27-2-2018

0 0 0
                                    

Oké ik hou het vandaag kort want het is nu 23:32 uur en ik ben super moe, maar ik heb wat te vertellen.

Vorige week donderdag was ik bij de fysio en hij heeft een brief geschreven voor mijn dokter in het ziekenhuis om te laten zien wat ik heb gedaan en dat er verbetering was. Vandaag ben ik dus weer naar het ziekenhuis geweest en ik heb eindelijk een keer goed nieuws gehad!

Toen mijn dokter de brief had gelezen zei hij dat hij heel blij was dat mijn fysio vooruitgang zag want dat betekend dat ik van de pijn af kan komen en er niet voor de rest van mijn leven mee moet dealen. Toen vroeg hij mij of ik verschil merkte en ik zei dat ik qua pijn niks merk maar dat ik wel dingen langer kan volhouden. En toen werd mijn dokter nog vrolijker dan dat hij altijd al is. Ik ga het proberen uit te leggen maar het is ingewikkeld:

Het klopt dat ik in pijn vermindering niks merk omdat dat heel langzaam gaat. Mijn dokter zei dat omdat ik de pijn los kan halen van de hoeveelheid activiteiten ik kan doen op een dag heel knap is. Veel mensen met mijn soort pijn kunnen dat niet en bij die mensen duurt het veel langer om te herstellen. Je geeft een soort van beloning aan je brein zei hij.

Ik hoop dat het een beetje te begrijpen is.

Na het ziekenhuis ben ik met mijn moeder naar Amsterdam gegaan om voor galajurken te kijken voor mijn eindgala. We hebben uiteindelijk nog niks gevonden.

Nou dat was het voor vandaag ik ga nu slapen want morgen staat mijn beste vriendin om 11:00 uur voor de deur.

Toedels!

Dear Diary...Where stories live. Discover now