- Kapitel 6 -

46 0 0
                                    

           

Da jeg vågner i morges er jeg mega træt efter vores lille udflugt, men også mega glad for at jeg har set min søster igen. "Klar til en ny dag?" Jeg sætter mig op i sengen og kigger ned på Minho. "Det kan man vel godt sige." Jeg kan ikke lade vær med at smile. "Der er vist en der er glad i dag." Minho smiler over hele ansigtet. "Sover de andre?" "Ikke alle. Alby gik ned i kantinen for lidt siden." "Skal vi join ham?" Jeg hopper ned fra sengen. "Lyder som en god ide.

Da vi kommer ned i kantinen sidder Alby og spiser henne ved en af bordene. Vi går begge op og henter en bakke med mad. "Godt i kunne komme." Jeg sætter mig overfor Alby og Minho ved siden af mig. "Hvad står dagen på i dag?" "Samme som hverdag skole og mad, måske et par tests hvis vi er heldige." Vi griner alle sammen lidt. Altså det er ikke fordi maden smager mega godt. Spiser ikke rigtigt noget roder bare lidt i det. "Er jeg den eneste der har lyst til at udforske det her sted lidt?" Mig og Alby kigger begge op fra vores mad og hen på Minho. "Hvad mener du helt præcis?" "Ligesom i går, gå ud når de andre sover og udforske lidt. Finde nye ting." "Jeg er med." De kigger begge over på mig. "Jeg er også med." "Fedt kan ikke vente til at se hvad de skjuler." Minho har et lumsk blik i øjnene.  

Da de andre sover lister vi os ud igen. Vi går lidt rundt hvor vi syns, men husker altid hvad vej vi drejer så vi kan finde tilbage igen. Vi finder et lille pedelrum med koste og mopper. Vi beslutter at det skal vare vores nye mødelokale. Vi bliver siddende inde i rummet og snakker. Vi snakker om vores familier, vores liv inde vi havnede her. Vi bliver siddende i lang tid, indtil klokken begynder at blive mange. Vi går tilbage så vi kan nå et par timers søvn.

My life to the endWhere stories live. Discover now