Vacciner

26 2 5
                                    

Ovan video är en föreläsning på svenska om vacciner på 35 minuter av A-C Stewart som är bra att lyssna på. Hon citeras oxå nedan.

Innan man vaccinerar sig eller sina barn bör man veta vad man gör. Det gör inte industrin. Det verkar heller inte vara någon hemlighet längre. Det som är märkligt är varför de envisas med att injicera så mycket så tidigt innan barnens immunförsvar ens är utvecklat och klarar att bilda antikroppar? Det är nästan så att man vill skada hjärnan och nervsystemet på ett så tidigt stadium som möjligt för lägsta IQ utveckling och högsta sjukdomsutveckling?

Sen är det förstås märkligt att inte samma krav på forskning, tester och säkerhet gäller för vacciner? Eller att bolagen fått Carte Blanche och inte kan hållas ansvariga och krävas skadestånd ifall deras produkter skadar och tar livet av människor? Att svaga virus eller sådana som ska vara döda, verkligen är det, har de ingen koll på alls när de inte testar efteråt. För spädbarn och människor med svagt immunförsvar kan det vara katastrof. Det man ska förhindra bryter ut, förutom allt kvicksilver, aluminium, glykol och främmande proteiner som är oerhört skadligt för människor, för allt levande. Dessutom är deras ingredienser något av TOP SECRET som inte får meddelas omvärlden. Är det fara deras säkerhet eller individens?

Ann-Charlotte Stewart berättar varför vi ska välja den naturliga vägen till immunitet;

Jag är mikrobiolog och vet av egen och andras erfarenhet från många år av odlande av bakterier och virus att de är oerhört känslig för just miljö.

Det finns t ex anaeroba och aeroba mikrober till att börja med. Anaeroba mikrober DÖR av syre. Är du med? Det kommer att ta ett tag att förklara detta, det var därför jag frågade dig om du är medveten om Pasteurs Germ theory (som för övrigt är falsk och inte applicerbar på verkligheten). Det är också den som hela vaccinteorin är uppbygd på. Jag har läst mycket immunologi och såg igenom det hela för mer än tjugo år sedan. Det var just därför jag hoppade av vaccincirkusen. Jag jobbade i USA på ett av labben som ligger bakom Gardasil, ett vaccin mot livmoderhalscancer som allvarligt skadat tiotusentals och dödat hundratals unga flickor.

Tillbaks till mikroberna. Syretillgång är bara en faktor när det gäller att få bakterier, virus och andra mikrober att trivas. pH är en annat, olika salter och näringsämnen i olika halter, temperatur plus en massa annat. Bakterier växer enbart där deras miljö är rätt. Anaeroba (utan syre) bakterier är naturens städare och sophanterare, de växer i kroppar som har dåligt med syre och energi och som naturen uppfattar som en kropp som ska "återvinnas"; mao dö och komposteras och ge näring till något annat som vill växa och har energi.

En frisk människa får aldrig överväxt av parasiter, mikrober etc, de växer till där rätt förutsättningar ges. Rätt förutsättningar är faktiskt ett måste. Så i syrefattiga, sura, energifattiga, sjuka kroppar trivs så kallade humanpatogener. Däremot trivs de inte alls i syrerika, mer alkaliska miljöer. Där trivs istället de baggar som vi kallar probiotika och som man kan köpa på hälsokosten. Dessa bakteriekulturer frodas i en frisk miljö med hög syresättning och rätt förhållanden. Kan jag som människa inte erbjuda bakteriekulturen en bra miljö, jag kanske andas för dåligt, eller rör mig för lite, eller dricker för mycket alkohol, eller äter junkfood, eller är väldigt stressad, ja, då hjälper det inte hur mycket probiotika jag än tar, för jag kommer snart att få överväxt av anaeroberna och svamparna i alla fall. Livsstilsförändring är ett måste för en människa som är sjuk.

Denna info är tyvärr inte alls något bra för vaccinproducenterna som gör grova pengar på att vi inte vet hur våra kroppar funkar.

Intet ont anande injiceras små barn med dödliga gifter, vaccinernas adjuvanser, som i många fall snart ger upphov till feber, förkylningar, allergier, eksem, astma, senare kommer de degenerativa sjukdomarna som gör att människor blir långtidskonsumenter av allsköns symtomhanterande kemiska substrat, så kallade toxic mimics som i sin tur ger upphov till ännu fler problem.

Kost & kunskapWhere stories live. Discover now