√20

388 44 4
                                    

Louisov pohľad

Zobudil som sa sám. Posadil som sa a očami som hľadal Harryho. Nebol tu. Oklamal ma. Neľúbi ma. Pozrel som na stolík a všimol som si jedlo. Pri jednej miske bol papierik. Otvoril som ho.

Drahý Lou.
Mrzí ma, že som musel odísť, ale čaká ma práca. Urobil som ti maškrtu. Poriadne to spapaj. Ja sa k tebe zasa večer vrátim. Mrzí ma, že som zamkol. Ale môžeš si predsa čítať.

Milujem ťa.

Harry. Xx

Usmial som sa nad vzkazom a vzal som si jedlo. Začal som to jesť. 

Ako Harry sľúbil, večer bol so mnou. Vlastne pred chvíľkou prišiel. Prilepil sa mi na pery a položil ma na posteľ. Vyzeral unavene, no nedával to najavo. Pokúšal sa zo mňa vybozkávať dušu. Rukami prechádzal po mojich bokoch a sem-tam ich zovrel vo svojich veľkých dlaniach. Vošiel som mu rukami do vlasov a jeho prsty sa hrali s lemom mojich teplákov. Naše bozky sa prehlbovali a boli vášnivejšie. Predral sa jazykom do mojich úst a bozkávali sme sa. Moje ruky putovali na jeho chrbát kde som mu zovrel v rukách tričko a ťahal som ho smerom k sebe, aby som ho vyzliekol. Harry sa odtiahol a pretiahol si tričko cez hlavu a odhodil ho na zem. Zostal kľačať medzu mojimi nohami a ja som sledoval jeho tetovania. On sa len zasmial. Vyzliekol som si svoje tričko a posadil som sa. On však svoju veľkú dlaň pritlačil o moje rameno a ja som si tak späť lahol. Sadol si zadočkom na môj rozkrok a zavrtel sa na ňom. Ticho som vzdychol a on si len kusol do pery.

,,Harreh." Vzdychol som.








R.🌹

Chaos [L.S.]Where stories live. Discover now