Schamend

73 2 3
                                    

POV Marcus

Ik voel de ogen van Evie ergens anders. Het voelt best wel gek, maar het is best grappig, want je kan nu alles aan der beloven, want ze hoort niks wat je zegt. Zo heb ik gezegd dat ze een miljoen van me krijgt en alles wat ze wilt hebben. Maar ze reageert er niet op. Ik pak een kussen die naast me lag en gooi die naar Evie toe. Ze word wakker en loopt naar me toe en gaat onder de dekens liggen. 'Vond je het leuk wat je zag?' zeg ik haar om te pesten. Ze knikte met roze wangentjes en kroop heel dicht tegen me aan. 'Maar heb je wel gehoord wat ik net zei?' zeg ik met hopend dat ze het niet heeft gehoord en kijk haar aan. 'Nee niet echt. Hoezo dan?' zegt ze en kijkt me aan met een opgetrokken wenkbrauw.

'Ik had gezegd dat je een miljoen kreeg en alles wat je wou.' Zeg ik en ze schud snel ja. 'Maar ik heb alles al wat ik wil hebben dus ik heb genoeg voor het hele leven.' Zegt ze en kijkt me aan. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht en geef aan een kusje op haar voorhoofd.

'Ik neem aan dat ik het ben?' zeg ik en trek Evie nog dichter bij me en voel haar knikken bij me borst. Ik vind het schattig als ze verlegen is. Maar ze weet dat ze dat niet hoeft ze zijn. 'Welterusten sweetheart.' Zeg ik en geef haar een kus op haar voorhoofd en ga goed liggen om te slapen.

POV Martinus

Willemijn komt de badkamer uitgelopen met andere kleding en haar haar op een knot. 'Willemijn is it okay if i take you tomorrow with me on a date?' vraag ik aan der en ze knikt. 'What is the dresscode?' zegt ze en ik zeg dat het mooi, maar niet te mooi moet zijn. Ik heb al een klein ideetje wat ik ga doen morgen, maar het moet speciaal zijn. Speciaal zijn zodat ze het niet vergeet en er altijd over na denkt.

'Martinus it is okay if you want to sleep here tonight cause it is to late to go for home.' Zegt ze en ik knik. 'Is it okay if i call my dad about it?' zeg ik en ze knikt. Net als ik wil gaan bellen, wordt er hard op de deur geklopt.

Willemijn staat op en opent de deur. Er loopt een boze man naar binnen. Is dat haar vader? Ik hoor de man boos schreeuwen tegen Willemijn en ik zie ook dat Willemijn niet weet wat ze moet doen. Ze probeert de man over te halen om rustig te zijn. 'Martinus call Marcus and ask where Evie is!!' zegt ze schreeuwend en ik heb het nu pas door dat het de vader van Evie is.

Maar wat wilt hij van haar? En waarom moet ik Marcus bellen? Ik doe het toch, want anders weet ik niet goed hoe ik Willemijn moet kalmeren.

'hei met marcus.' Hoor ik Marcus op een slaperige toon zeggen.

'MARCUS IK HEB HIER DE VADER VAN EVIE ZITTEN EN EEN ONGERUSTE WILLEMIJN. WAAR IS EVIE?!' zeg ik schreeuwend.

'CHill man, Evie is hier bij mij. Ze wou niet naar vader toe met een toestand met haar vader.' zeg hij rustig en ik hoor hem gapen.

'Oke dan ga ik het hem uit leggen dat ze veillig is en dat hij morgen met haar kan praten. Als jij Evie zo goed krijg dat zij morgen ook met haar vader moet praten oké?' zeg ik en ik hoor een 'oké' van de andere kant komen. Ik heb dan ook meteen gezegd dat ik bij Willemijn sliep en dat hij het moest doorgeven aan papa.

Ik heb opgehangen en nu moest ik dit hele verhaal ook nog aan der vader uitleggen. Hopelijk doet hij niet moeilijk ofzo.

famous guys😍Where stories live. Discover now