-26- Jungkook Oppa

1.9K 128 33
                                    

Bugün sabah öpücüklerle değil de saçımın okşanması ile uyandım. Ve kim olduğunu öğrenmek için kalktım.

-Jungkook oppa!? Dedim şaşkınlıkla
- Efendim güzelim. Dedi bende
-Ne zaman geldin eve dedim.
-Sen sabah uyurken geldim. Hadi hazırlan da gel kahvaltı yapıp okula gidelim. Dedi bende
-Peki siz başlayın ben geliyorum. Dedim ve gülümsedim. Banyo ya gidip rutin işlerimi hallettim. üzerimi giyindim.

Giydikleri

Üzerimi giyip aşağıya indim sonuçta beni kahvaltıya bekliyorlar. Bende bu yüzden hemen aşağıya indim. İnince ikisininde yanaklarından öpüp

-Günaydın yakışıklılar dedim ve ağzıma salatalık attım. Sandalyeme oturup gülümsedim.
- Günaydın karıcım dedi tae
- Günaydın baş belası dedi oppam
- Sensin baş belası bunu bir kenara yazıyorum. Dedim ve masanın altından bacağına vurdum.
-Çok yakışıklı olmuşsunuz giydikleriniz ile taş mübarek ben sizi nasıl okuldaki kızlardan koruyacağım bu hamile halim ile dedim ve dudağımı büzdüm.

Giydikleri

Jungkook

Taehyung

Bana gülerek cevap verdiler - Senin bizi korumana gerek yok biz zaten sadece sana bakacağız gözümüzde sadece sen varsın dedi oppam bende gülümseyip - Tabikide ben olacağım okuldaki en güzel kız benim bu yüzden gözünüzü benden alamıyorsunuz dimi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bana gülerek cevap verdiler
- Senin bizi korumana gerek yok biz zaten sadece sana bakacağız gözümüzde sadece sen varsın dedi oppam bende gülümseyip
- Tabikide ben olacağım okuldaki en güzel kız benim bu yüzden gözünüzü benden alamıyorsunuz dimi. Dedim
-Ego çekil karımın önünden karımı göremiyorum ama karımın egosu bile güzel ah ne kadar şanslı bir kocayım. Dedi
- Bana diyene bak kendisi egosunu bize sunuyor dedi oppam
-Evet sana katılıyorum jungkook oppa tamam ama benimkisi gerçekten de doğru okulun en güzel kızı ve okulun popüleri bide okulun birincisi benim hatta bana hamileyken yani hamile olduğumu bile bile aşkını ilan eden bile oldu hatta bunu kocam bile gördü. Değil mi?
-Evet hatta nasıl birşey olduysa çocuk beni görünce altına edecekti. Herhalde o zamanlar beni Sun hee nin kocası olarak tanıyorlardı. Öyle ama okul böyle bilemeyeceği için biz sadece onlara yalan söyledik. Ha bu arada ben sana bizim yüzüğümüzden vereyim yedek ama buna gözün gibi bak tamam mı koçum?dedi tae
-Tamam hyung gözüm gibi bakacağım. Hatta eşine de öyle bakacağım. Dedi ve bana göz kırptı bende gülümseyip
-Evet bana gözü gibi bakar o kocacım dedim.
- Hadi yediyseniz çıkalım. Dedi tae bizde kafa salladık.

Şimdi ise ben jungkook oppamın arabasındayım tae bizden önce gitti. Oppam ile uzun yoldan gitmeye karar verdik. Okula gidiyoruz.

- Oppa Amerika nasıl dı birinci olabildin mi dans yarışında? Diye sordum.
- Hayır ikinci oldum. Türk birisi birinci oldu.(türk koymasam olmazdı. )dedi.
- Türkler de işini çok iyi yapıyorlar çok çabalıyorlar. Bu yüzden seni geçti bence dedim.
- Sen bunları nereden biliyorsun? Dedi oppam
- Ben türkçe öğrenmeye adamıştım bir aralar kendim şuan türkçe biliyorum ve bu süreçte Türkleri ve Türkiye yi araştırdım. Bu yüzden türkler ile ilgili bazı şeyleri biliyorum. Bu da bana fırsat oldu. Dedim.
- Ama çocuk cidden çok iyi dans ediyordu. Bide görsen çok yakışıklı türkler bu kadar çok yakışıklı ve kaslı mı?diye sordu.
-Evet bazı erkekler hariç tüm erkekler orada kas yapmaya çok düşkün çünkü kızları kasları ile tavlamaya çalışıyorlarmış. Dedim.

Ve önüme dönerek yolu izlemeye başladım. Okula zaten bir 5 dakikaya varırdık. Bu beş dakika da yolu izleyerek geçirdim.

***
5 dakika sonra okul görüş alanımıza girdi ve bizde derin bir nefes aldık ve birbirimize bakıp
- iyi şanslar!
- iyi şanslar! Dedik ve gülümsedik.

Şimdi ise okulun bahçesine giriş yaptık oppamın arabası ile şimdiden tüm gözler üzerimizde bu yüzden biraz tedirginim şimdi arabayı park ettik. Ve oppam arabadan çıkıp benim kapımı açmak için arabanın önünden geçip benim kapımın yanına gelerek kapımı açtı. Açtıktan sonra bana gülümseyip elini uzattı bende elini tutup arabadan indim. Herkes şimdiden dedikoduya başlamıştı. Ama jungkook oppamın benim kocam olarak tanıyacaklar ama bizim tayfa hariç çünkü onlar jungkook oppayı tanıyorlar. Şimdi kapıyı kapatmış elimi tutuyor ve ikimiz bize gelen tae yi seyrediyoruz. Şimdi tam önümüzde durdu ve bana göz kırptı. Bende gülümseyerek önünde eğildim. Sonuçta şuan tae benim öğretmenim ama okulda ve tae

- Günaydın dedi ve elini jungkook oppa ya uzatıp elini sıktı.
- Günaydın dedik bizde ve gülümsedik.
-Hadi eşini sınıfa bırakta senin şu işleri halledelim. Dedi herkesin duyabileceği bir ses tonu ile herkes yine konuşmaya başladı. Neymiş **yeni beden öğretmeni Sun hee nin kocası mıymış? Ya da Sun hee ne kadar şanslı tüm sevdikleri ya da onu sevenlerin hepsi mübarek taş ya da meteor** diyorlardı. Oppam bana gülümseyip

-Hadi sen sınıfına çık ben senin yanına teneffüste gelirim. Dedi ve yanağımı öptü bende onun yanağını öptüm.
- İyi dersler kocacım ve iyi dersler hocam dedim ve sınıfıma gitmeye çalıştım. Çalıştım diyorum çünkü önümü yine önceki günlerde kocanı ne zaman bizimle tanıştırıcaksın diyen kız duruyordu. Ama bana şaşkınca bakıyordu.

-Senin kocan şu birlikte geldiğin kişi mi yani bizim yeni beden hocamız olan kişi mi? Dedi bende
- Evet o neden yoksa kocama mı asılmaya çalışacaksın? Diye bir söz söyledim.
-Hayır öyle değil nasıl bu kadar yakışıklı biri ile evlisin ve biride onun çocukluk arkadaşı hatta bide hoseok hoca var hem kuzenin hem kocan hemde kocanın en yakın arkadaşı ile aynı okulda ders görüyorsun. Sende olan şans bizde olsa herhalde şımarık bir kız gibi davranırdık ama sen çok sakinsin bu meteorlarla

dedi ve derin bir nefes aldı sonuçta çok konuştu. Bende gülümseyip

-Benim farkım da bi sizden beni ayıran özelliğim bu yani ben şımarık değilim. Mesela korenin en zenginleri arasında ikinciyiz diye şımarıyor muyum çok param var diye hava atıyormuyum.

Dedim ve önüme döndüm.
-Artık çekilinde sınıfıma gideyim bu kadar ayakta durmak bebeğime zarar verebilir. Dedim ve açılan yoldan geçtim. Şimdi sınıfıma gidiyorum. Ve dersimiz. Hoseok oppam ile a söylemeyi unutmuşum hoseok oppam da bu koca olayını biliyor sadece size söylemeyi unuttum. Şimdi sınıftaki sırama oturdum. Yanımda hee zaman ki suga oppa var. Onlar da biliyorlar bu olayı ama açığa çıkarmamaya çalışacaklar bende hemen arkamı dönüp bizim tayfaya gülümseyip konuştum.

- Oyunumuzu beğendiniz mi? Diye sordum.
-Evet en azından Bay Kim güvenilir birini bulmuş kuzenini. Dedi Taewon. Bende kafamı salladım ve önüme döndüm. En azından güveniyorum. Oppama ve kocama zaten 2 Ay sonra okul bitecek ve bizde bu oyundan kurtulmuş olacağız.

Yine ben geldim bu seferki 947 kelime inşallah beğenmiş sinizdir.

Sınır

7 Volte ve 25 Yorum

Sınırı geçince yeni bölüm gelecektir. Sizi seviyorum. >•<

TEACHER  [KTH]Where stories live. Discover now