20-2-2018

1 0 0
                                    

Ja dat heb je goed gezien! Ik heb de cover geüpload. Ik weet nog niet of ik er zo blij mee ben dus misschien heb ik over een paar dagen weer een nieuwe. Maar goed het is de bedoeling dat ik over vandaag ga vertellen.

Ik had vandaag dus maar een half uur les. We hadden een aangepast rooster en ik begin altijd pas het derde wat begint om 10:00 uur. Om half 11 zouden alle lessen stoppen en zouden alle leerlingen en personeel bij de weg voor school gaan staan. Dit was omdat vorige week een soort van hoofd conciërge was overleden. Dus iedereen stond langs de weg toen de rouwstoet voorbij kwam. Ik moet persoonlijk zeggen dat het mijn niet zo veel deed aangezien ik die man niet kende maar het was wel mooi of zo. Goed toen zijn ik Eva en Marith (twee goede vriendinnen van mij) naar het stadje gegaan om een cadeautje te kopen voor mijn moeder want die is morgen jarig. Toen ik thuis kwam heb ik mijn honden uitgelaten en de laatste afleveringen van Riverdale gekeken. Om 16:30 uur moest ik naar de fysio. Ik heb daar weer voor het eerst in twee jaar gerend (!) en nog een andere gekke oefening waarvan ik de naam nog steeds niet weet. Donderdag moet ik weer en dan krijg ik een brief mee waarin staat wat we de afgelopen tijd hebben gedaan en of hij vooruitgang ziet zodat ik die mee kan nemen als ik volgende week naar het ziekenhuis moet.

Toen ik thuis was kwam mijn opa langs. Het was fijn om hem te zien nu het slechter met hem gaat. Hij bleef maar zeggen dat hij pijn had in zijn koppie en dat het allemaal wel goed zou komen. Hij heeft van de week gezegd dat hij opgenomen wilt worden. Mijn moeder is nu van alles aan het proberen om hem in een kliniek te krijgen want opnemen doen ze niet zomaar. Mijn opa is er slecht aan toe maar niet slecht genoeg om opgenomen te worden als je begrijpt wat ik bedoel. Maar ik heb vertrouwen dat het gaat lukken en dat opa weer gezond is. We hebben afgesproken dat als hij beter is dat ik, hij en mijn zusje naar nemo (het museum) gaan omdat hij zo geïnteresseerd is in wetenschap en al die dingen. Mijn moeder zegt dat dit ook een motivatie voor hem zal zijn tijdens zijn herstel.

Goed dit was weer genoeg over mijn opa. Verder heb ik eigenlijk niet zo veel te vertellen. morgen moet ik weer naar school en dan krijgen we 's avonds visite voor mijn moeder en ik heb geen idee wie er komen.

Maar ik denk dat ik nu ga afsluiten want dit verhaal was waarschijnlijk veel te lang en saai.

Nou doeiii

Dear Diary...Where stories live. Discover now