21-3-2018

0 0 0
                                    

Ja je zult vast wel denken waarom heeft deze gek deze hele week niet geschreven. Nou dat zal ik je eens vertellen. Ik zit nu midden in mijn laatste SE week, dus ik ben de hele dag aan het leren. Maar ik heb nu al mijn leertoetsen gehad dus ik ben klaar met leren voor de rest van de week. Morgen heb ik nog een leestoets voor Engels en vrijdag een kijk en luister toets voor Nederlands.

Ik had vandaag geschiedenis en dat ging denk ik wel goed. Toen ik klaar was ben ik naar huis gegaan op mijn leen fiets (ik heb maandag mijn fiets naar de fietsen maker gebracht nog vanwege de aanrijding) maar die fietsen zijn echt verschrikkelijk ik ben echt al super vaak bijna gevallen. Toen ik thuis kwam heb ik meteen mijn laptop gepakt en Netlix opgestart want Shadowhunters is eindelijk weer begonnen!! Ik zit nu in seizoen 3. Ik weer eigenlijk al wat er gaat gebeuren omdat ik alle 6 de boeken heb gelezen maar toch is de serie compleet verschillend van de boeken. Shadowhunters is echt een van mijn favoriete serie (en boeken serie) Verder heb ik nog de fil wonder gekeken. Echt een aanrader is echt een hele mooie film.

's Avonds na het eten heb ik nog een stukje van Coco gekeken. Hij is echt super leuk ik lag echt helemaal in een deuk. Morgen ga ik hem afkijken.

Morgen moet ik dus om kwart over 8 op school zijn voor mijn examen Engels en 's middags om 3 uur moet ik naar de fysio.

Ik ga nu slapen want slaap is belangrijk tijdens je examens (en slapen is mijn hobby)

Slaaplekker!

Dear Diary...Where stories live. Discover now