-2.4 -

5.8K 293 22
                                    

————————————————————————
İYİ OKUMALAR..🖤
————————————————————————
MEDYA; BTS -BORN SİNGER -
————————————————————————
Üzerimi değiştirdim. Yatağa oturdum. 
Min ji? Min ji! Beni çok merak etmiştir. Hızlıca kapıyı açıcakken biranda jungkook u görmem ile geri adım atmam ile denge mi kaybetmem bir oldu. Düşücekken jungkook hızlı davranıp beni belimde tuttu.
Yüzü  yüzümün hizasına geldi. Yüzünü daha yakından görüyordum. Gözlerimli iki kez kırptım
Ve kaydettim.
/ JUNGKOOK ile aynı anda /
BİLGİ AKTARILIYOR..
DUYGU DEĞİŞİMLERİ; SICAKLIK,HEYECAN,KORKU,CİNSELLİK..
ÇÖZÜMLENİYOR...
SONUÇ= AŞK..
————————————————————————
Smut olacaktır. -rahatsız olan bu bölümün sonu okusun...
————————————————————————
Belime değen kollardan tutup kendimden  uzaklaştırdım. Hafif öksürdüm. Arkamı dönecekken birden kapıyı kapatmasıyla irkildim. Ayak sesleri duyuyordum. Ben ilerledikçe oda ilerliyordu. Ve hızlıca kolumdan çekip kendine çevirdi.
JUNGKOOK; Bu iş fazla uzun sürdü..
EUNJİ; huh..?
Biranda değişmeye başladı...

Hızlıca bacaklarımdan beline dolattırdı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hızlıca bacaklarımdan beline dolattırdı. Ve kalça hizamdan hem tutuyor hemde sıkıyordu. Bunun üzerine gözlerimi büyülttüm. Ve beni duvara yaslayıp öpmeye başladı. Karşılık vermiyordum çünkü hala şoktaydım. Ne yaptığımı hala anlamıyordum. Ama sanırım onu istiyordum. Öperken biranda dudaklarımı ısırdı. Çekildiğinde dudağımda paslanmış tatı hissettiğimde anlamıştım. Ve boynuma yöneldi. Emiyordu. Hemde çok sert. Bunun üzerine benim inlememle dahada çok emiyordu. Morluklar şimdiden oluşmaya başlamıştı. Bir vampirin yara izleri gidiyor ama bu tür olaylarda kalıcılık sağlıyordu. Ama sanırım buda hoşuma gitmişti. Jungkookdan kalan izler. Bu niye kötü olsun.
Adımlayarak yatağın üzerine yatırıp hızlıca geri çekildi.
Arkasını dönüp Üzerini çıkartıyordu. Ve önüne döndüğünde gözlerim büyümeden edemedi diyebilirim.
Şimdiden onlara dokunmak ve emmek istiyordum. Neden böyle garip şeyler istiyordum bilmiyorum ama istiyorum. Hızlıca üzerime atladı. Vücudunu bana sürtüyor bir yandan elleri ile ortamı sıkıyordu。Tamam sanırım dayanamıyorum. Hızlıca kolundan çekip onu yatağa yatırdım. Yaptığım şeye şaşırmış olacakki gözleri büyümüştü. Onun karın kaslarına dokunurken bir yandan öpüyordum. Ve boynuna yönelip kalıcı izler bırakmaya başladım. Ve üstümdeki düğmeleri o sırada görmeden açmaya çalışıyordu. Açamayınca beni oturur pozisyonuna getirip üstümdekini yırttı. Şu an çok utanıyorum.
Gözlerine baktığımda odak noktası göğüslerim ve önündeki siyah bir sütyen olmuştu. Ve yatırdı. Bu sefer gene o üstteydi. Elleri ile altımdaki geceliği çıkarıyordu. Ve çıktı. Ellerini arkamda birleştirip kancalarımı açtı. Bunu bakmadan yapıyordu. Sanki vücudumu ezbere biliyormuş gibi. Ve altımdaki külotuda çıkarınca tamamen çıplaktım. Yanaklarım kızardı. Ve gülümsedim. Hoşuma bir yandan gitmiş bir yandanda korkmuştum. Gülümsememle oda gülümsedi Yutkundum.
Geri çekilip,
JUNGKOOK; hazır Mısın?
EUNJİ; b-ben bilmiyorum..
Sesim kötü çıkmıştı. İstiyordum ama korkuyordum.
JUNGKOOK; korkma zaten sendede olucak bu hissiyat. İlkte acıyacak sonrası ise zevke dönüşücek.
Kafamı zor olsada olumlu anlamında salladım. Ve altını çıkarmaya başladı. Çıkarıp üzerimdeki yerini tekrar aldı. Ve bacaklarımı ayırıp beklemediğim bir anda içime girdi.

DIVERGENT VAMPIRE/ JK-EJ/Where stories live. Discover now