cinci

3.4K 253 37
                                    

După ce s-a întors din călătorie Yoongi nu s-a întors la munca pentru câteva zile.Nu pentru că e bolnav și nu pentru că nu își dorește,doar pentru că Jimin nu l-a lăsat.S-a întors luni dimineață și Jimin deja îl aștepta ,purtând un tricou uriaș și  jambiere.Jimin nu a irosit timpul în a se înfășura în jurul bărbatului și a-l îmbrățișa strâns,atât de strâns încât Yoongi și-a aruncat valiza și a trebuit să se țină de perete pentru a nu cădea.

Marți a fost același lucru .Yoongi a încercat să se de-a jos din pat cât de silențios a putut pentru a se furișa din camera lui Jimin ,dar podeaua a scârțâit și micuțul e o persoană care se trezește ușor.Yoongi a înghețat în hol când băiatul a ieșit din camera sa,purtând o pereche de boxeri negri,o cămașă care îi aparține lui Yoongi- care nu e încheiată cum trebuie,apropo- și una din cravatele lui Yoongi.

"Dacă tu pleci la lucru,voi merge și eu" a spus Jimin ,aplecându-se pentru a-și pune șosetele.A început să își caute pantofii dar Yoongi l-a luat de mână și l-a tras la pieptul său.Au stat acasă și marți.

Acum,joi dimineața,Yoongi s-a trezit din cauza sunetelor desenelor animate și a fredonatului lui Jimin de-a lungul melodiei.Yoongi s-a uitat la ceas pentru a vedea că e doar cinci,cu o oră înainte ca el să se trezească și două înainte când  el consideră să-l trezească pe micul monstru numit Park Jimin.

Yoongi a mers în living ,văzându-l pe băiat așezat pe podea ,colorând și legănându-se pe muzica enervantă a oricărei animații e la televizor.Yoongi s-a așezat pe podea lângă băiat ,care doar s-a uitat la el înainte să se întoarcă la colorat.

"Ce faci micuțule?Știi că e super devreme" a spus Yoongi ,rezemându-și capul de cel al lui Jimin.

"Nu pot să dorm" a spus Jimin,somnul observându-se în vocea sa ,și Yoongi știe că acum că e aici ,băiatul poate adormi în orice minut.Yoongi și-a întins mâna și și-a trecut degetele prin părul tânărului.

"De ce nu ai venit cu mine în pat?" a întrebat Yoongi,deja folosindu-și mâna liberă pentru a aduna creioanele neascuțite,cele pe care Jimin încă refuză să le arunce chiar dacă Yoongi i-a cumpărat altele noi.

"Nu am vrut să te deranjez"a spus Jimin,încolăcindu-și brațele în jurul lui Yoongi."Kookie a spus că el și Namjoon hyung nu dorm cu Jin hyung .M-ar numi copil."

"Tu ești un copil" a spus Yoongi,trecându-și mâinile prin părul lui Jimin și ridicându-l.Băiatul s-a încolăcit în jurul lui și l-a îmbrățișat pentru a nu cădea."Dar ești copilul meu și nu mă vei deranja niciodată,bine?"

Jimin doar a aprobat în umărul său și l-a lăsat să îl pună înapoi în pat.Yoongi a închis televizorul și s-a întors pentru a se întinde în pat lângă Jimin.

"Trebuie să mergi la muncă azi?"

"Poate voi merge să-mi iau lucrurile și mă voi întoarce acasă." Jimin s-a uitat în sus la el cu ochii luminoși.Yoongi și-a încolăcit mâinile în jurul băiatului și l-a tras deasupra,deci Jimin se află peste el,piepturile lor presate."Da,cred că voi face asta."

"Pot veni cu tine?" a întrebat Jimin,piciorul lui încălțat frecându-se de picioarele goale ale lui Yoongi.

"Dacă vrei,dar nu va fi distractiv" i-a spus Yoongi ,dar lui Jimin nu pare să-i pese.El a adormit deja,capul  atârnându-i de unde l-a plasat în pieptul lui Yoongi ,în subsuoară .Yoongi a râs pe înfundate și și-a închis ochii,adormind la rândul său.

              ———–——————

"Sus,sus,sus!Munca a început!" Jimin a țipat când Yoongi s-a trezit pentru a doua oară în acea zi.Yoongi și-a deschis ochii obosit pentru a-l vedea pe Jimin călare peste el,părul în toate direcțiile și foc în ochii lui."Haide,dacă nu te grăbești vom întârzia!"

Little space |Yoonmin [TRADUCERE] ✔Where stories live. Discover now