14. rész

2.5K 108 10
                                    

Másnap reggel a konyhába beérve Damon és Cora turbékoló párosával találtam szembe magam. Cora épp egy egy falat palacsintát szúrt a villájára és a mellette ülő Damon szájába adta majd megcsókolta. Tiszta cukik! De jobb ha közbelépek, mert a végén a konyhapulton teljesedik be a szerelmük és azt nem akarom látni. Pláne nem akarom, hogy Derek lássa.

- Vegyetek vissza egy kicsit, mert Derek forrong - léptem be - Még a végén véget vet hosszú vámpíréletednek - vigyorogtam az idősebbik Salvatore tesóra

- Dehogy fog! - nevetett - Bír engem!

- Azok után, hogy megtudta, hogy szerelmes voltál a feleségébe, nem hiszem, hogy bírna - mondtam vádlón

- Nem én tehetek róla, hogy nem mondtad el neki hamarabb.

- Soha nem akartam neki elmondani - kiabáltam Ezzel valószínűleg mindenkit felébresztettem - Nem vagyok rá túl büszke.

- Kössz! Ez kedves volt - vágott egy fintort

- Nem így értettem - mondtam - Arra nem vagyok büszke, hogy miattam vesztetek össze Stefannal.

- Nézd Emily! - szólalt meg Cora - Felnőtt vagyok. Azt teszek, amit akarok. Jó lenne ha a fafejű bátyám elfogadná végre.

- Cora! - fogtam meg a vállát - A testvéreknek az a dolga, hogy belepofátlankodjanak a pasiügyeidbe. Szerinted én nem teszteltem és kérdezgettem Isaac-et? És ne csodálkozz, hogy a fafejű tesód ennyire félt téged. Sokáig azt hitte halott vagy - mosolyogtam - Ezenkívül Damont is tesztelni fogom hiszen te is a testvérem vagy.

- Ezt most fejezd be! - szakított félbe Damon - Nem fogom bántani.

- Félsz mi? - vigyorogtam rá

- Kérlek! - horkantott majd megcsókolta Corát Ekkor lépett be Derek karjában Livvel, mögötte pedig pár lépéssel Caroline és Stefan. Még láttam az arcát elborulni, Caroline észrevette a változást és kikapta a kezéből Livet, amit ő hagyott. Aztán már csak a csörömpölést és a kiabálást hallottam és Damon már repült is ki az ablakon. Le kellett volna üvöltenem a fejét az ablak és persze Damon miatt, de csak elnevettem magam. Cora megtette helyettem. Majd a döbbent falka lépett be az ajtón. Gondolom szemtanúi voltak Damon repülésének. Ettől még inkább nevetni kezdtem.

- Mi folyik itt? - kérdezte Scott még mindig döbbentem

- Röviden: Damon Corának udvarol, ami nem tetszik Dereknek.

- Derek kidobta Damont? Szó szerint? - kérdezte Lydia kikerekedett szemekkel

- Igen - vigyorogtam - Azért remélem nem döntik romba a házat - néztem mostmár szúrósan Derekre és az éppen belépő Damonra

Damont nem izgatta, hogy Derek kivágta az ablakon. Vigyorogva folytatta Cora kerülgetését, Derek persze különféle halálnemeket emlegetett az irányába, ha egy kicsit is megbántja az ő egyszem hugicáját. Vagyis röviden áldását adta rájuk. Reggeli után Derek elvitte Livet oviba majd visszatért, hogy terveket szövögessünk Silas legyőzésére.

- Először hogy győztétek le? - kérdezte Stiles

- Előző alkalommal maga is meg akart halni, szóval az sokat segített - mondtam - Beadtuk neki a gyógyírt, ami halandóvá tette, majd megöltük - rántottam meg  vállam

- Nem volt ilyen egyszerű ugye? - kérdezte Lydia

- Nem, de ez volt a menete - mondtam Ekkor megcsörrent Stiles telefonja. A konyhába kilépve vette fel. Percekkel később tért vissza és elég gondterheltnek tűnt.

A boszorkány és a vérfarkas 2 - A rejtélyes lányWhere stories live. Discover now