*hoofdstuk 25*

140 8 4
                                    

Vorige keer

"ze vertelde dat ze meer van mij hield dan van iemand anders en toen stierf ze" huil ik en Brad trekt me tegen zich aan

"maar ik heb iemand gevonden van wie ik zo veel hou als dat ik van Gijsje deed" glimlach ik door mijn tranen heen ik kijk naar Brad

--------------------

Langzaam open ik mijn ogen "Hey Goeiemorgen" fluistert Brad in mijn oor "Goeiemorgen" glimlach ik terug "beetje lekker geslapen?" Vraagt Brad en ik knik. Ik kruip nog even dicht tegen Brad aan.

Na een paar minuten schuif ik iets van hem weg "ik ga even douche" zeg ik en kruip uit bed "Oke ik leg wel kleren voor je klaar" zegt Brad die ook uit bed klimt.

Ik stap onder zijn douche, waar ik snel alles was en er daarna onderuit stap. Ik kijk naar de kleren die Brad had neer gelegd er ligt een trui met "team Bradley" erop, Ik glimlach en trek hem snel aan, daarna trek ik snel mijn broek aan en loop de slaapkamer weer in.

"Brad?" Roep ik "ja?" Zegt Brad en steekt zijn hoofd door de deur opening van zijn kast "oh daar ben je" zeg ik, ik loop naar hem toe en druk mijn lippen op de zijne. "Zullen we ontbijten?" Vraag ik, Brad knikt en we lopen naar beneden.

"Hoe laat is het eigenlijk?" Vraag ik als ik in een lege keuken binnenkom. "11 uur" zegt Brad en ik knik "maar de jongens waren gister beetje dronken dus die zijn nog wel even buitenwesten" lacht Brad waarop ik ook in lachen uit barst.

Ik stop fruit in de blender, gooi er wat melk bij en mix alles samen. Dan giet ik de milkshake in een glas en geef hem aan Brad en neem zelf ook een glas. "Even wat energie naar binnen pompen voor vandaag" lacht Brad en ik knik. Ik drink mijn glas op en zet hem op het aanrecht en Brad doet hetzelfde

"Brad?" Vraag ik als ik de woonkamer in loop en brad kijkt me vragend aan "ik hou van je" zeg ik en Brad glimlacht en loopt naast me toe "niet vergeten he" zeg ik als hij zijn armen om me heen slaat "nee zal ik nooit doen als jij ook nooit vergeet dat ik zielsveel van jou hou" zegt Brad en ik glimlach breed en sla mijn armen om zijn nek.

"Felina?" Vraagt Brad na een paar minuten gewoon tegen elkaar gestaan te hebben "je bent ook mijn wereld" zegt hij dan en ik glimlach gelijk denkend aan wat ik gister zei.

Ik laat Brad los en ga op de bank zitten, waar Brad al snel naast komt zitten, ik draai m'n hoofd naar Brad toe, al snel drukt Brad zijn lippen op de mijne ik glimlach als de vlinders in mijn buik weer op hol slaan.

Langzaam word onze zoen intiemer en trekken mijn handen over zijn lichaam heen en ook zijn handen trekken rond, dan veranderd onze zoen in tong zoenen en duwt Brad me zacht naar achter waardoor ik lang uit op de bank beland met Brad bovenop me, hij gaat van mijn mond naar mijn nek waar hij al snel mijn plekje heeft gevonden waar hij al snel mijn plekje vind en een kreun rolt al snel over mijn lippen, waarop ik Brad tegen mijn huid voel glimlachen al snel gaan zijn handen naar beneden waar zijn handen al snel onder mijn trui in gaan, zijn lippen gaan weer terug omhoog tegen mijn lippen net als zijn handen die al snel bij mijn bh komen.

"Goeie- eeeew neem een kamer!" Klinkt er dan door de kamer, snel laat Brad me los en zie ik Connor staan "relax gast" zeg ik  lachend als Brad opstaat en ook mij overeind helpt "con stel je niet zo verschrikkelijk aan, alsof jij nog nooit betrapt bent met Marit" lacht Brad waardoor Connor begint te blozen "wat? Hebben jij en Marit al? Waaat? Waarom weet ik dat niet?!" Roep ik gelijk, waardoor Brad en Connor in lachen uitbarsten

Ik ga eerst even kijken waar James en Tris blijven en dan ga ik gelijk Marit bellen, hoe kan ze dit voor me verzwijgen?!" zeg ik verontwaardigd als ik opsta en Connor en Brad lachen maar knikken dan.

Ik loop zachtjes James kamer binnen, waar James nog vredig licht te slapen, ik glimlach en loop stilletjes naar James bed toe, ik ga op zijn bed zitten en haal met mijn hand wat haar uit zijn gezicht "Goeiemorgen James" zeg ik zacht waardoor ik James voel bewegen, langzaam draait hij zich naar me toe en opent langzaam zijn ogen "Goeiemorgen" zegt hij slaperig, waardoor ik glimlach.

"lekker geslapen?" Vraag ik als James eindelijk overeind is gekomen en hij knikt "en je kater?" Vraag ik "eigenlijk niet echt last van" zegt James en ik glimlach "gelukkig maar, dan ga ik Tris even wakker maken" zeg ik en James knikt. Ik klim van het bed af en loop weg.

Zachtjes stap ik Tris' kamer, als ik om de deur heen kijk zie ik Tris al recht op in bed zitten "hey" zeg ik zacht "hai" zegt Tristan "lekker geslapen?" Vraag ik, "ja hoor prima, gaat het weer een beetje?" Vraagt Tristan "ja het gaat weer" zeg ik en ik spring van zijn bed af "kom je zo onbijten?" Vraag ik tris knikt en ik loop zijn kamer uit.

"Marit!" Roep ik verontwaardigd door de telefoon heen "hey" zegt ze "hoe durf je me niet verteld te hebben dat jij en Connor al naar bed zijn gegaan!" Roep ik boos, ik hoor Marit door de telefoon heen grinniken waardoor ik ook in de lach schiet "typisch Marit, ze verteld ma altijd alles, alles behalve de info die ik echt wil horen" lach ik "sorry" zegt Marit nog steeds lachend "en jij en Bradley dan?" Vraagt Marit "nog niet, maar dat duurt niet lang meer" zeg ik met een glimlach "ik ga hangen, ik en mijn moeder gaan de stad in" zegt Marit "oké dan tot later" zeg ik "later" zegt Marit en hangt dan op.

"Wat gaan we vandaag eigenlijk doen?" Vraag ik als ik de laatste pannenkoek op een bord gooi "geen idee, niks?" Stelt Bradley voor en ik knik. Toen realiseerde ik me dat alles koorde was, dat ik mijn leven weer op het pad had, dat ik me nu weer kon relaxen

-----------

Ik weet het het is echt een ubersaai hoofdstuk, maar ik moest wat plaatsen, ik beloof jullie dat ik weer meer ga updaten en nu komt er ook leven in de hoofdstukken, want ik heb dingen bedacht die ik in het verhaal wil gaan verwerken. 😘😘

Adopted by the VampsWhere stories live. Discover now