*hoofdstuk 3*

431 17 1
                                    

"Ik vind jou ook leuk" fluistert Jason ineens tijdens het derde deel van de lord of the rings ik haal mijn hoofd van zijn borst af en kijk hem geschokt aan "echt?" Fluister ik zodat alleen hij het kan horen en hij knikt en er verschijnt de grootste glimlach van de hele wereld op mijn gezicht, ik kijk op zij of niemand kijkt maar iedereen is te druk bezig met de film kijken dus druk ik een snelle kus op zijn wang en ga weer terug op zijn borstkas liggen, hij drukt en kus op mijn kruin en ik glimlach opnieuw en kijk omhoog in zijn ogen en hij glimlacht met zijn perfecte glimlach. Ik pak mijn telefoon uit mijn zak en open mijn notities
Zijn we nu een stel?
Type ik
Eh wacht ff, kom over 4 minuten naar de gang en zeg dat je nog wat chips gaat halen
Antwoord Jason en ik knik. "ik ga ff pissen" zegt Jason na ongeveer 2 minuten "dat hoeven we echt niet te weten" antwoord Luna en ik giechel. 2 minuten later sta ik ook op en Hazel kijkt me vragend aan en ik wijs naar de chips zak en hij knikt, ik sta op en loop naar de gang als ik op de gang sta staat Jason op 1 knie voor me met een doosje in zijn hand "lieve lieve fee wil je m'n vriendin zijn?" Fluistert Jason zodat de andere ons niet horen en ik knik en hij pakt de ring uit het doosje, het is een prachtige zilveren ring met een klein (nep) diamantje erop. Hij schuift hem op mijn vinger en ik kijk in zijn ogen en hij kijkt terug en onze gezichten komen steeds dichter ik sluit mijn ogen tot ik zijn fluweel zachte lippen tegen de mijne voel. Het is dan misschien een snelle kus, maar wel de mooiste die ik ooit gehad heb "i love you" fluistert hij na de kus en ik bloos "love you too" fluister ik terug. Hij drukt nog snel even een kus op mijn voorhoofd en loopt dan de woonkamer weer in, ik ren naar de kelder grijp een zak chips en ren de trap weer op en ga naar de woonkamer waar iedereen zit, ik open de zak en leg hem op het tafeltje en ga weer bij Jason zitten.

"Fee en Jason zoen elkaar gewoon jullie hebben net de hele film tegen elkaar aangelegen! Jullie vinden elkaar overduidelijk leuk!geef gewoon toe!" Roept Luna als de film is afgelopen "schat, let eens wat beter op. Waarom denk je dat we "toevallig" op het zelfde moment weg waren, als je naar me had gekeken had je heel toevallig gezien dat ik ineens na dat ik chips heb gehaald een nieuwe ring heb, ik heb Jason deze film op zijn wang gekust en hij op mijn kruin dus ja we hebben het aan elkaar toe gegeven" zeg ik op een duh toon en iedereen (behalve ik en Jason) kijkt ineens verbaast onze kant op en ik hou mijn hand met mijn ring omhoog waardoor iedereen nog verbaasder kijken en ik en Jason schieten in de lach en geven elkaar en kus waardoor iedereen begint te joelen en ik bloos. "Jullie passen wel echt goed bij elkaar" zegt Wouter en ik glimlach "welke film zullen we nu kijken?" Vraag ik om van onderwerp te veranderen en Hazel kijkt me lach/hoofdschuddend aan en ik giechel "zullen we Harry Potter kijken" stelt James voor en iedereen knikt "ik haal ze wel even" zeg en ik sta op maar Jason houd me tegen "ik ga wel mee" zegt hij en hij pakt mijn hand en iedereen fluit. Ik trek Jason mee naar kelder, want ja daar ligt bijna letterlijk alles. "Welk deel zal ik pakken?" Vraag ik "weet nie pak ze gewoon allemaal" zegt Jason en ik knik maar dan ineen voel ik en hand op mijn heup en draai ik me om en Jason drukt gelijk zijn lippen op de mijne en legt zijn handen op mijn heupen terwijl ik de mijne in zijn nek leg. Hij gaat met zijn tong over mijn onderlip en ik geeft toe en zo spelen onze tongen even een spel tot ik deze verbreek en me omdraai de films pak en naar boven ren terwijl Jason achter me aan rent en als ik de deur naar de woonkamer open wil doen draait Jason me om en zet zijn handen naast mijn hoofd en duwt een snelle kus op mijn lippen en doet dan de deur open en loopt naar binnen "Ah daar zijn de tortelduifjes eindelijk" zegt Jack en ik steek mijn tong naar hem uit en loop naar de dvd speler "welk deel?" Vraag ik en iedereen roept in koor "3" dus zet ik deel 3 op en ga weer in Jasons armen liggen en hij drukt een kus op mijn kruin.

Na dat we nog 3 films hebben gekeken is het half 5 "Jesus ik ben echt super moe" gaap ik "same" gaapt Hazel "dan gaan we naar bed" zegt Jack "in de kelder is een bed wat een tweepersoonsbed kan worden daar is ook een bank, hier is een bank, boven hebben we 3 bedden en een extra matras en op zolder een tweepersoonsbed die ik claim samen met... Weet ik nog niet" zeg ik "ik ga bij fee" zegt Jason gelijk terwijl hij me een kus op mijn wang gaf en ik bloos "ik ga samen met Hazel in de kelder" zegt Luna "ik pas er vast ook nog wel bij he?" Vraagt Kato "ja hoor" antwoord Hazel en Kato glimlacht "ik ga boven" zegt Jack "welk bed, stapelbed, hoogslaper of eenpersoons hemelbed?" Vraag ik "hoogslaper" zegt hij en ik denk gelijk aan mijn zusje (die bij de aanslag is gestorven mijn andere twee stiefzusjes zijn omgekomen in een auto ongeluk met hun moeder. Mijn echte vader was al jaren geleden gestorven aan kanker) en er loopt een traan over mijn wang "gaat het?" Vraagt Jason "ja ik dacht gewoon aan mijn zusje" antwoord ik met een flauw glimlachje en Jason slaat een arm om me heen "ik ga in het hemelbed" zegt Wouter en ik knik "ik ga in het stapelbed" zegt James en ik knik "oke Luna je weet waar je moet zijn he? Mijn oude kamer" zeg ik en Luna knikt "waarom slaap je daar niet meer?" Vraagt Wouter "ik voel me veiliger in mijn ouders' bed" antwoord ik en Wouter knikt "pak jullie spullen dan breng ik jullie naar jullie kamer" zeg ik en alle jongens (behalve Hazel) knikken en ik ga ze voor naar boven.

Adopted by the VampsWhere stories live. Discover now