șase

3.1K 243 34
                                    

Yoongi a trebuit sa își aducă restul lucrurilor de la muncă toată săptămâna,și cu sârguință tastează la laptopul său în timp ce Jimin se uită la desene în sufragerie.E aproape ora cinei și bărbatul știe că Jimin va veni curând în camera sa și îl va ruga să îi gătească ceva.Yoongi a continuat să muncească până a sunat alarma -pe care a setat-o pentru a se asigura că va petrece puțin timp cu Jimin astăzi.

"Yoongi hyung?" vocea lui Jimin a sunat peste tastatul lui Yoongi.S-a uitat în sus pentru o secundă înainte să se întoarcă la lucru.

"Ne putem ghemui?"

"În curând Jimin.Lasă-mă să termin asta" a spus bărbatul.Jimin s-a așezat în prag și l-a privit încă puțin înainte să se întoarcă în living.Și-a strâns toate ustensilele de colorat și s-a întors în camera lui Yoongi,aruncându-se în pat.Forța a trimis câteva din foile lui pe podea și bărbatul a oftat frustrat în timp ce le-a adunat."La naiba Jimin."

"Scuze" a șoptit tânărul,dar nu s-a mișcat din pat.În schimb a așteptat ca Yoongi să se așeze înainte să împingă noul pachet de creioane spre el,luându-le pe cele neascuțite pentru el.Când Yoongi nu l-a luat în seamă ,Jimin a împins creionul în coapsa lui.

"Jimin,serios,nu am timp chiar ac-"Yoongi s-a uitat în jos la noile creioane presate de piciorul său și s-a uitat înapoi la Jimin care colorează nepăsător cu creionul neascuțit pe care normal refuză să îl folosească.

Yoongi a oftat și a închis laptopul ,punându-l deoparte și a curățat patul de toate hârtiile lui.A luat un creion și a început să îl ajute pe Jimin să coloreze pisica de pe cartea de colorat.

"Okay?Bine?" a întrebat încet Jimin,continuând să coloreze.

S-a înclinat pe partea lui Yoongi și bărbatul l-a tras între picioarele sale.Și-a odihnit bărbia pe umărul lui Jimin și i-a dat o mică aprobare.

"Yeah,sunt bine" a spus Yoongi.Jimin a încuviințat și a mișcat culoarea ,încă folosind creionul neascuțit.Bărbatul l-a mutat pe cel nou mai aproape de micuț,încet îndemnându-l să le folosească deci nu se va simți ca o persoană oribilă.

"Știi cum spui că atunci când sunt supărat trebuie să-ți spun?" a întrebat Jimin.Yoongi a aprobat și s-a uitat în sus la băiat."Asta se aplică și la tine.Știu că esențialul acestei relații e ca eu să nu fiu stresat sau orice dar și tu mă îngrijorezi."

"Nu-ți face griji pentru mine Jiminie.Sunt bine atât timp cât tu ești fericit și sănătos." Yoongi a ciupit o parte a stomacului lui Jimin drăgăstos.Mușchii lui Jimin aproape au dispărut și Jimin cel mare va fi supărat din cauza asta ,dar Yoongi găsește mica burtică adorabilă."Vrei să mănânci ceva?"

"Crochete de pui" a spus Jimin fără să piardă timpul.Yoongi a râs și s-a dat jos din pat,băiatul fiind chiar în spatele său.

Acum că Yoongi nu mai e un ciudat,Jimin a găsit oportunitatea să vorbească despre tot ce îi vine în minte.

"-și Jungkook a intrat în probleme din nou,și aparent Jin hyung i-a pus un inel în jurul părții sale private."

Yoongi practic a scăpat tava cu crochete de pui când Jimin a spus asta ,s-a aplecat înainte în încercarea de a prinde tava înainte să lovească pământul.Când tava a fost băgată în siguranță în cuptor,Yoongi s-a întors spre micuțul care stă pe dulap,legănându-și picioarele.

"Poți repeta?" a spus Yoongi , sprijinindu-se de dulap.Jimin a respirat adânc și a început să povestească de la capăt și Yoongi i-a pus o mână pe coapsă pentru a-l opri."Mă refer la partea cu Jungkook."

"Yeah,cred că a intrat în probleme pentru că Jin hyung i-a spus să își strângă jucăriile din living și el nu a făcut-o și Jin hyung a pus un inel sau ceva în jurul părții lui private.A spus că a durut foarte tare.El m-a sunat și mi-a spus" a spus Jimin.

Yoongi și-a înclinat capul încet și s-a întors spre cuptor pentru a-l porni."Tu...nu-mi vei face și mie asta,nu-i așa?"

"Nu!" Yoongi practic a țipat. "Niciodată,să nu crezi că vreodată asta s-ar ,ah ,întâmpla.Okay?Perfect" a spus Yoongi.S-a uitat peste umăr la băiat care pare să își ridice absent cuticulele.Yoongi s-a rezemat de dulap cu un oftat exasperat.Va trebui să vorbească cu Jin despre Jungkook care ar trebui să țină lucrurile pentru sine.

"Hyung,știi că se presupune că ar trebui să plouă toată săptămâna?" a întrebat Jimin,privindu-l pe Yoongi punând farfuria pe dulap lângă el.Yoongi și-a scuturat capul și s-a învârtit prin bucătărie pentru una din cănile lui Jimin.Are o aversiune pentru cănile obișnuite,dar Yoongi nu a putut găsi nici una din cele amuzante.

"Ei bine se presupune că va ploua cu tunete și cred că va trebui să facem cumpărături pentru suplimente."

"Suplimente?" a întrebat Yoongi ,renunțând la căutarea sa.

"Știi,în caz că ne inundă și apartamentul nostru se va duce departe.Trebuie sa fim pregătiți"a spus Jimin;Yoongi a aprobat iar tânărul a început să listeze lucruri ,cerând ghete de ploaie,umbrele și o barcă.Yoongi l-a ascultat în timp ce a împărțit crochetele de pui și Jimin pare preocupat cu faptul că nu au o canoe și nu l-a mustrat pentru că vorbește cu gura plină.

"Ce spui despre asta"Yoongi a propus puțin mai târziu,după ce Jimin a mâncat,acum ghemuindu-se pe canapea."Dacă ploaia va fi foarte puternică și vom fi super siguri că apartamentul va fi inundat vom lua o barcă.Dar până atunci ne vom salva banii pentru alte lucruri."

"Alte lucruri ca jucăriile de pluș?" a întrebat Jimin,jucându-se cu degetele lui Yoongi,și uitându-se în sus la el cu ochi mari.

"Orice vrei tu,doar nu o barcă."Jimin a țipat de bucurie și s-a rotit pe coapsa lui Yoongi pentru a-l îmbrățișa , mulțumindu-i într-una.Jimin e cu adevărat cel mai drăguț.

~(^з^)-♡~(^з^)-♡~(^з^)-♡~(^з^)-♡

~(^з^)-♡~(^з^)-♡~(^з^)-♡~(^з^)-♡

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Little space |Yoonmin [TRADUCERE] ✔Where stories live. Discover now