ik hou mijn mond dicht

168 4 4
                                    

Evie
Ik word wakker door een verschrikkelijke nachtmerrie. Ik doe mijn lamp aan en loop naar de badkamer toe. Er stond nog een glas van gisteravond in de badkamer, die vul ik met water en drink ik hem in een adem leeg. Als ik hem leeg heb zet ik hem weer terug op de wastafel en kijk in de spiegel. Wow wat zie ik eruit zeg. Maar hoelaat is het eigenlijk. Ik loop weer terug naar bed en pak mijn telefoon. Ik zie dat het 04.28 is. Jeez wat is het vroeg in de ochtend en waarom had ik eigenlijk een nachtmerrie? Waar ging die überhaupt over? Ik denk goed na en krijg dan een berichtje van Willemijn binnen.

Willemijn- Heii Evie, ik zit nu in de auto onderweg naar het vliegveld. Ik ben rond 13.00 uur in Zweden in het hotel. Maybe kunnen meeten rond die tijd. Laat het even weten. Xx dommie
Evie- heiii Willemijn, is goed. Ik heb echt zin om je te meeten. Ik sta dan rond die tijd wel in de lobby. xx Tokkie.

Dan krijg ik een appje van Marcus binnen. 

Marcus- Heii Evie, ik weet wat je nu denkt 'waarom appt hij mij? Hij wou me toch niet meer spreken?' dat klopt ik had toen gezegd dat ik je niet meer wou spreken, maar dat is zeker een grote fout van mij geweest. En je denkt nu waarom stuurt die het om half 5 in de ochtend. Nou dat komt, omdat ik vannacht een nare droom had en die droom ging ook over jou. En ik heb Martinus mijn geheim verteld over dat ik Nederlands kan praten. Ik hoop dat ik je morgen weer kan spreken. xx Mac

Wauw, dit had ik dus echt niet verwacht dat hij dat naar mij zou sturen en dat hij er spijt van heeft dat hij mij niet wou spreken. Ik hoop dat hij morgen normaal tegen mij doet als ik bij het concert van hem ben. Ik leg dan ook mijn telefoon weer aan de lader en leg hem ook weg. Ik kruip onder de dekens en probeer weer te gaan slapen. Niet veel later voel ik dat me ogen zwaarder worden en langzaam in slaap val.

Marcus
'Ik spreek ook Nederlands.' zeg ik tegen Tinus en kijk weg, omdat ik er voor schaam. "Wow, dit had ik dus echt niet verwacht. Maar wanneer heb je dat geleerd dan?" 'Gewoon op school. We hadden toch een Nederlandse docente.' En ik zie Tinus ja knikken. 'Nou ik vroeg aan haar of ze mij Nederlands kon leren en dat wou ze wel doen. Dus nu kan ik Nederlands.' "Wil je dan eens iets in het Nederlands zeggen?" 'Ja hoor.' (Ze praatten net in het Noors maar ik kan geen Noors dus nu zeg ik het gewoon weer in het Nederlands. Ik hoop dat je het snapt) 'Hallo ik ben Marcus.' "Wowow wat?"  Lacht Tinus. 'Ik zei 'Hallo ik ben Marcus'" "Misschien een rare vraag, maar wil je mij ook misschien Nederlands leren?" 'Ja hoor, ik kan misschien Evie ook vragen of ze wilt helpen, maar ik moet nog wel wat anders aan der vertellen.' Tinus knikt en gaat weer onder de dekens liggen. Ik open Whatsapp op me telefoon en zoek Evie op. Als ik der gevonden heb typ ik wat naar der.

Marcus- Heii Evie, ik weet wat je nu denkt 'waarom appt hij mij? Hij wou me toch niet meer spreken?' dat klopt ik had toen gezegd dat ik je niet meer wou spreken, maar dat is zeker een grote fout van mij geweest. En je denkt nu waarom stuurt die het om half 5 in de ochtend. Nou dat komt, omdat ik vannacht een nare droom had en die droom ging ook over jou. En ik heb Martinus mijn geheim verteld over dat ik Nederlands kan praten. Ik hoop dat ik je morgen weer kan spreken. xx Mac

Zo verstuurd. Wow is ze ook wakker? Want ze heeft het nu al gelezen. Naja ik vraag het morgen wel op het concert als ze komt. Ik hoop het maar. Ik leg mijn telefoon weg en ga onder de dekens liggen en sluit me ogen. 

Evie
Ik word wakker door dat iemand op de deur klopt. Ik open mijn ogen zachtjes en loop als een zombie naar de deur toe. Als ik door het gaatje kijk zie ik daar Willemijn staan. Ik weet niet zo snel mogelijk de deur open te maken. Als ik hem heb open gedaan vlieg ik Willemijn om haar nek en ze had niet echt in de gaten en valt naar achteren. Ik huil van geluk en ik laat Willemijn los en we staan op. Ik geef haar nog een knuffel en laten dan weer los. 'OMG we hebben dan eindelijk elkaar ontmoet.' "Ja eindelijk en dan ook nog in Zweden." 'Ja haha.' En we lachen. 'Ik ga me even omkleden. Dan kunnen we straks misschien de stad in ofzo.' "Ja is goed. Ik ga even naar me eigen kamer toe. Dan zie ik je zo beneden in de lobby, maar dan ook echt." Zegt Willemijn lachten en ik lach mee. Ik loop mijn kamer weer ik en kleed me om in een outfit (zie media). Als ik klaar ben doe ik nog een normale make up look op. Pak ik mijn telefoon en loop naar beneden de lobby in. Ik app nog snel me moeder dat ik met Willemijn naar de stad ga en dat ze hier is. Ze wenst me heel veel plezier en ik ga op de stoel zitten en wachten op Willemijn.  "Hier ben ik dan." zegt Willemijn en ik kijk op van mijn telefoon. 'Oké dan kunnen we naar de stad gaan.' ze knikt en we lopen naar de stad. Het is niet zo ver lopen gelukkig en we gaan steeds winkel in en uit. Dan krijg ik een appje van Martinus binnen.

famous guys😍Where stories live. Discover now