18-2-2018

0 0 0
                                    

Oké ik merk alweer dat ik hier super slecht in ben. Ik ga nog een openingszin bedenken beloofd.

Goed ik heb vandaag dus letterlijk helemaal niks gedaan. Ik lag tot 11 uur in mijn bed en toen heb ik de hele dag Riverdale zitten kijken. En ja ik heb eindelijk seizoen 2 gehaald. Ik weet niet zo goed wat ik van deze serie moet vinden. Ik vind alle karakters super vreemd (op een paar na) en het verhaal word steeds agressiever. Maar goed misschien draait dat nog bij.

Ik was dus eigenlijk van plan om vandaag mijn wel bekende brownies te maken maar ik had geen zin om naar de supermarkt te fietsen om spullen te halen dus dat is uiteindelijk ook niet gebeurd.

Het enige nuttige wat ik vandaag heb gedaan is mijn kamer opruimen, verder heb ik alleen maar op de bank netflix zitten kijken. #nolife.

Maar goed het is nu tijd om te gaan slapen aangezien ik morgen weer naar school moet enz. Maar ik kan dan wel weer uitslapen tot 10 uur aangezien ik pas om 11 uur op school hoef te zijn. Maar voor nu is het slim om vroeg te gaan slapen want dan heb ik morgen misschien minder last van mijn heup dan vandaag want vandaag was het echt drie keer niks.

Goed nu ga ik echt slapen,

Byeee.

Oh en de cover is trouwens bijna klaar ik denk dat hij morgen af is.

Dear Diary...Where stories live. Discover now