Hoofdstuk 28

5.5K 289 11
                                    

-28-

Jayden p.o.v

Robin ploft op me bed neer en verbergt direct haar gezicht in haar handen. Diep zuchtend ga ik naast haar zitten. 'Laat me naar je neus kijken.' Zeg ik en til haar op me schoot. Ze kijkt me met tranen in haar ogen aan.

'Waarom huil je?' Vraag ik bezorgd en droog met me duimen haar tranen. 'O-omdat ik haar geslagen heb, me neus pijn doet en jij haar schouder zowat hebt gebroken.' 'En terecht dat dat ding gebroken is, ze moet je niet aanraken.' Grom ik.

'Er was toch niks aan de hand...' Zegt ze zacht. 'Niks aan de hand?!' Roep ik boos en ik zie dat ze ineen kruipt bij de toon.

Ze is je mate... Rustig...

'Jayden... Rustig...' Zegt ze zacht. Ik zucht. 'Kom, laat me naar je neus kijken.' 'Het is niks, alleen wat bloed.' Zegt ze en draait haar gezicht. Robin gaat op de bank zitten. 'Ik ga een zakdoek voor je halen.' Zeg ik en loop naar de badkamer. Ze pakt het zakdoekje aan en haalt het bloed van haar neus.

* 5 minuten later

Robin ligt -nog steeds zacht snikkend- naast me terwijl ik met haar haar speel. Ineens gaat ineens rechtop zitten. 'Wat is er babe?' Vraag ik.

Ze gaat op me schoot zitten en begint me wild te zoenen. 'Wat doe je?' Vraag ik onder de zoen door. Ze laat me los en kijkt me zacht hijgend aan. 'Hoe bedoel je?' 'Wat is er aan de hand? Daarnet was je nog aan huilen en nu...-'

'Wil je niet?' Vraagt ze onzeker. Ik rol me om zodat ze onder ligt en geef haar zachtjes een zoen. 'Natuurlijk wel, maar niet als je... Emotioneel bent...' 'Wat is het verschil?' Vraagt ze en probeert onder me vandaan te komen. 'Geen idee...' Geef ik eerlijk toe.

Ze knikt en gaat drukt zachtjes een zoen op me lippen. 'Ik ga slapen.' Zegt ze en wrijft in haar ogen. 'Het is pas 8 uur!' Lach ik. Ze grinnikt zachtjes. 'Maar ik ben moe.' Zegt ze. 'Is goed, ik ga naar buiten toe, ik slaap vannacht in het bos.' Zeg ik en sta op.

'Mag ik mee?' Vraagt ze. 'Hoezo?' Lach ik. 'Nog nooit gedaan.' Antwoord ze. 'Serieus? Half wolf en nog nooit in het bos geslapen?' Lach ik. Ze bloost en knikt.

'Is goed, ga mee.' Zeg ik en ren met haar naar buiten.

A/N Zet het liedje "Pocket Full Of Stars" van Nine Black Alps!

Robin p.o.v

* buiten, in het bos (11 uur s'avonds)

Wauw... In een woord wauw...

Boven ons, tussen de takken van de mooie bomen, zie ik enorm veel sterren, met de volle maan ertussen.

'Vind je het mooi?' Vraagt Jayden achter me en geeft me een zoen in me nek. Ik knik. 'Het is prachtig, ik heb altijd al wat gehad met de maan en de sterren, maar dat alles zó mooi was...' 'Ik kom hier elk jaar, maar nu niet alleen.' Glimlachend draai ik me naar hem om. 'Ik ging nooit weg uit de school...' 'Het mag ook eigelijk niet... Maar ja...' Grijnst hij. Lachend kijk ik hem aan.

'Kom, verander in je wolf, ik wil je wat laten zien...'

* Een half uur later.

'Mag ik nou kijken?' Lach ik, allebei weer terug in mensen vorm. Jayden heeft zijn handen voor me ogen, aangezien ik niet mag kijken. 'Ja, kijk maar...' Zegt hij en haalt zijn handen voor me ogen weg.

Nogmaals, wauw! Maar deze keer, écht wauw!

Er is een groot meer midden in een prachtig veld, met om ons heen alleen bos. De enige verlichting zijn de sterren en de maan, het is prachtig.

Jayden glimlacht naar me. 'I hope you like it.' Zegt hij en gaat achter me staan. Hij slaat zijn armen om me middel heen en zoent me van achter in me nek. Ik draai me om en sla me armen om zijn nek en zoen hem zachtjes. Jayden tilt me op en ik sla me benen om hem heen. Ineens kijkt hij me grijnzend aan. 'Hou je van water?' Lacht hij. Wild schut ik me hoofd.

'Ik wel, dus wen er maar aan.' Lacht hij en rent met me naar het meer, waar hij met mij een bommetje in maakt. Snel zwem ik boven water. 'Jayden!' Lach ik.

'Ja babe?' Grijnst hij ontschuldig. Hij duikt onderwater en binnen nog geen seconde duikt hij vlak voor me boven water, zodat ik tussen hem en de water kant sta. 'Damn...' Zeg ik zacht. 'Wat is er?' Een schuine, brutale grijns vormt op zijn gezicht.

'Je ruikt naar pizza...' Zeg ik zacht. Jayden begint hij te lachen. 'Fijn, ik ruik naar vet eten.' 'Nee nee! Ik bedoel de ingrediënten, tomaat, basilicum, rozemarijn...' Zeg ik zacht. Hij grijnst en komt nog dichter tegen me aanstaan. 'Dus ik ruik lekker?' Grijnst hij.

Ineens voel ik me wolf heel benauwd worden, maar niet op de verkeerde manier. De manier dat ik Jayden zo aan ze kraag naar het eerste en beste bed sleep... Dat weet hij ook wel, aangezien hij me schuin grijnzend aankijkt!

Jayden p.o.v

Robin's ademhaling word sneller en onregelmatiger. Nog nooit bij haar gezien en verwacht, maar het bevalt me prima... Haar ogen zijn pikzwart, ook nog nooit bij haar gezien.

'Jayden?' Vraagt ze zacht. 'Ja babe?' 'Wat is dit? Vraagt ze zacht en onzeker. Ik grijns en zoen haar in haar nek. Direct kreunt ze zacht.

'Zozo, zin in?' Grijns ik. Ze bloost en duikt onderwater. Een paar seconde later schiet ze boven water. Robin trekt zich op aan de waterkant en komt er natuurlijk helemaal doorweekt uit. Aangezien ik zo met haar en haar kleren erin ben gedoken, heeft ze natuurlijk geen kleren. Ze draait zich met haar rug naar me om, doet haar shirt uit en knijpt hem uit. 'Jij denkt dat ik jou nog nooit in je bh gezien?' Lach ik. Lachend steekt ze haar middelvinger naar me op en trekt haar shirt weer aan.

Snel trek ik me ook op aan de waterkant en sta in een flits weer voor haar neus, maar deze keer als wolf. Ze schrikt maar lacht dan naar me. 'Je ziet er zo anders uit als wolf...' 'Wat is er anders aan me dan?' Vraag ik.

Ik ga liggen en Robin gaat tegen me aan liggen: 'Gewoon. Je hele uitstraling.' Antwoord ze zachtjes. 'Uitstraling?' Vraag ik. Robin knikt. 'Gewoon, als een echte alfa... Gewoon krachtig...' 'Vind je dat erg?' Ze kruipt dichter in me vacht en schut haar hoofd. 'Ik voel me veilig bij je.'

'Niet in slaap vallen babe, ik moet je nog één ding vertellen en laten zien.' Robin gaat rechtop zitten en kijkt me aan. 'Ik ben niet als mensen in een weerwolf veranderd maar als wolf in een weerwolf.' Zeg ik. Ze knikt.

Dat is heel normaal, alleen komt het wat minder voor, aangezien wolven diep in het bos leven.

Je hebt eigelijk 3 manieren om te veranderen:

1. Als mens door een weerwolf gebeten worden.

2.Als wolf door een weerwolf gebeten worden.

3: Als weerwolf geboren worden.

'Ik wilden je graag voorstellen aan me oude roedel, als je dat zelf wilt natuurlijk?' Robin knikt. 'Tuurlijk, heb nog nooit échte wolven gezien.' Zegt ze enthousiast. 'Aangezien ik bijna 2 meter ben en jij ongeveer 1,5 meter, hoef je nergens bang voor me te zijn. Maar je moet je wel bedenken dat hun écht wilde dieren zijn, ze kennen geen mensen en hebben gewoon nog de rang, waar je dus ook aan meedoet.' Robin knikt. 'Komt goed, ik ga mee.'

____________________________________________________

Heeei allemaaaaaal,

Hoe gaat het met jullie? :p

Ik dacht ik zal een langer hoofdstuk doen (+ een liedjeee), aangezien ik de laatste tijd steeds kleinere hoofdstukken krijg, naar mijn gevoel dan.

Ik had nog een vraag voor jullie: "Moet ik vaker een stukje met zo'n liedje ertussen doen?"

Xxx Wolflovex

The wolf academieWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu