Proloog (I think)

0 0 0
                                    

Hallo persoon die dit leest.

Ik ben Femke een meisje van 16 jaar. Ik heb eigenlijk geen idee waarom ik dit boek ga schrijven maar ik had er gewoon zin in. Dit wordt een soort dagboek waar je kan lezen wat voor onzin ik meemaak ik mijn leven (ook al denk ik dat niemand dit ooit wilt lezen).

Ik ga je wel wat over mezelf vertellen.

Ik woon in een klein stadje in Utrecht met mijn ouders broer en zusje (en twee honden). Ik zit in vier MAVO dus ik doe dit jaar examen. Ik ga volgend jaar (als ik slaag) de studie animatie en audiovisuele vormgeving doen. Dat heeft alles te maken met hoe een video tot stand komt. Van camera standen tot video's bewerken en van Animaties tekenen tot documentaires maken.

Ik speel al 8 jaar toneel bij de plaatselijke toneelvereniging. Ik heb nu 6 stukken gespeeld. Ik teken veel en ik hou van lezen. Verder kijk ik super veel films en series.

Niet veel soeps dus.

Het enige wat misschien wel interessant is in mijn leven en wat wel leuk is om te lezen is dat ik bijna elke maand ik het ziekenhuis te vinden ben. Dit is omdat ik al 2 jaar chronische heupproblemen heb. Chronisch betekend dat het te maken heeft met je zenuwen en dat je er moeilijk van af komt. Ik ga hiervoor ook naar de fysio. Het is niet zeker wat er is gebeurt waardoor ik zo veel pijn heb en waarom het niet weg wilt. Dit zullen we ook nooit zeker weten en daarom is het zo moeilijk te behandelen. Ik wil best een keer het hele verhaal uittypen maar dan op een moment dat ik er zin in heb want het is een pittig lang verhaal.

maar goed dat is genoeg zieligheid.

oh ja!

ik zit ook op de scouting. En nee het is niet zo als mensen altijd denken dat het is. Het is niet koekjes bakken en verkopen. Wij gaan veel naar buiten en spelen agressieve spelletjes maar we zijn ook veel bezig met nieuwe dingen bedenken om onze opkomsten en kampen nog leuker te maken. We gaan van de zomer bijvoorbeeld een week naar Slovenië. Super veel zin in!

Ik ga niet elke dag schrijven want zo interessant is mijn leven niet. Ik zal waarschijnlijk veel in de weekenden schrijven en als ik in het ziekenhuis ben geweest of als er iets bijzonders is gebeurt op school of zo.

Nou ik denk dat dat het wel was.

Byeee

Oh en de cover komt trouwens snel ik ben er nog mee bezig.

En als je meet details wilt weten over een van de dingen die ik hier heb verteld moet je het maar laten weten.

Nu ga ik echt toedels!

Dear Diary...Where stories live. Discover now