10/1. rész

2.6K 104 7
                                    

Reggel mikor felébredtem boldog voltam, mert Derek karjaiban ébredtem, de csak két másodpercig. Ugyanis szembesülnöm kellett a gyásszal és azzal, hogy ma telihold van. Ma elérkezik a végső csata. Derek morogva ölelt át jobban. Mintha megérezte volna, hogy mi jár a fejemben.

- Minden rendben lesz - mormogta a fülembe

- Derek! Belegondoltál abba, hogy mi van ha nem élem túl? Ha Jennifer győz? - fordultam vele szembe, hogy a szemébe nézhessek

- Minden pillanatban - felelte - Egyfolytában ezen jár az eszem. Folyamatosan rettegek, hogy elveszítelek. De aztán rájövök, hogy te mindenkinél erősebb vagy. Nem testileg inkább lelkileg. Egyedül csináltad végig Penny temetését és te már megtervezted az esti összecsapást is ugye?

- Három csata három helyszín. Nem akarom tudni, hogy mi történik a másik két helyszínen... - kezdtem de egy csókkal belém folytotta a szót

- Majd a gyűlésen - mondta majd újra megcsókolt - Fel kellene kelnünk!

- De én nem akarok! - nyöszörögtem

- Muszáj lesz, mert hamarosan Liv megunja, hogy feltartják és beront a szobába - mosolygott

- Anyuci, apuci - ebben a pillanatban hallottuk meg a lányunk csilingelő hangját és a trappolását

- Mondtam - nevetett

- Hallgatóztál mi? - kérdeztem - Vérfarkasok! - morogtam amire ő még jobban nevetett. Majd nyílt az ajtó és Liv rohant be rajta és robbant be mellénk az ágyba.

- Bocs, csak eddig tudtam feltartani - hallottuk meg Isaac kiabálását

- Miért nem alszol még kicsim? - kérdeztem Liv befészkelődött közénk így mindketten egyszerre öleltük át.

- Ki akarok menni futni!

- Sajnálom hercegnő, de ma nem lehet. Veszélyes az erdő! Talán holnap - mondta Derek

- De én ma akarok menni - nézett ránk durcásan

- Figyelj! Kössünk üzletet! Ma szépen itthon maradsz és itthon játszol, holnap pedig te, anyuci meg én egy egész napot töltünk az erdőben. Elmegyünk kirándulni, piknikezni.

- Becsszó? - nézett az apjára komolyan

- Alfa becsszó - ígérte Derek Én pedig nem bírtam ki, hogy ne nevessem el magam.

- Becsszó? - nézett most rám Liv

- Boszi becsszó - mondtam én is

- Legyen, de ha nem tartjátok be rátok küldöm Scott bácsit és a nagypapát - nézett ránk szigorúan Mi pedig bólintottunk - Éhes vagyok! Menjünk reggelizni! - kiáltott fel, kiugrott az ágyból és lerohant vélhetően a konyhába

- Ugye tudod, hogy nem biztos, hogy be tudod tartani az ígéretedet? - néztem rá szomorúan

- Holnap kirándulni fogunk a lányunkkal az erdőben, mert nem lesz semmi bajunk - mondta, megcsókolt majd elment zuhanyozni.

Reggeli után összeült a falka, hogy megbeszéljük a stratégiát.

- A terv a következő: három csata, három helyszín. Minden helyszínen egy vérfarkas, egy boszorkány és egy vadász lesz. Lena egyértelműen téged akar - néztem Oliviára - Három Alfánk van a három helyszínre felosztva - Derek felmordult mellettem - Olivia szeretném ha Kyle és Allison veled lenne, amikor Lena ellen mész. Derek megy Kate ellen. Vele anya és apa megy. Engem pedig Jennifer ellen Scott és Lydia kísér el - mondtam a tervem Stiles tiltakozni akart Lydia miatt, de leintettem - Tudom, hogy Lydia nem vadász, de szükségem van a Benshee erejére, pontosabban a sikolyára. A vadász és a boszorkány én leszek egy személyben. A többiek itt maradnak.

- Nem - ugortt fel Isaac

- Tessék? - kérdeztem meglepetten

- Nem engedem, hogy Allison nélkülem menjen. Egyikőtök sem mehet erősítés nélkül.

- Mi lenne ha a falka többi tagja a közelben lenne? - vetette fel Stiles

- Nem akarom, hogy ti is meghaljatok - mondtam könnyezve

- Mi is? - tette fel a kérdést az éppen belépő Ann

- Mi meg fogunk halni - mondta Olivia utalva magára, az apjára és rám

- Ti nem bíztok abban, hogy győzhettek - mondta anya Összenéztünk Derekkel és Oliviával.

- Ma éjszaka csak az a három banya fog meghalni - hallottunk meg egy ismerős hangot az ajtóban El sem hittem, hogy tényleg itt van. Visítva ugrottam a nyakába. Derek is odalépett hozzánk és megölelte az eltévelyedett falkatagot.

 Derek is odalépett hozzánk és megölelte az eltévelyedett falkatagot

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Szia hugi! - ölelte meg Corát

- Szia bátyó! - ölelt vissza a Hale lány - Ugye rosszul hallottam, amikor azt mondtátok, hogy nem élitek túl? - nézett ránk szúrósan

- Cora! Megölték Kirát és Penny-t - mondtam - Erősek.

- Együtt igen, de most külön lesznek - mondta - Te ki vagy? - nézett Oliviára

- Ő Olivia! - mondta Derek - Az unokahugod.

- Nem - rázta a fejét - Lehetetlen! Az én unokahugom 4 éves.

- Ő a jövőbeli unokahugod - mondtam majd elmeséltünk neki mindent.

Nagynehezen meggyőztek minket arról, hogy mindenki ott legyen. Isaac és Malia kíséri Oliviát, Cora és Boyd mennek Derekkel, míg Erica és Ann velem lesznek. Stiles és a rendőrök kicsit távolabb lesznek, hogy ne lepleződjünk le, de közben készenlétben állnak, ha közbe kell lépniük. A többiek is belementek, hogy csak akkor lépnek ha szükséges. Ezután Cora felment a kicsi unokahugához. Délután minden időnket együtt töltöttük a falkával. Este felé elvittük Livet Melissához, hogy vigyázzon rá, majd elindultunk az erdő felé. Az erdő közepén megálltunk. Itt már elválnak útjaink.

- Ne feledjétek csak akkor lépjetek közbe ha nagyon muszáj! - mondtam Vigyázzatok magatokra! - mondtam majd mind megöleltek. Ezután Olivia felé fordultam. - Ne hagyd, hogy feldühítsen! Ne feledd ő téged utánoz. Jól tudod, hogy mikor mit fog lépni. Meg ne halj nekem! - öleltem meg

- Te fogsz győzni anya - mondta - Te vagy a legerősebb boszorkány a világon. Egy Druida sem tudja legyőzni az Anyatermészetet - mondta majd  az apjához fordult - Kate fel fogja használni ellened a családod halálát. Fel akar húzni vele. Ne hagyd! Veled ellentétben, ő nem tudja kordában tartani az ösztöneit.

- Az a nő csak az ócska másolatod. Nem ér fel hozzád! Küld a föld alá! - mosolygott Derek a lányára majd megöleltük egymást és Olivia elindult Kyle-lal, Allisonnal, Maliával és Isaac-kel együtt. Ezután Derekkel egymás felé fordultunk.

- Ne érdekeljen, hogy Kate a nagynéném! Ha az kell, akkor öld meg! - mondtam - Próbáld meg túlélni jó? - kérdeztem könnyezve

- Mindent megteszek - mondta - Hagyd, hogy Jennifer azt higgye ő az erősebb. Aztán vidd be a végső csapást! Te erősebb vagy és győzni fogsz. Míg ott vagy ne gondolj arra, hogy mi van velünk! Az eltereli a figyelmed. Szeretlek! Ezt ne felejtsd el! - fogta két keze közé az arcom majd megcsókolt

- Én is szeretlek! - mondtam majd újra megcsókolt. Megöleltem anyát és apát és mind elindultunk ki-ki a maga útjára.


A nagy csatát két részletben töltöm fel, mert elég hosszúra sikeredett. Hamarosan érkezik a másik fele is!

A boszorkány és a vérfarkas 2 - A rejtélyes lányWhere stories live. Discover now