Kapitola 1

285 21 4
                                    

Ostré slnečné lúče ma pichali do unavených viečok . Celé telo ma bolelo a ja som si nevedela spomenúť prečo som taká unavená . Nakoniec som predsa otvorila oči aj napriek stúpajúcej bolesti hlavy ,ktorá sa ozývala čoraz viac .Snažila som sa postaviť z postele ,ale veľmi sa mi to nedarilo . 

„No taak . Jedna noha . Druhá noha .Pozri ,veď už stojíš , "ozývalo sa v mojej hlave .

Môj mozog sa zrejme prerátal , len čo som sa postavila na obe nohy , dostala som závrat a skotúľala som sa po boku postele . Myslím , že som si obila kolená aj lakte ,pretože trochu začali krvácať . Nemala som silu sa znovu postaviť .

Z chodby sa ozvali kroky . Moje telo primrzlo k zemi . Na tele sa mi objavila husia koža a v hlave sa mi začali vynárať varovné signály . Vo dverách sa zjavil ON .

Spomienky . Spomienky na včerajšiu noc sa mi vynárali jedna po druhej a ja som sa začala nekontrolovateľne triasť . Slané horúce slzy mi stekali po bledom líci a môj žalúdok sa začal sťahovať .

Priblížil sa ku mne a mne sa dych zasekol v hrdle . Nebola som schopná vôbec ničoho .

„Ale ,ale ,ale , kam sa moja princezná vybrala ?" povedal hlbokým zastretým hlasom .

Sklopila som zrak k zemi , pretože som sa ho bála . Bol to netvor .Hrozivý démon , ktorý mi za jednu jedinú noc vysal aj dušu . Cítila som sa prázdna ,pretože som vedela ,že sa ho tak skoro nezbavím , ak vôbec .

„Pozri sa na mňa !" skríkol na celú izbu a jeho hlas prezrádzal ,že čo chvíľu vybuchne . Moja ignorácia ho zrejme vytočila do nepríčetnosti .Neposlúchla som ho .Chytil ma za bradu a zúrivo ňou mykol do strany . Moja sánka zapraskala , cítila som ukrutnú bolesť  , ktorú sprevádzal môj hlasný ston .

Pozeral sa mi do očí . Tie jeho oči ,ktoré boli modré ako nebo mi vypaľovali svojím pohľadom do tela obrovskú dieru . Jeho pery sa zvlnili do úškrnu , ktorý odhalil jeho tesáky ostré ako britvy . Pokožku mal bielu ako sneh a jeho vlasy čierne ako uhoľ mu padali do očí . Tuším , že som na koncoch jeho vlasov videla moju krv .

Krv !

Celé telo sa mi zachvelo a zatočilo sa mi v hlave . Odrazu dve silné ruky znovu oblapili môj krk a zdvihli ma zaň do výšky . Ten chlap bol vysoký a svalnatý , mal silu za troch ďalších chlapov . Nedokázala som sa brániť a ani ceknúť .

„Ach , zlatíčko , keď ti prikážem aby si sa na mňa pozrela , tak to urobíš ! Ak ti prikážem , že máš skočiť z mosta ,tak to so sklonenou hlavou urobíš a ani necekneš !" zvrieskol a držal ma asi v pol metrovej výške nad zemou za krk .

Slabo som prikývla a stále som sa mu pozerala do očí . V jeho očiach sa zračili iskričky pobavenia ,ale aj živočíšnej túžby . Túžbe po krvi .

Hodil ma na posteľ a moje kosti zapraskali . Mala som pocit ako keby som si zlomila ruku . Slabý pohyb do strany ma o tom presvedčil .

Zlomil mi ruku . Čo tak asi bude nasledovať ?

„Čo si to za diabla ? Zlomil si mi ruku !Čo odo mňa chceš ?!"zakričala som a on sa začal smiať .

„Srdiečko , ty sa staneš mojou kňažnou , hneď po tom ako z teba teraz vysajem tvoju sladkú krv . Je ako posratý nektár na moje staré nervy . Nikdy sa ťa nenabažím ."

Zalapala som po dychu a vykríkla som ,keď sa mi zahryzol do tepny . Jeho ostré tesáky sa zabárali stále hlbšie a hlbšie do môjho krku . Krk mi pulzoval a ja som stále hlasnejšie kričala ,pretože mi to spôsobovalo neznesiteľné bolesti .

Keď konečne skončil a ja som uvidela jeho tesáky zababrané od mojej krvi , odpadla som . Pred očami som odrazu videla len temnotu ,ktorá zahaľovala moju myseľ aj moje telo . Mojou hlavou vírili myšlienky na to čo so mnou bude . Čo sa stane potom ?

Komu sa zverím ? Nemám žiadnu rodinu ,ktorá by ma ochránila a ani by to nebolo možné ,pretože by ich všetkých zabil . Načo mu poslúžim ja ? 

Upadla som do bezvedomia s poslednou myšlienkou na svojho mučiteľa . 









































Krvavé väzenieWhere stories live. Discover now