Valentine day ( Taekook )

3.3K 86 16
                                    

Jungkook's pov.:

Krásný slunečný den. Blankitně modrá obloha. 5% možnosti srážek. Sice trochu chladno, 5°C nad nulou, ale i tak dost teplo na jarní kabáty a ne na zimní kožichy. Dokonalé počasí pro 14. únor, což je v Koreji Valentýn.

Tolik bílé nevidíte za celý rok. Ani tolik párů a čokolády. No... I když já té čokolády vidím poslední dobou až až... Až na to, že mi žádnou ještě nikdo nikdy nedal. Nikdy jsem ji od nikoho nedostal z lásky. Opravdové.

" Jungkookie, je tady paní Kim!"

Zakřičela na mě ze spoda máma, že už dorazila soukromá učitelka. Neochotně jsem se vyhrabal ze smetiště obalů od čokolády a jenom v kraťasech a bílém, trochu průsvitném tričku se vyrazil na výlet do obýváku. Když jsem se došoupal dolů, jak nečekaně, byly obě v bílém. Oblíbená barva nosící se na zamilované dny.

" Kooku! Okamžitě se jdi přesléct, chovej se slušně!"

"Bože... Vždyť je tu jenom dvě hodiny, ne? To to ta ženská nemůže vydržet?"

Neohrabaně jsem se poškrábal na zádech a ignoroval dál pokřiky mámy. Asi chcete vědět, proč mám doučování doma a nechodím do školy.

Jednoduché. Jsem bohatý, rozmazlený spratek, co nechce chodit mezi ostatní lidi. Venku jsem už nebyl něco málo přes měsíc a půl. To ještě není tak dlouho. Z přemýšlení mě vytáhlo klepání propisky o stůl. Super... Zas jsem se zamyslel. Jak já nenávidím domácí úkoly navíc!!! To je fakt zlo.

" Pane Jeone Jungkooku, jestli se nebudete soustředit, tak tu maturitu nikdy neuděláte, je vám to jasné?"

Povytáhla obočí. To se jí mám jako bát nebo o co se snaží? Němě jsem kývl a snažil se těch zbývajících 110 minut přežít... A že to dá sakra zabrat.

*****

" Tak já už teda půjdu."

Konečně si začala obouvat ty lodičky. A kabát. Díky bohu!

" Jéé, nechala jsem si na sedačce kabelku, mohl byste mi ji prosím podat?"

Zatnul jsem čelisti a otočil se na patě. Co po mě sakra ta baba ještě bude chtít!? Abych s ní šel na nákupy!? Škubnutím jsem vzal tu kabelku do ruky.

Ale cosi z ní vypadlo. Sklonil jsem se k malému obdélníku jahodové čokolády. Tak vypadá to, že tady někdo už svoji tabulku sladké čokolády dostal...

Pevně jsem ji svíral v prstech a přejížděl polštářky po jejím nepravidelném povrchu. Veliký růžový nápis:' Miluj toho, koho musíš ' se táhl přes celý obal.

Zkousl jsem si spodní ret a rychle sladkost zastrčil zpátky.

Najednou jsem dostal chuť po čerstvém vzduchu. Po vůni obchodu s čokoládami. Po chuti grilovaného lososa. Po stínu větví. Prostě po světě venku.

Ale zároveň se mi nikam nechtělo. Nechtěl jsem opustit moji věčnou temnotu a hry. Správně. Tohle je můj domov a taky navždy bude. Nepotřebuji svět tam venku. Já si vystačím sám.

*****

Už bylo něco kolem čtvrté a já pořád zůstával v bezpečí svého bunkru. Až tento den přejde, všechno bude jako dřív. Stará dobrá přítelkyně temnota, gta, postel a rámeny k jídlu.

Pomalu jsem si najel na instagram. Proč mě chce sledovat tolik lidí?? Ani jednoho neznám. Absolutně. Teďka mě sleduje jenom pár známých, jenom něco málo kolem 50 tis. lidí.

bts oneshots / czWhere stories live. Discover now