Spreek ook een andere taal

137 4 4
                                    

POV Marcus

Ik kreeg gisteravond echt niks door me keel. Ben ik dan hard tegen haar geweest. Ik heb maar aan Martinus gevraagd of hij even langs haar wou gaan om te vragen of ze het niet erg vind wat er allemaal is gebeurt. Natuurlijk vind ze het erg, ik had nooit zo tegen haar moeten zijn. Hoe moet ik het haar vertellen dat ik fout zat. Wacht ik stuur Martinus wel een appje.

Ik- Heii bro, kan je misschien tegen Evie zeggen dat ze overmorgen met ons mee mag naar een concert van ons. Dan mag ze ook een vriendin mee nemen. Wil je dat even aan haar vragen?
Twinnie- ja is goed. Maar waarom wil je haar dan meenemen naar een concert van ons? Ze heeft hier toch geen vriendinnen wonen?
Ik- nee weet ik maar ze zei tegen mij dat ze een vriendin naar Zweden kwam.
Twinnie- ja is goed. Ik vraag het wel aan haar. Moet nu gaan. Byeee
Ik- byeee.

Zo dat is dan ook weer geregeld. Ik gebruik deze rest van de avond voor een film. Ik start Netlix op en pak een leuke film uit. Ik heb echt geen idee waar het over gaat maar hij ziet er grappig uit. Ik doe heb op en ga lekker op bed liggen. Na ongeveer een half uurtje komt Martinus weer binnen. 'En hoe was het gegaan bij Evie?' "Ze vroeg zich af waarom jij niet kwam." 'Dat had ik al verwacht dat ze dat zou zeggen. Maar het is toch best wel gek als ik net tegen haar heb gezegd dat ik haar niet hoef te spreken maar dan toch naar de toe ga?' "Ja ik snap je wel hoor en ze komt overmorgen naar het concert toe met een vriendin. Dus waarom wou je haar daar hebben dan?" 'Kijk ze vroeg eerder vandaag of ik voor der kon zingen enzo, want ze wist niet wie we waren dus ja. Dus ik heb voor de gezongen op het strand en toen vond ze het heel erg mooi en nu wil ik dat ze dan mee gaat naar het concert.' "Maar hoe neem je haar dan mee, als je tegen haar hebt gezegd dat je niet met de moet praten?" 'Nou dan kan jij toch vragen ofzo waar haar vriendin verblijft en dan regelen we wel een auto voor hun.' "Ja oke is goed, maar ik ga nu wel slapen oké. Ben best wel moe namelijk." 'Ja ik ook. Trusten broertje.' "Trusten." Ik maak me klaar voor het slapen en ga alvast in bed liggen. Ik kijk die film wel een andere keer af ofzo als ik weer alleen ben. Ik check me telefoon nog even en krijg dan een berichtje binnen van Evie.

Evie- Mac waarom kwam je het zelf niet vertellen? En liet je het Martinus komen?

Ik weet niet of ik hier op moet reageren. Dus ik denk na en me hart zegt dat ik het wel moet doen, maar dan wel op een lieve manier.

Ik- Ja sorry, maar ik vind het dan best wel gek als ik tegen je heb gezegd dat ik je niet meer wil spreken en dan toch naar je toe komt om er over te praten. Dus daarom. Maar wat vind je van het concert idee?

Zo dat verstuurd en leg me telefoon aan de oplader. En ga goed liggen en val dan langzaam in slaap.
Niet veel later word ik wakker, waarom word ik invredes naam wakker. Ik kijk of Martinus ook wakker is, maar die slaaptnatuurlijk. Ik kijk even hoe laat het is en het is 04.28 in de nacht. 'Jeez watis het vroeg.' Zeg ik en ik zei het iets te hard, want ik maakte Martinuswakker. "Wat is er aan de hand? Waarom ben je aan het praten? Het is nacht." 'Jasorry, maar ik werd wakker en weet niet waarom.' "Zit je ergens mee dan?" 'Jadenk het wel.' "Wil je er over praten?" zegt Martinus en gaat nu recht opzitten. 'Ja dan ben ik er meteen af.' "Oké zeg het maar. Ik sta open vooralles." 'Oké ik heb een geheim. En er is maar één iemand die het weet.' "Okéwat is je geheim?" 'Ik spreek niet alleen Noors en Engels.' "Oké??"    

famous guys😍Where stories live. Discover now