24-5-2018

0 0 0
                                    

JA HALLO

je zult vast denken, Femke waarom heb je zo lang niet meer geschreven? Nou dat zal ik je eens haarfijn uitleggen

Nou ja, zoveel is er niet uit te leggen. Ik had gewoon examens. Ik heb dus 5 weken lang opgesloten gezeten in mijn kamer om te leren. Gisteren heb ik mijn laatste examen gehad dus ik ben terug!!

Mijn examens zijn denk ik wel goed gegaan. Ik heb er wel een goed Gevoel over.

Er is niet veel bijzonders gebeurd in de weken dat ik niet heb geschreven maar ik maak even een klein lijstje:

- de laatste schooldag zijn we naar walibi geweest wat echt awsome was.

- ik ben met mijn beste vriendin en onze moeders naar den haag geweest en 's avonds naar de lion king

- ik heb kaartjes gekocht voor het concert van Todrick Hall (als je niet weet wie het is, is google je beste vriend op dit moment maar ik kan je vertellen, hij is awsome)

en ja wat ik verder heb gedaan is niet interessant genoeg om over te schrijven.

Ik zit echt met een dilemma. Ik moet een nieuwe serie zoeken maar ik weet niet welke. Once Upon a Time is namelijk afgelopen voor altijd *snik* en shadowhunters heeft een mid season stop. Oh en ik heb nu ook seizoen 2 van 13 reasons why gezien dus ik heb echt een nieuwe serie nodig.

Over 13 reasons why gesproken, wat vond jij van seizoen 2? Ik vond het seizoen minder goed dan seizoen 1. Niet dat het slecht was of zo want ik heb het nog steeds in 3 dagen gekeken. Ik vond het alleen heel erg storend dat in bijna elke zin het woord fuck gebruikt werd. Ook vond ik dat het te veel ging over seks en verkrachtingen, ik vind dat ze meer in konden gaan op de andere onderwerpen uit seizoen 1. De laatste aflevering vond ik heftig. Ik ga je geen spoilers geven voor als je het nog niet hebt gezien, maar ik waarschuw je voor de scene met Taylor in de wc's. Ik vond die scene heftiger om naar te kijken dan de scene waarin Hannah zelfmoord pleegt. Misschien ook omdat ik het compleet niet zag aankomen. Ik vond trouwens ook dat seizoen 2 heel erg onrealistisch was. Er zijn heel veel gebeurtenissen waarvan ik denk dat ze nooit op een middelbare school zouden gebeuren. Maar goed ik kan het ook mis hebben (ook al hoop ik van niet).

Maar goed genoeg gepraat over series.

Ik heb nu vakantie dus ik ga weer helemaal niks doen met m'n leven. Ik ga wel extra werken. Ik heb vandaag dan ook niet zo veel gedaan. Beetje films kijken.

Morgen avond ga ik met 3 vriendinnen van mijn naar de kermis.

Ik heb trouwens echt super veel zin in volgende week trouwens. Dinsdag heb ik mijn eindgala waar ik en mijn vriendinnen echt super lang op hebben gewacht, en donderdag ga ik dus naar dat concert van Todrick Hall (google is nog steeds je beste vriend).

Nou ik denk dat dit het wel was voor vandaag...

Kusjes!

Dear Diary...Where stories live. Discover now