Dat hij het voor mij over heeft

153 5 5
                                    

"Ja dat snap ik en dankje jijbent dat ook van mij. Ik jou van je Evie."

Meende hij dat nou echt? Houd hij echt van mij? "Ja ik hou echt van je." 'Oh zei ik dat hard op?' "Ja dat deed je, maar je hoeft er niet voor te schamen hoor. Dat vind ik juist zo leuk aan je." 'Mac ik vind je leuk, maar ik weet nog niet of dat ik je echt leuk leuk vind. Snap je?' "Ja ik snap je. Het gaat nu ook allemaal zo snel. Maar ik moet nu wel gaan." Zegt Mac en hij loopt weg. Ik ren zo snel mogelijk achter hem aan en pak zijn pols vast. 'Mac ik bedoelde het niet zo gemeen. Maar als je mij begrijpt dan snap je het. En loop please niet weg. Ik weet de weg hier niet.' "Ik zet je af bij het hotel en dan hoef je daarna niet meer te spreken." Ik knik en loop achter hem aan. We komen bij de auto aan en die brengt mij naar mijn hotel waar ik verblijf. Als ik er ben zeg ik gedag, maar ik krijg niks terug. Ik open de deur en sta hem dicht. Heb ik dan zo verkeerd gereageerd? Ik weet het niet meer, maar hij wilt niet dan ik hem spreek dus dan doe ik het dan ook niet meer. Ik kom mijn kamer binnen en ik zie het cadeautje die ik van hem heb gekregen nog op mijn bed staan. Ik leg alles even weg en ga op mijn bed zitten. Ik pak het cadeautje erbij en maak het open. Ik zie daar nog een doosje zitten en die maak ik ook open. Ik zie een hele mooie ring in zitten. Ik pak hem eruit en bekijk hem van dichtbij. Wow hij is wel heel erg mooi, dat hij dat voor mij over heeft. Ik maak een foto voor Instagram en zet hem er meteen erop.

Eviiee.x

I have the best friend ever

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

I have the best friend ever. I love you❤

Willemijnlive08 oehh is het een van marcusandmartinus?

Laura.mijntjuuh het is een hele mooie ring schat. Je moet echt blij zijn met hem💕

Marcusandmartinus I though that you don't open the present. But I love you to❤💎

Ik hoop dat het Marcus was, maar ik reageer daar maar niet op. Ik vind dat ik een juiste stap heb gezet. Ik heb duidelijk gemaakt dat ik verkeerd zat en dat ik de ring leuk vind. Dan word ik geappt door Willemijn.

Willemijn- ehh tokkie, je raad het nooit. IK KOM MORGEN OOK NAAR ZWEDEN!!
Ik- OMG WE MOETEN DAN ECHT MEETEN!!
Willemijn- ja dat moeten we echt doen. En dan moet jij mij die vriend van je voorstellen aan mij.
Ik- .....
Willemijn- wat is er Evie?
Ik- je weet toch wel die foto? Dat heeft jij gemaakt. Hij zei daarna dat hij van me houd en ik heb hem om zo maar te zeggen afgewezen.
Willemijn- oh jeezz, en waarom plaatste je dan die foto?
Ik- omdat ik duidelijke wilde maken dat ik het niet zo bedoelde en ik heb dat van hem gekregen in een cadeautje vandaag voor me deur.
Willemijn- ahh wat schattig. Maar hij heeft wel een broer als op zijn account kijkt toch?
Ik- ja dat heeft die ja. Oehhh heeft iemand een crush?
Willemijn- ik heb hem nog niet eens gezien en ik vind hem al zo geweldig.
Ik- nou in het echt is die net zo knap als op de foto's hoor, maar in welk hotel verblijf je?
Willemijn- volgens mij dezelfde als jij. Weet het niet zeker
Ik- OMG dan kunnen we elkaar elke dag meeten.
Willemijn- JAAH tokkie dat kunnen we echt elke dag doen.
Ik- maar ik ga ik ga slapen. Tot morgen dommie.
Willemijn- tot morgen tokkie

Ik sluit de app af en ga me klaar maken voor bed. Als ik net mijn pyjama wil aantrekken wordt er gebeld bij de deur. Ik loop naar de deur toe zuchtend en maak hem open. Ik zie volgens mij Martinus hier voor me staan. "Heii Evie, can i talk to you maybe?" 'Ja sure, but not for long, i want to go to sleep.' "Sure." Ik ga wat aan de kant en laat hem binnen. 'Go sit there on my bed.' En Martinus gaat op bed zitten. 'Why came you here. And how you know wich room?' "Marcus said it to me and said wich hotel and room. But why i came here is about Marcus." 'If we talk about that, than you can go now.' "Wow, You both very annoyed to each other, but also to others." 'Sorry, But what came you to tell me?' "About Marcus. He was so angry that he's been against you tonight. He didn't really want to do that." 'That must you not to tell it, he should it to tell it to me.' "Yes, you're right, but he told you he did not want to talk to you anymore so he did not want to do anymore." 'He did not want to talk to me anymore? That's not a reason to try it out, because it did not matter to me.' "Wait, otherwise you come to our concert then you take a friend with you and then we make a nice evening." 'When is the concert?' "The day after tomorrow." 'Oké, is good. My friend comes tomorrow to Sweden.' "Cool. So i have to go now. Have a nice evening Evie." 'Bye Martinus.' "Please call me Tinus not Martinus." 'Oké Martinus.' "Don't do that. But sleep well." 'You to. Bye.' "Bye." En je sluit de deur. Waarom moest Martinus het vertellen en niet Marcus zelf? Ik app hem wel even.

Ik- Mac waarom kwam je het zelf niet vertellen? En liet je Martinus komen?

Zo gestuurd, nu nog maar afwachten of hij er op reageert. Ik maak me weer klaar voor bed en ga in bed liggen. Ik kijk nog even op me telefoon en doe hem daarna aan de oplader. Doe het lampje uit en sluit me ogen.

famous guys😍حيث تعيش القصص. اكتشف الآن