Deja-vu

65 6 1
                                    

Faith er utrolig nervøs ved tanken om at tage tilbage til Jorden og se sin mor igen. Hun håber at hendes mor har det godt, fordi i filerne om hende stod der at nu hvor Faith er død har hun ingen familiemedlemmer tilbage.

Gabriel, Michael, Faith og Nhakimiel havde fået noget nyt tøj, så de ikke ville skille sig for meget ud når de kom ned på Jorden. De var nu over ved den vestlige port, som fører til Amerika og gjorde sig klar til at tage afsted.

Zaphikiel åbnede porten for dem og Michael fløj afsted som den første. Gabriel var den næste og tilbage stod Nhakimiel og Faith.

"Er du klar?" Nhakimiel så spændt på Faith,
"Så klar som jeg nu kan blive" Faith lukkede øjnene og lod hendes vinger føre hende.

Hånd i hånd tog de sidste to engle afsted, og med ét stod de alle sammen på gaden foran den lejlighed Faiths mor bor i.  Faith får straks en følelse af fortrolighed, som om hun endelig var hjemme.

-----

"Nå men hvad er planen så?" Gabriel vender sig mod Michael.
"Ja nu venter vi på Faiths mor dukker op og ser om hun kommer i kontakt med nogle af Lucifers håndlangere." Svare Michael.

Han bevæger sig over til en picnicbænk, i parken på den anden side af gaden, som vender mod lejligheden og sætter sig til rette.
De andre følger trop.
Nhakimiel sætter sig ved siden af Michael og de andre sætter sig overfor.

-----

Nhakimiel ser rundt på menneskene omkring sig med sammenknebet øjne.

"Jeg havde helt glemt, hvor overvældende det er at være på Jorden. Auraerne er noget man lige skal tilvænne sig." Faith ser forvirrede på Nhakimiel,
"Hvad mener du?"
"Ser du, noget alle engle lære på deres første rejse til Jorden er at læse auraer. Det er kun muligt for os at se dem hernede." Svare Gabriel.
"Gabriel lad være med at spilde vores tid på det nu" Michael er så fikseret på lejligheden, at han ikke har tid til at se på Gabriel imens han snakker.
Gabriel griner.
"Kom Faith, så giver jeg dig en hurtig introduktion, men lad os gå lidt væk fra Michael. Han lader til at blive let forstyrret. Faith nikker ja, og de går lidt væk, men de efterlader dog Nhakimiel med Michael.

"Okay Faith, luk øjnene. Tag en dyb indånding og prøv at tyde de indtryk du opfanger fra mig. Åbn så øjnene og fortæl mig hvilke farver du ser omkring mig."
Hun gør nøjagtigt dette, og da hun åbner sine øjne ser hun en tyk, hvid energi hænge sig tæt op ad Gabriel. Men på ydersiden af den ser hun en turkis farve.

"Nå hvad ser du?"
"Der er en hvid farve omkring dig, men den er også lidt turkis" svare Faith med en forundring, der fortæller Gabriel, at hun vil vide mere.

"Engle har alle denne hvide aura som sidder tæt op ad kroppen, og den anden aura som du ser er hvad adskiller os fra hinanden. Hvis du ser over på Nhakimiel og Michael ser du også det hvide, men kan du se de andre farver?"
Faith ser over på dem.

"Ja! Nhakimiels ydre aura er pink og Michaels er mørke gul." Faith ser spændt på Gabriel,
"Netop. Min turkise farve fortæller dig at jeg har en sindsro og tilfredshed som adskiller mig fra andre engle. Michaels mørke gule farve er et tegn på hans ærbødighed og loyalitet. Nhakimiels som du nok allerede kan regne ud er..."
"Hans barmhjertighed og medfølelse" svare Faith med et glimt i øjet.
Gabriel smiler tilfreds.

"Men Faith der er nogle farver du skal være opmærksomme på mens vi er her. Det er den sorte, der betyder man er beskadiget eller korrupt, og farven værst af alle; mørke rød. Denne farve har dæmoner hvor vi har vores hvide, og den er et tegn på ondskab da de er væsener fra Helvede"

"Hvilken farve er mine auraer?"
"Din er speciel, fordi du har ikke bare to auraer men tre. Den første er selvfølgelig hvid, men den anden er sort hvilket nok er på grund af din forbindelse til Lucifer. Men den sidste er orange, hvilket egentlig ikke overrasker mig, da den står for nysgerrighed." Gabriel giver Faith et smil, da han ved hun ikke er glad for at hun har en sort aura.

-----

Faith og Gabriel har nu sat sig sammen med Michael og Nhakimiel igen.

"Nå fortalte du hende at hun har en sort aura?" Spørger Michael koldt,
"Ja, men jeg huskede også at fortælle hende at den eneste grund til hun har den er fordi Lucifer er hendes far." Svare Gabriel irriteret.

"Det ligegyldigt, alt den aura gør er at verificere min mistanke om, at hun er en tikkende bombe. Ét forkert valg kan afgøre om den hvide og himmelske aura bliver sort og korrupt, som vores kære Lucifer."
Før Faith er i stand til at reagere ser Nhakimiel på hende med et beroligende smil.

"Hey! Hun er her..." siger Gabriel
"Men hun er ikke alene" svare Michael

Kvinden Faiths mor kommer gående med har en mørke rød aura.

FaithWhere stories live. Discover now