5. rész

2.7K 120 2
                                    

Hamarosan a sheriff is megérkezett egy számomra ismeretlen férfival. De úgy látszik csak a Withlockoknak volt ismeretlen, mert a falka többi tagja jól ismerte.

 De úgy látszik csak a Withlockoknak volt ismeretlen, mert a falka többi tagja jól ismerte

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Apa? - kérdezte kissé meglepetten Scott az idegenre nézve

- Ő az apád? - kérdezte anya - McCall, hát persze! Erre előbb is rájöhettem volna.

- Szia Julia! - mosolygott Scott apja anyára

- Rafael - biccentett anya - Az FBI már küldött ide ügynököt - nézett Stilesra

- Elmondaná végre valaki, hogy mi folyik itt? - emeltem fel a hangom

- Emily, Ann, Penny ő itt az apám Rafael McCall, FBI ügynök.

- Emily a lányom, Ann a nővérem, Penny pedig az unokahugom - sorolta anya

- McCall ügynök azért van itt, mert segít nekünk elkapni az alakváltót és tisztára mosni a neveteket - mondta Noah

- Vagyis... - kezdte Penny

- Igen, mindenről tud - válaszolt gyorsan Scott

Kiderült, hogy anya és Scott apja sok szövetségi büntény tárgyalásán találkozott már. Onnan ismerik egymást. Egy kicsit megkönnyebbültem, hogy nem volt viszonyuk. Ahogy láttam apa is. Immár a sheriffel, Rafaellel, Melissával és Alex-szel együtt nyomoztunk. Volt egy közös pont az alakváltó által választott alakokban. Mindegyikük, akiknek felvette az alakját nő volt és persze természetfeletti lény. Vagyis arra számítunk, hogy a következő akinek felveszi az alakját Erica, Penny, anya, Lydia, Kira vagy Malia lesz. 

A következő napokban nem történt semmilyen gyilkosság, amiből arra következtettünk, hogy talán nem bír az erőkkel. Hiszen én is nehezen uraltam az erőimet, de nekem volt egy kevés időm megtanulni irányítani őket. Míg az alakváltó egyik pillanatról a másikra kapta meg az egészet egyszerrre, nem beszélve arról, hogy pluszban ott volt neki még Ann ereje is. Arra is rájöttünk, hogy közvetlenül nem támad meg egyikünket sem. Arra jutottunk, hogy az alakváltó fél tőlünk. Viszont fogalmunk sincs, hogy csalhatnánk elő. Ha ez még nem lenne elég gond, még itt van az erőm elvesztése is. A természet megőrült, én pedig védtelen vagyok. Gondolom mondanom sem kell, hogy valaki a falkából folyamatosan mellettem van, mint egy testőr. Kedves tőlük, hogy meg akarnak védeni, de már kezdek falra mászni a folyamatosan a sarkamban loholó falkatagoktól. Meg tudom magam védeni! Argent vagyok az istenért! Ezt használtam mindig tiltakozásként, de még apám is ellenem volt. Felháborító!

Kénytelenek voltunk folytatni az életünket, hogy ne tűnjön fel az alakváltónak, hogy kezdjük kiismerni. Egy nap végre sikerült szemtől szembe kerülnünk vele. méghozzá az iskolában. Az iskolában az egyetlen aki testőröm lehetett az Alex. Épp a folyosón sétáltunk az egyik óra közben, amikor elénk lépett. Még mindig Alex külsejét viselte.

 Még mindig Alex külsejét viselte

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
A boszorkány és a vérfarkas 2 - A rejtélyes lányWhere stories live. Discover now