nouă

2.8K 235 31
                                    

Jimin a devenit puțin obsedat cu săruturile, ceea ce nu e o  mare problemă ,dar când Yoongi era în mijlocul unei conversații cu Jin și Jimin brusc s-a așezat în poala lui  întrerupându-l  cu un sărut scurt pe buze,Yoongi trebuie sa admită că e într-o anumită măsură surprins.

Yoongi l-a ținut pe Jimin în poala sa pentru restul conversației ,lăsându-l pe tânăr să îi sărute umerii și gâtul cât de mult a vrut.Băiatul a început să se bosumfle când Yoongi nu i-a acordat atenție,șoptindu-i că el face toată treaba și bărbatul a acționat,acoperindu-i fața lui Jimin cu mici săruturi între cuvintele sale până când Jungkook a intrat în bucătărie și l-a tras pe Jimin de păr,invitându-l înapoi în living.

"Ou,asta a durut" a spus Jimin apucându-și spatele capului unde Jungkook i-a tras părul.Yoongi a deschis gura pentru a spune ceva,dar Jin e deja în mișcare,luându-l pe Jungkook de o mână și punându-l pe umărul său.
Cei doi au dispărut pe hol și Jimin s-a întors spre Yoongi,un mic zâmbet apărând pe fața sa."Crezi că Jin hyung va face acel lucru din nou.Știi cu-"

"Să nu vorbim despre asta." Bărbatul l-a oprit pe Jimin și i-a mângâiat capul,tânărul odihnindu-și capul pe pieptul său.Yoongi și-a pus bărbia pe capul lui Jimin cât au așteptat ca Jin și Jungkook să se întoarcă.Namjoon doarme pe canapea,sforăind ușor.El poartă un tricou și pantaloni negri,un contrast puternic cu pătura cu locomotiva Thomas în care e ghemuit.

"Hey daddy" a șoptit Jimin.

Yoongi i-a sărutat creștetul capului în confirmare."E okay dacă îți spun daddy aici?Jungkook îl numește pe Jin hyung daddy,și vreau doar să mă asigur că e okay."

"Poți să mă-mi spui cum vrei scumpete" a spus Yoongi sărutându-i urechea băiatului.Jimin s-a ghemuit mai mult la pieptul lui Yoongi,picioarele sale lovind spatele coapselor bărbatului.În cele din urmă pașii slabi ai lui Jungkook s-au auzit în spatele lor și Jimin și-a întors capul,gâtul său stând incomod pe umărul lui Yoongi.Bărbatul și-a strecurat mâna între umărul său și gâtul lui Jimin.

"Jiminie hyung" l-a strigat încet Jungkook,Jimin întorcându-se complet,instalându-și fundul chiar pe penisul lui Yoongi.

Bărbatul a râs și și-a scuturat capul confuz.De ce lucrurile rele i se întâmplă mereu lui.

"Îmi pare rău  că te-am tras de păr."

"Mulțumesc iepuraș" a spus Jin,mângâindu-i partea din spate a capului.Jungkook a dat din cap și s-a înclinat în atingerea lui Jin,și Yoongi a observat pentru prima dată suzeta prinsă de zgardă.
S-a balansat într-o parte și a prins-o înainte să o ia între buze.

"Vrei să ne jucăm?" a întrebat Jungkook în jurul suzetei.

Jimin a aprobat și cei doi au dispărut în living.Jin a oftat și a căzut în scaun lângă Yoongi și și-a dat ochii peste cap.

"E o obrăznicătură uneori" a spus Jin sorbindu-și băutura.Yoongi a aprobat și și-a odihnit bărbia în palmă."Oricum,vorbeai despre muncă."

"Yeah, e acest nou angajat.Nici nu mă pot uita la ea.E stupidă hyung.Doar proastă."Jin a râs și și-a dus o mână la gură pentru a nu-l trezi pe Namjoon. "Nu gumesc!E nemaipomenită!Nu poți nici măcar să porți o conversație cu ea,am nevoie de cineva mai potrivit.Mă încetinește hyung.Se presupune că ea ar trebui să mă ajute cu hârtiile dar în schimb ea rupe ce e important.Cred că mă voi arunca pe o fereastră."

"Nu face asta,nu cred că pot avea grijă de Jimin pe lângă micul drăcușor" a spus Jin,uitându-se prin living,unde îl poți vedea pe Jungkook pe vârfuri în pragul ușii."Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru Namjoon,el e ca un înger."

Little space |Yoonmin [TRADUCERE] ✔Où les histoires vivent. Découvrez maintenant