15. rész

2.3K 97 7
                                    

Allison szemszöge

Miután Emily megírta, hogy hol találjuk Stefant azonnal odamentünk. Mi többen voltunk, ő egyedül. Körbevettük és  nem tudott hová menekülni. Damon egy fecskendőt döfött a testvére nyakába, aki ettől eszméletlenül esett a földre. Derekék házának pincéjébe vittük és ott verbánával átitatott kötelekkel odakötöttük egy székhez és ott hagytuk. Hívtam Emily-t, hogy elmondja honnan tudta és persze azért, hogy beszélgessek vele. Láttam, hogy milyen rosszul esett neki Derek mondata. Legalább tízszer hívtam, de nem vette fel. Mindenki aggódni kezdett. Stiles lenyomozta a mobilját és a kocsijában lévő GPS-t. Beacon Hills központjában volt. A kocsija tényleg ott volt. Egy Dereknek szóló levéllel az anyósülésen. Miután Derek elolvasta, az arca fájdalmassá vált.

- Mi történt? - kérdeztem

- Elment - mondta

- Hogy érted azt, hogy elment? - kérdezte apa is

- Silas-szal van - esett le Caroline-nak

Kikaptam Derek kezéből a levelet és végigolvastam. Végül dühösen gyűrtem össze és ejtettem a földre. Nem gondolkodtam csak cselekedtem.

- Hogy tehetted ezt? - üvöltöttem Derekre, majd nekiugrottam és dühöngve püföltem a mellkasát - Hogy mondhattál neki ilyet? Miattad ment el!

- Allison - hallottam a nevemet, majd valaki leszedett Derekről - Elég volt!

Apa és Isaac fogott le. Derek nem mozdult. Arra sem reagált, hogy nekiugrottam.

- Mi történt? - kérdezte Lydia nyugodtan

- Derek azt mondta neki, hogy minden szörnyűség, ami Beacon Hillsben történt az ő hibája. Emily persze elhitte és bedőlt Silasnak. Elment és ki tudja mit művel vele Silas. Ha meghal a nővérem miattad, én esküszöm, hogy levadászlak - mondtam majd a végén már üvöltöttem Derekre nézve, majd kitrappoltam a házból

Egy óra elteltével visszatértem és már nyugodtabban álltam meg Derek előtt. Sétáltam az erdőben egyet és rájöttem, hogy nem teljes mértékben Derek tehet erről az egészről. Emily képtelen nyugton maradni és bármit megtenne, hogy megmentse az ártatlan embereket. Valószínűleg most is veszélyben volt valaki és Emily őt mentve ment el Silasszal.

- Sajnálom az előbbi kirohanásomat - sütöttem le a szemeimet - Nem volt igazam, amikor azt mondtam, hogy miattad ment el.

- De igazad volt - felelte megtörten - Nem kellett volna azt mondanom neki. Nem tudom miért mondtam - mondta zavarodottan

- Silas - mondta Caroline - Silas képes szuggerálni valakit. Ő vett rá, hogy ezt mond, hogy végül Emily belemenjen a játékába.

- A rohadék - csattant fel - Pontosan tudja, hogy ha Emily mellé áll, akkor esélyünk sincs.

- De vajon mit akarhat Emily-től? - kérdezte Stiles

- Mi az, amit Silas leginkább akar? - tette fel a kérdést Erica

- Amara - ugortt fel Caroline - Amarát akarja.

- De Amara halott - felelte Damon

- Emily Amara hasonmása - mondtam

- Jaj ne! - temette az arcát a tenyerébe Damon

- Mi az? - kérdezte Julia

- Visszahozza Amara lelkét - felelte Damon - És megtalálta neki a tökéletes testet.

- Emily-t - felelte Derek

- Igen - bólintott Damon

- És Stefan? - tette fel apa a kérdést - Vele mi volt a terve?

A boszorkány és a vérfarkas 2 - A rejtélyes lányWhere stories live. Discover now