#8-Kapitola

77 5 0
                                    

Chriss Pohľad :
Zabíjal som ako zbavení bez zábran . Vidieť tých lovcov znamenalo bolesť.
Vidieť vních ako zabíjajú moju staršiu sestru , bolo hrozné.
/-/ Moje rýchle obraty , pri uhýbaní tých dyk , boli trošku ťažké , lebo tí lovci boli silný , ale nemali  na môj klan, ktorý je postáročia silný a cvičení na zabíjanie . Strieľal som presne aj pri rýchlych uhybov , bol som vycvičení bojovník, ktorý nemá žiadne zľutovanie .Vzadu seba som mal Lea , ktorý držal Amandu v náručí , ako keby  ju chceli zabiť . Tiež strieľal jednou rukou a druhou držál Amandu za pás .
Bolo to vyrovnané a , tak som mu musel povedať nech skrije ju do auta .
,, Leo odveď Amandu preč . Ihňed !
A stráž ju do pekla ! "
Hlas som mal  vyrovnaní , a tak to počul a on len prikivol na súhlas a  robil čo mohol , keď som sledoval ako zdvíha sa zo zeme a uteká , tak ja som strieľal aby som mu ochránil chrbát . Nemôžem si dovoliť stratiť ďalšiu rodinu , je to môj bratranec z otcovej strani.Je tiež silny a rýchli , ale má len 59 rokov , potrebuje viac skúseností .Keď lovci  boli preč , tak som sa pridal na pomoc k Mikeovi , lebo na ňeho útočili zrazu dvaja . Jeho rýchle úhybi boli neskutočné dobré na to , že je starí si vedie veľmi dobre . Je to ako môj druhý otec , ktorý dáva pozor .
/-/ Pocítil som na chrbát veľkú zátaž , a tak som pustil zbraň na zem . Svoje ruky som nasmeroval na svoj chrbát , mysliac toho chlapa stiahnuť . Aj sa mi to podarilo , bolo to veľmi rýchle , a tak som si sadol na ňho ako bol už ležiac na zemi som mu vrazil do tváre , počul som jemní praskot jeho nosa . A už som sa zním nemaznal a , tak som mu uštedril ranu do hrúdnika . Mŕtvi na mieste ostal ležať a ja som si zotrel pot s čela . Ten odpor , ktorý mám k tým mužom je neopísateľny.  Muž , tak povediac lovec , ktorý ležal po do mnou bol mrtví . Ukľudnoval som sa lebo ma vytočil , on si myslel , že keď skočí na môj chrbát , tak ma pre môže . Bol to zúfalí čin . Bol to skvelí pocit vidieť po dlhej dobe mŕtveho lovca . Moji muži sú silný a rýchli , ale máme slabinu , ktora nám môže spôsobiť aj smrť  , je to obyčajné slovo ,ktoré má veľa významov a vie človeku pomiasť hlavu , to slovo je (Láska)  . Neznášam to slovo alebo aj (Milujem ťa ) od vtedy čo má zranila žena ,  ktorú som miloval bezhlavo má necitne odkopla ako špinavého psa . Bola to Valéria . Bola z klanu lovcov . Za mojich rokov ,ktore si mám už odžite aj keď presne keby som mal povedať prežite je 70. Lásku nechcem cítiť , nechcem cítiť tu bolesť zas . Už nie , nič ma neobmekči , a preto budem radšej ľuďom ubližovať .
Moja mama Kráľovná pani Blackova a môj otec Kráľ pán Black žijú spolu už viac ako 322 rokov . Po sestrinej  smrti som sa uzatvoril a stal sa iným .
/-/ Keď  všetko stíchlo a všetci lovci boli mŕtvi som sa porozhľiadol po miestnosti zistiť ,či niekto nie je zmojích mužov mrtví. Našťastie mám tých najlepších , tak sa nikomu nič nestalo . Boli sme len všetci od krvi a vynervovaní . Ja určite , už tri - krát na nás zaútočili . A môj drahí oblek s blúzkou od mojej mami , som mal zničené a krvave. A to nehovorím aký som smëdny . Už dva dni som nemal tu tekutinu , ktorá ma drží na svete . Nie len mňa , ale aj môj celý klan . Samozrejme aby sme nezabudli na ľudí .
Potreboval som kúpeľ . Proste som musel doniesť užhavenu a neskutočne sexi Celest . Počkať Celeste . Doriti ! Oh !
/-/ ,,Kurva! " slovo sa mi nieslo ostro po miestnosti . Zrazu prehovori  Mike .
,,Pane nie je tu tá druhá žena !" v hlase som mu mohol vycítiť zúfalstvo a strach . Aj keď ma už svoje roky je to aj vidieť na jeho sfarbenej plešine , ktorá naberá odtieň sivej .
Zatkol som pësť a svaly sa dali do pohybu.  Silný úder , ktorá schitala stena až praskla . Ešte ona chýbala , doriti to už asi nebuďem mať kľudní deň. Odpovedal som Mikeovi trochu pod guraženim hlasom . Všetko to sledovali muži . Patrik , Daniel aj Damien z Lukom .
Damien sa bavil na mojom výzore . Určite sami znova vytvorila vráska.
A ,tak som prebral znova zopovednosť .
Som aj hlúpi mal som dávať lepší pozor na Celeste . Určite ju uniesol Van !
A, tak som každému dal úlohu .

Tak srdiečka moje je tu ďalšia kapitola . Dúfam , že vas ten príbeh nenudí . Rozbieha sa to ,tak mi dajte prosím vám šancu m a čo si myslíte o nových postavách .A Leo páči sa vám aký je ..daj ten vedieť do komentu . Budem rada za každý vote či koment .
Z láskou vaša Roses 💕

Dark MonsterWhere stories live. Discover now