4-4-2018

0 0 0
                                    

Ja ik weet het, ik heb de laatste paar dagen echt vet weinig geschreven.

Ik voelde me gewoon even niet zo goed. Ik zat in een dip, ik was telkens super moe, ik had last van mijn heup en ik ben ziek geweest in het paas weekend. Ik had dus echt even niet de behoefte om te schrijven. Maar goed ik ben terug.

Ik heb na vandaag nog maar 10 lesdagen en dan begint de meivakantie! Dan moet ik leren voor mijn examens en dan ben ik klaar ben school!!

We doen dan ook niet zo veel meer op school. We hebben geen gym meer, als ons CPE voor tekenen klaar is (we zijn bijna aan het eind) hebben we dat ook niet meer en bij de lessen die we wel nog hebben zijn we alleen nog maar aan het herhalen of oefen examens aan het maken.

Er zijn wel nog een paar leuke/belangrijke dingen gebeurd de afgelopen weken die ik nu even ga delen. Komt ie:

1. ik heb een gala jurk gekocht en hij is echt awsome.

2. Ik ben aangenomen bij de Jumbo bij mij in de buurt.

3. Ik heb maandag mijn eerste werkdag en ik vind het echt vet spannend.

4. Ik heb een negen gehaald voor mijn bio toets waar ik niet voor had geleerd.

5. Mijn opa heeft weer een paniek aanval gehad en is naar het ziekenhuis gebracht. (mocht de zelfde avond nog naar huis)

6. De depressie van mijn opa is slechter geworden en is gisteren naar Atrecht geweest voor opname. Hij mocht kiezen om of opgenomen te worden of een thuis team te krijgen en hij heeft gekozen om thuis te blijven.

Nou dat was mijn samenvatting van de afgelopen dagen. Ik ga nu nog even de nieuwe aflevering van shadowhunters afkijken.

Morgen ben ik vrij en dan ga ik mijn kledingkast opruimen. Om 3 uur moet ik naar de fysio.

Ik ga nu lekker fangirlen op Shadowhunters..

Byeeee!

Dear Diary...Where stories live. Discover now