Cap 5. Apropo, unde ai fost aseară?

482 21 3
                                    

Cine este cel din mașină?

Un bărbat de vreo douăzeci și doi de ani iese din mașină cu un rânjet pe față. Celălalt care a pierdut iese nervos din masină și începe cu o serie de înjurături. Câștigătorul trece pe lânga mine zâmbindu-mi și dând din cap ca salut. Îmi încrunt privirea confuză și îmi mușc buza de jos.

- De ce te-a salutat? Întreabă Yue confuză.

- Habar n-am! Îi răspund sincer. O prind de mână pe Yue și o trag mai aproape de mașini. Admir fiecare mașină în parte și nu îmi vine să cred că sunt chiar pe o pistă de curse.
Dintr-o dată Yue mă prinde de mână și mă zgâlțâie.

- Kris! Se începe o nouă cursă peste cinci minute. Du-te și înscrie-te rapid! Mă împinge spre casa de înscrieri iar eu mă întorc rapid si o prind de mână înainte să mai facă vreo mișcare.

- Yue, ai înnebunit? Cum sa fac așa ceva? Gesticulez ca nebuna iar ea se amuză de mine.

- Se vede în ochii tăi cât de mult îți dorești să concurezi doar că îti este frică! Dar nu am să te las să nu îți îndeplinești dorința! Așa că în momentul ăsta te duci și te înscrii dacă nu...

- Dacă nu ce?

- Dacă nu, te  omor cu mâna mea apoi te înviu iar apoi iarăsi te omor și tot așa! Rostește cu o voce dură si o privire întunecată. Acum du-te! Mă împinde iarăși dar de data asta nu mă mai opun chiar dacă nu m-a speriat deloc amenințarea ei. Mă înscriu repede în cursă și merg spre mașina mea. Merg la linia de start iar Yue apare în stânga mașini și îmi face semn că îmi ține pumni. Când îmi îndrept din nou privirea în față atunci un bărbat vine cu un pistol în mână. Ridică mâna în sus și trage ăsta fiind startul.

Pornesc în viteză fiind pe locul doi. Încerc să trec pe lânga mașina din fața mea dar se pune în fața mea. În gând îmi vine schema pe care o făcem când mă jucam jocuri video. Încerc să mă duc prin dreapta mașini dar acesta îmi blochează calea. "Prostul" . Bag viteză mai mare și trec repede prin stânga lui acum fiind pe primul loc. Îmi întorc privirea rapid spre public și îl văd pe cel care a câstigat prima cursă răzâmat de masina lui, privindu-mă și având un zambet în colțul gurii. Îmi îndrept atenția înapoi spre traseu și vad că urmează o curbă riscantă. Bag viteză mai mare iar când sunt mai aproape de curbă frânez puțin și mă întorc în așa fel încât să trec cu ușurință. Pe la sfârșit bag mai multă viteză și trec prima făcând un drift la final. Toată lumea saltă în sus de bucurie și se îngramadesc în jurul mașini mele. Ies bucuroasă din mașina și mă uit prin grămada de oameni după Yue dar nu o văd. Cotrobăi peste tot dar tot nu o găsesc până ajung într-un  colț întunecat al pistei de unde se aud strigăte de ajutor. Fug repede acolo să văd ce se întâmpla iar cân ajung rămân încremenită. Barbatul care a pierdut prima cursă o ținea sechestrată pe Yue care se zbătea tare.

Fără să ma gândesc o iau pe Yue lângă bărbat și o împing. Mă arunc peste el și îl lovesc cu toată puterea în față de mai multe ori. Lumea se strânge repede în jurul nostru și privesc acțiunea. Yue strigă la mine să îl las în pace dar nu mă pot controla. Două mâini mă prind de umeri și mă trage jos de pe bărbat. Îmi întorc privirea și observ că Yue este cea care m-a tras. Privesc spre bărbat și abea acum îmi dau seama că este inconștient și sângerează. Mă uit la mâinile mele care sunt cu sânge iar dintr-o dată mi se face frică. Yue mă freacă pe spate în semn de afecțiune și mă trage spre masina. În mulțime îl observ pe bărbatul care mi-a zâmbit când am concurat cum are un zâmbet în colțul gurii și mă privește insistent. Când să îl întreb ceva mă trezesc în mașină cu Yue care conducea spre campus.

Flăcările iubiriiWhere stories live. Discover now