Hoofdstuk 44

3.8K 265 15
                                    

-44-

* 3 uur later

Jayden p.o.v

Ik loop naar buiten, de zon schijnt al fel en het is heerlijk weer. Me moeder komt naar me toe en drukt 3 zoenen op me wangen. Trots glimlachend kijkt ze me aan. 'Gefeliciteerd lieverd.'

Ik glimlach terug en krijg nog zowat van de hele roedel felicitaties... Ook van andere roedels trouwens. Er zijn ook roedels waar we mee bevriend zijn. Helaas voor mij, hoort Danny's roedel daarbij... Verderop zie ik verschillende auto's aankomen rijden.

Robin loopt naar me toe en drukt ook een kus op me lippen: 'Gefeliciteerd.' 'Jij ook.' Zeg ik. Robin glimlacht blij, wat ik niet had verwacht. Ze is nu toch de Luna van een roedel, die ze naar mijn gevoel dan, niet zo leuk vind.

Robin kijkt naar de auto's waar mensen uitstappen, ze begint te glimlachen als er een man en een vrouw uit de auto stappen. 'Dat zijn me ouders.' Zegt ze blij en trekt me mee naar ze toe. Robin's vader glimlacht trots als hij Robin ziet en drukt een kus op haar wangen, net als haar moeder.

'Gefeliciteerd!' Zeggen ze beiden. 'Dankjewel.' Zegt Robin. Ik haal ongemakkelijk me hand door me haar, ik heb Robin's ouders nog nooit gezien. Robin's vader kijkt me glimlachend aan. 'En dit is de man waar ik zoveel over hoor.' Zegt hij. Ik schut zijn hand. 'Jayden.' Zeg ik en geef ook haar moeder een hand. Mijn ouders komen ook aanlopen en stellen zich voor.

Ineens voel ik iets aan me been hangen. Ik kijk naar mijn been en zie Demi met haar fel blauwe ogen me aankijken.

Ze is letterlijk de enige in de familie met blauwe ogen, van me moeder's en vader's kant. Ook heeft ze lang, lichtbruin haar. 'Jayjay!' Roept ze en kijkt me lief aan. 'Hey!' Lach ik en til haar op. 'Ga je mee schommelen?' Vraagt ze. 'Is goed hoor.' Lach ik. Ik sein naar Robin verderop en gebaar naar de schommels. Ze knikt met een glimlach en gaat weer verder met haar gesprek.

Robin p.o.v

'Gefeliciteerd!' Hoor ik achter me. Gio staat er grijnzend. 'Thanks.' Zeg ik en omhels hem. Verderop zie ik Danny aan komen lopen, samen met Quentin en nog 3 andere jongens. Als hij me ziet kijkt hij me glimlachend aan en loopt hij naar me toe. 'Gefeliciteerd!' Zegt hij.

'Dankje.' Zeg ik blij.

Ik ben blij dat het gezeik tussen mij en Danny voorbij is. Het gesprek van laatst heeft me goed gedaan, Danny zelf ook zo te zien. Danny's ouders staan met mijn ouders te praten.

Danny is precies een mengeling van zijn ouders. Van zijn vader heeft hij zijn fel blauwe ogen, van zijn moeder het blonde haar. Ineens voel ik iemand achter me. Zonder te kijken kan ik het al raden. Jayden.

Ik draai me naar hem om. Fel kijkt hij Danny aan. Als hij ziet dat ik hem aankijkt glimlacht hij naar me. 'Heb je het naar je zin?' Vraagt hij en pakt me bij me middel vast. Ik knik. 'Tuurlijk. Ik wist nauwelijks dat er zoveel verschillende roedels waren!' Lach ik. Danny grinnikt ook. 'Serieus?'

Ik schut me hoofd. 'Mijn roedel is in een klein bos bij de stad, jullie zitten hier gewoon in the middle of no wear.' Danny grinnikt. 'We hebben hier wel een klein dorp in de buurt.' Zegt hij. Ik voel Jayden's agressie, terwijl hij stil staat, niet gromt... Niks. Maar toch komt er een energie van hem af dat me gespannen maakt.

'Ga je anders even mee rennen?' Vraagt Danny, ineens heel ongemakkelijk. Ik knik en geef Jayden een kus. 'Ben binnen een half uurtje terug.' 'Dag! Je blijft hier!' Sist Jayden.

'Wat? Waarom?' Roep ik verbaasd.

'Jij denk dat ik je met Danny alleen laat.' Zegt hij. 'Rustig! Ik heb met haar gepraat!' Probeert Danny. 'Jij moet je al helemaal nergens mee bemoeien!' Gromt Jayden en kijkt Danny kwaad aan. Danny gromt agressief naar hem. Ineens staat Sem naast me. 'Luister gewoon.' Fluistert hij in me oor. 'Bekijk het! Kom Danny.' Zeg ik en verander in een wolf. Danny doet niks. 'Kom dan!' Zeg ik en sein met me kop richting het bos.

Dan knikt hij en veranderd ook.

The wolf academieWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu