærket.
Den vil ikke glemmes.
Smerten.
Smerten som ikke hviler.
Snart vil hun ikke kunne mærke andet.
Andet end smerten.
Smerten fra at være splittet.
Splittet i to.
Hun står fanget.
Fanget på grænsen.
En grænse som kun bliver større.
Vælger hun side?
Eller lader hun sig falde?
Falde ned gennem sprækken.
Gennem en sprække i grænsen, som kun hun kan falde i.
Er hun en engel eller en dæmon?

---

De dæmoner der stadig var ude foran slottet da Faith udløste det kraftige lys, blev pulveriseret og er nu støv på jorden. Faith ligger bevidstløst på Jorden. Gabriel løber hen og tager hende op i hans arme og skynder sig hen til Michael og Nhakimiel der allerede står i elevatoren.
"Lad os tage hjem" Siger Gabriel og ser på Faith.

FaithWhere stories live. Discover now