wat moet ik doen?

70 2 1
                                    

'Willemijn, i had called Marcus and Evie is with him. She doesn't want to come to her home cause she had a fight with her dad and she is anxious.' zeg ik en zie de vader van Evie schrikken.

POV Willemijn

Ik wist het verhaal van Evie al, alleen wist ik niet waar ze was. Het probleem is nu hoe de vader het goed kan maken met Evie. 'Jack, hoe is het gekomen dat u zo er begon te schreeuwen.' Zeg ik en ik zie Martinus gek kijken ik geef aan dat hij even op zijn telefoon moet gaan. 'Het komt gewoon door dat ze zo geheimzinnig doet. Als ze had verteld dat ze een vriendje had, had ik het goed gevonden.' Zegt Jack en kijkt mij met een rood hoofd aan. 'En als Evie nou bang was? Bang was om het te vertellen? U weet hoe Evie is en ze altijd bang als het gaat om vriendjes hé.' Zeg ik en ik zie Jack knikken. 'U moet eens proberen met haar te praten. En beloof mij dat u haar laat uitpraten. En Jack probeer haar ook een beetje los te laten. Ze is geen klein meisje meer.' Zeg ik en ik zie Jack weer knikken.

'Ik zou het proberen. Maar je moet ook weten hoe lastig het is om je kleine meisje te laten gaan, want je weet ook van haar verleden neem ik aan.' Zegt Jack en ik knik. 'Ja dat weet ik Jack, ze is haar broer verloren, maar waarom heeft u het hier over?' zeg ik en hij kijkt me normaal aan. Ik kijk nog eens achterom en ik zie dat Martinus nog steeds op zijn telefoon zit en er niks van aan trek.

'Het is al lastig zat om al een kind te verliezen. Dus laat staan twee kinderen. Niet dat ik Evie ga verliezen aan een ongeluk, maar ik moet haar nu wel laten gaan met een jongen die ik dan wel vertrouw, maar het is gewoon lastig. Het is ook nog niet heel lang geleden dat Finn is omgekomen. Dus ik wil mijn kleine meisje ook niet kwijt.' Zegt Jack en ik knik meestemmend.

'Maar zou ik aan Martinus vragen of hij u morgen meeneemt naar Evie en dat u dan met haar gaat hebben over wat u net met mij heeft overgehad.' Zeg ik en hij kijk mij niet begrijpend aan. 'Die jongen achter mij is het broertje van Marcus. Het vriendje van Evie.' Zeg ik uit legend aan Jack en hij knikt.

'Martinus do you want tomorrow bring with you the father of Evie and then let him in your room where Evie is. He wants to talk with her.' Zeg ik en Martinus knikt. 'Jack is het dan oké als ik nu ga slapen, ben niet echt lekker.' Zeg ik en Jack knikt en loopt naar de deur. 'Bedankt Willemijn. Voor alles.' Zegt Jack en loopt de deur uit.


Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Mar 30, 2018 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

famous guys😍Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu