*hoofdstuk 27*

175 6 10
                                    

Langzaam word ik wakker, ik kijk op mijn wekker 2:25 over 5 minuten zou wekker  afgaan, want ik ga de jongens vandaag van het vliegveld ophalen, en hun vliegtuig komt om 3:45 aan , de reis naar het vliegveld is een half uur , want ik heb nog geen rijbewijs, ook wil ik er een kwartier van tevoren zijn zodat ik hun gate kan vinden. Dus dat betekent dat ik een half uur heb om me klaar te maken en te vertrekken.

Ik spring het bed uit uit, en loop mijn kast in ik kies een lange broek met een kort shirt, want het is eind lente, maar nog best fris, ook pak ik een zonnebril (zie foto).

Ik leg mijn kleren op bed en spring onder de douche, ik knoop eerst mijn  haar in een knotje

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik leg mijn kleren op bed en spring onder de douche, ik knoop eerst mijn haar in een knotje. Stap onder de douche, snel was ik me en stap er weer onderuit. Ik droog me af en kleed me om, ga aan de make up tafel zitten en doe mijn horloge om en nog een paar armbandjes erbij om het af te maken. Ik brem eyeliner aan en mascara.

Beneden pak ik een appel, want een echt ontbijt heeft om deze tijd nog geen zin. Ik loop naar de gang waar ik m'n witte all stars aan trek. Ik kijk op mijn horloge "shit over 1 minuut komt de bus en het is zeker 2 minuten lopen" snel pak ik m'n jas en stop ik mijn appel in mijn mond. Ik gooi de deur dicht en al rennend trek ik mijn jas aan.

Hijgend plof ik op een stoel in de bus. Ik steek m'n oortjes in en stop ze dan in mijn oor, daarna leg ik mijn hoofd tegen de ruit en staar naar buiten.

Na een kwartiertje trilt mijn telefoon, ik kijk en zie dat Marit me heeft geappt

Marit: Hey poepje, zou je tegen Connor kunnen zeggen dat ik naar Hawaï ben met familie, alleen dat ik hem niet te pakken kreeg. Kusjes

U: tuurlijk zal ik doen kusjes

Ik sluit m'n telefoon weer af en stop hem weg.

"AirPort manchester" word er omgeroepen. Ik stap de bus uit en loop het vliegveld op. Met alle drukte lijkt het uren te duren voor ik eindelijk bij het overzicht van alle Gates sta.

Zenuwen gieren ineens door m'n lichaam, Bradley, ik hem weer zien is het enige wat door me heen gaat.

Ik kijk op het bord waar de vliegvelden aankomen, ik zoek het vliegtuig, waar ze vandaan komen, los angels, gate b17, snel kijk ik om me heen en loop ik erheen. Ik kijk snel op mijn horloge, nog 3 minuten.

Dan komen de eerste mensen de hal in, zoekend kijk erheen, zoekend naar hem, hem mijn grote liefde. Dan zie ik hem, zijn haar zit in een knotje en hij heeft een zonnebril op.

"Brad!" Gil ik huilend en ren op Brad af, ook bij hem komen tranen als hij me ziet, hij laat alles vallen en ik spring in zijn armen en sla mijn benen om zijn heup. Met de grootste glimlach drukken we onze lippen op elkaar.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 17, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Adopted by the VampsWhere stories live. Discover now