trei

3.6K 279 30
                                    

Yoongi stă pe canapea ,privindu-l pe Jimin colorând când telefonul lui a sunat.A fost un mesaj de la șeful său,întrebând dacă poate merge cu el într-o călătorie de afaceri în acest weekend întrucât ultimul manager de vânzări a demisionat.

Yoongi i-a răspuns cu "da" fără să se gândească cu adevărat la asta,fără să-și amintească că are un little de care trebuie să aibă grijă.Yoongi s-a uitat în jos la Jimin care e ocupat cu coloratul,poza unei pisici fiind aproape completă.

"Hey Jimin,voi merge la market,ai nevoie de ceva?" a întrebat Yoongi,luându-și tenișii de lângă canapea.

A observat o grămadă de creioane vechi pe canapea lângă ei și a oftat.Jimin refuză categoric să le folosească pe cele neascuțite,chiar și după ce Yoongi le-a ascuțit cu o ascuțitoare veche pe care a găsit-o.Jimin și-a ridicat privirea ,ochii lui coborând în timp ce a început să numere lucruri pe degete."Crochete de pui,biscuiți în formă de animale ,jeleuri,macaron-"

"Dă-mi voie să te opresc aici Jiminie.Voi lua orice voi găsi.Vrei mâncare cât timp sunt plecat?" a întrebat Yoongi.Micuțul și-a încrețit nasul și bărbatul a aprobat , luând acest lucru ca pe un nu.

A mers în bucătărie și a împins cuțitele lângă perete și a ascuns sucul în spatele unor lucruri în frigider înainte să îl lase pe Jimin singur.

Yoongi a umblat prin magazin nesigur dacă să cumpere crochete de pui.Nu a mai cumpărat de la petrecerea verișorului său de cinci ani și chiar și atunci a fost comod la magazinul din colț,aproape de casa lui din Daegu,nu într-un magazin complicat în Seul care are orice ,începând de la biscuiți în formă de animale până la cauciucuri pentru mașini.

În timp ce trece pe la raionul cu jucării Yoongi s-a oprit pentru o clipă,căruciorul său scârțâind când s-a oprit.Bărbatul a trecut de raion,decizând că îi va lua lui Jimin doar câteva creioane pe care să le folosească când va fi plecat.Un nou pachet de douăzeci și patru și va pleca spre raionul cu produse congelate pentru mâncare pe care Jimin le va putea găti când el va fi plecat ,fără să se rănească.

Yoongi s-a uitat la varietățile de ustensile pentru colorat ,holbându-se la ele nesigur.Sunt creioane , markere,ștampile,pixuri colorate -prea multe alegeri pentru o persoană indecisă ca Yoongi.Deci a luat creioane ,markere și o nouă carte de colorat înainte să plece de la acel raion.

Împingându-și căruciorul spre raionul cu mâncare încă o dată Yoongi nu poate să creadă cât de ridicole sunt toate.Cumpără creioane și mâncare pentru copii unui adult.Este cu adevărat îngrijorat deoarece va lăsa un adult singur acasă pentru trei zile.Yoongi nu intenționează să îi ceară lui Jimin să stea în big space cât va fi plecat ,știe că Jimin se va forța să o facă.Ăsta e și motivul pentru care Yoongi nu îi poate cere să o facă.Nu vrea ca săracul băiat să se simtă mizerabil tot timpul cât va fi plecat ,forțându-se într-un mod care îl va stresa.

Yoongi și-a scos telefonul din buzunar și l-a pus între umăr și urechea sa.S-a uitat în jur pentru crochete de pui cât timp a așteptat ca Jin să răspundă ,lovind podeaua în dezamăgire când nu le-a putut găsi.

"Alo?" a întrebat Jin.Bărbatul poate spune că e obosit ,cu Jungkook alergând în jur,Yoongi nu-l poate acuza.Din ceea ce i-a spus Jimin ,Jungkook e un neastâmpărat care are nevoie să învețe câteva lucruri despre maniere.Yoongi a pretins că asta a făcut Jin în acea noapte,l-a învățat manierele.

"Hey,voi merge într-o călătorie de afaceri și voi fi plecat din oraș în weekend și luni.Ai putea să vii la Jimin măcar o dată pe zi și să îl verifici?" a întrebat Yoongi,privind frigiderul.Unde naiba sunt crochetele de pui?"De asemenea,știi unde sunt crochetele de pui în super market?"

"Al treilea frigider în raionul cu mâncare congelată.Nu voi fi disponibil să stau cu el.Îl pot verifica noaptea,poate îi voi lua pe Kookie și Namjoon la prânz sau ceva,dar nu pot sta cu el" a spus Jin.Yoongi a împins căruciorul înainte și e nevoit să facă o altă decizie-crochete de pui în formă de dinozauri sau obișnuite.Alegerea e evidentă.

"E bine,nu e nevoie să stai cu el.Vreau doar să nu fie singur tot timpul ,știi?" a spus Yoongi.

S-a uitat în jos la cărucior ,verificând lucrurile pe care Jimin a spus că le vrea ,și alte lucruri care crede că Jimin va avea nevoie.Unul din aceste lucruri e un surplus de plasturi cu Spongebob.

"Yeah,okay deci voi trece pe la el în fiecare seară și mă voi asigura că a făcut baie.Poate dacă va arăta trist îi voi spune lui Kookie că îl las la el dacă nu se îndreaptă..."Jin s-a îndepărtat și Yoongi a râs puțin în timp ce și-a pus lucrurile pe bandă.

"Bine hyung.Trebuie să închid.Mai vorbim" Yoongi a închis și și-a băgat telefonul în buzunar pentru a reuși să așeze restul lucrurilor.Ceva i-a captat atenția în colțul ochiului,dar a lăsat-o,gândindu-se că Jimin nu mai are nevoie de nimic pe lângă ceea ce deja i-a cumpărat.

Când Yoongi a ajuns acasă Jimin nu era nicăieri. A lăsat pungile pe blatul din bucătărie și l-a căutat în camera sa,crezând că poate Jimin a adormit din nou în patul său ,dar băiatul nu e aici,nici în camera lui nu e.Bărbatul era să îl sune și să îl întrebe unde naiba a plecat fără să îi spună lui înainte,dar s-a oprit când a  auzit chicoteli din baie.

"Jimin?" Yoongi l-a strigat încet ,în timp ce a bătut în ușă.Chicotelile s-au oprit brusc și Yoongi poate auzi cum apa se revarsă în timp ce Jimin iese din cadă.

"Da hyung?" a întrebat Jimin,aruncând o privire prin ușa deschisă.Yoongi a înțeles starea lui Jimin,de la părul ruinat de apă până la barba de săpun de pe bărbia lui.Bărbatul a mai observat și că Jimin stă în fața lui complet dezbrăcat  fără vreo urmă de rușine.Trebuie să fie micul copil în el a gândit Yoongi.

"Doar mă întrebam dacă ești acasă ,asta e tot.Poți merge înapoi la baia ta acum" a spus Yoongi.

Jimin a aprobat și când s-a întors Yoongi a văzut bulele revărsate  din cadă și împrăștiate pe podea.Hainele lui Jimin sunt îmbibate în apă,așa cum sunt și cele doua covorașe pe care mama lui Yoongi i le-a dăruit de Crăciun.

"Jimin,câte bule ai folosit?"

Little space |Yoonmin [TRADUCERE] ✔Where stories live. Discover now