#1 -Kapitola

165 14 2
                                    

Zrazu som od strachu silno vykríkla . Otvorila som oči a rýchlo dychala . Keď som posledný krát vydíchla , tak som to ešte raz skúsila ,a nabrala som potrebné množstvo kyslíka aby ta hlava mohla fungovať. Moje telo sa veľmi chvelo, ruky sa mi poriadne triasli , keď som sedela na posteli zdvihnutá hornou časťou svojho tela . Už som bola ukľudnena , tak som si pravou rukou zotrela pot z čela. Hovorila som si , že je to len sen a viac nič , veľa pozerám horory a to nemá dobrý v pliv na moje zdravie . Sedela som na posteli aspoň ešte päť minút . Bola som vo svojom byte , ktorý som si dala do podnájmu .Len jedna izba a kúpeľňa . Stačí mi na prežitie , jedného roka . V jednej izbe som mala svoju obľúbenú , a dosť veľkú posteľ . Obľiečki boli červenej farby od ruží . Veľmi rada mám ruže, strašne .
Tak som sa postavila .Moje nohy po kontakte z laminovanou podlahou sa mi do tela dostal veľmi príjemný mráz . Zachvela som sa , lebo ten mráz bol až veľmi príjemní . Oblečenie , ktoré sa pozostávali zo bieleho tielka a čiernych šortiek tvorilo moje obľúbené pyžamko . Išla som do kúpeľne , zastavila som sa pri sprche vošla som do malého kútika , šaty som si dala dole zo seba , bola som len nahá . A aj, tak priateľa nemam . Môj posledný vzťah bol len samé utrpenie a bolesť . Viem zneto príliš tvrdo ,ale taký bol môj vzťah . Rozyšla som sa znim lebo chcel niečo odo mňa nasilu niečo čo som ja poskytnúť nemohla . Nerada sa tým zamýšľam , ale vždy , keď si naň ho spomeniem má boli srdce a s naštvana na seba ako som ho mohla milovat . Využil má , a keď som mu nedala to čo chcel tak . Už dosť !Prekrikla som sa v duchu aby som už nad ním nerozmýšľala . Je to len jeden veľký hajzel , ktorý nemá úctu k ženám .Pustila som radšej studenú vodu , a som len potriasla telom aby som si zvykla na vlažnú vodu . O niejake minúti som radšej na niesla kúsok sprchového gélu , ktorý vonial po olivach a jazmínu . Už som bola zababušena do ručnika a vyšla som von . Vyfenovala som si vlasy a pripravila šaty , ktoré tvoria bielu blúzku trochu širokú ,a na to ružovu vestu . Nohavice bielej farby pekne obtiahnuté okolo mojich bokov .
Obliekla som si to, a ešte raz som išla do kúpeľne k zrkadlu . Vlasy už som mala suché. Dala som si tenkú vrstvu make-upu a riasenku. Vlasy som dala do copu , mám ich veľmi riedke a preto vyzerajú ako vyžehlené . Oči som mala jedinečné , farbu som mala až zlatistú do odtieňu hnedej .Mama mi vždy hovorila , že som až jedinečná svoj ho druhu . Nerozumela som ako to myslela , ale vždy pred spaním mi to hovorila . Stále ju milujem je to pred sa moja mama .
Pozerala som sa do zrkadla a vyzerala som zo sebou spokojne . Skôr zmierená stým ako normálne vyzerám . Nikdy som krajšia nebola a ani nebudem ! To viem ! Lebo toľko rany koľko má človek na mojom mieste by nemohol mať dobre svedomie a pocit ,že je niečo viac. Doriti ! Zas moje myšlienky ubiehajú naň ho ! On mi asi nikdý nedá pokoj .Radšej som sa pozrela na mobil , keď som bola už v izbe . Ukazovali mi 7:34. Doriti to toľko som nad tým hajzlom rozmýšľala? Ahh na šťastie , že stíham .
Zobrala som si kabelku ,v ktorej som mala kľúče od bytua a potrebné údaje v peňaženke , a aj peniaze . Obula som si pohodlnú obuv .Vždy som volila na pohodlnú obuv , aj keď na eleganciu si ja veľmi po trpím , ale nemôžem chodit v nemocnici na vysokích opëtkoch , keď mi treba pomáhať ľuďom . Na terás mi stačili len čierno , biele tenisky . A už som sa dala na cestu.Na prieč zlému pocitu som vyrazila. Bývalá som vo skvelej štvrté samí kľud, a krásne prostredie . Moj rodný domov je práve na tej ulici Street Evaniu . Žila som tam od malička aj vyrástala z mojou rodinou , ktorá ma štipku nemala rada. Moja sestra , ktorá je na strednej prváčka študuje za učiteľku na akadémii . Mám ju rada , ale odmalička je len na mňa zlá . Moja mama je na dôchodku a môj nebioligicki otec robí ešte z posledných síl . Nechce sa mu ísť na dôchodok . Hovorí , že ešte nepatrí do starého železa . Nezazlievam mu to pred sa ak sa cíti dobre nech robí .

Išla som električkou do nemocnice . Nie nejdem tam na vyšetrenie . Som zdravotná sestra . Som na výške a mám už posledný ročník. Konečne . Aj, keď ťa škola obsahuje len samú prax , ale je dobre platena .Ale čo na to výhodu , že ešte sa musím učiť . Však samozrejme ,že nemá prax celý rok ,keď mi ešte treba dohnať veka učiva . No ,že samozrejme , keď môj hlúpy modzog si vybral takú ťažkú školu , a byť doktorkou na chirurgickom oddelení . Vždy som chcela pomáhať ľuďom . Moje detstvo bolo aj krásne, ale aj zle .A o puberte sa ani ja nevyjadrujem . Kamarátky sa mi posmievali , keď som dostala svoj prvý bozk až v 16 rokoch . A vzťach mala až v 17 . Aj to bol len založeni na stavke jednej partie aby ma jedne z tých chlapcov zbalil . No nemala som na výber . Moje podmienky na skvelí život aký majú dnešní týnedžery s.mohla len snívať . Lebo zvládať život aký mala moja matka bol drsný . Nemali sme ani čo do úst a otec bol veľmi chorý . Nemala som síl sa pozerať ako moja matka sa trápi a otec nemá peniaze na lieky a sestra potrebné veci do školy ,tak ako aj ja . Tak som sa za prisahala, že svoj život zmením a budem silná a už sa nebudem dať vedieť zlomiť a viac nedať hlavne oklamať láskou . Neverím nikomu , ale som veľmi citlivá a hlavne úprimna voči druhým . Tak celú strednú som len pracovala a mala dva vzťahy , ktoré boli na ho no . Počase už bolo všetko dobré a , tak som nemala už silné nutkanie pomôcť mojej mame a otcovi . Už som bola dospelá a prišiel rad na vysoku školu , ktorá má poháňa ďalej za mojím snom . Ja sa nikdy nevzdávam to nie je moja slabá stránka , ale zase je , keď mojim alebo iným ubližuje niekdo zlý ,tak som ochotná dať aj svoj život za toho druhého . Vždy mám silné nutkanie pomôcť druhým . Mám pocit ,že to čo už robím je málo a moje ciele sa ešte len rozbiehajú.
Bývam na Street Evaniu aby som mala bližšie prácu . Sedela som v električke a pripravovala som si papiere z kabelki , ohľadom niektorých ľudí o ich zdravotnom stavu .

Tak ľudkovia čo hovoríte na nudnú kapitolu . Je to môj prvý príbeh , ktorý bude , veď viete o čom.
Komentuje , dobre ale aj hlavne zle . Aby som sa opravila . Ďakujem, zlaskou vaša Rous 😍

Dark MonsterWhere stories live. Discover now