10

83 9 0
                                    

Ten stejný den

*Seulgi*

No tak. Kde sakra všichni jsou? Už je obědová přestávka a Hoseok ani Jimin se ve škole stále neukázali. Seulgi jim oběma volala už aspoň šedesátkrát, ale ani jeden z nich to nezvedl. A na nikoho jiného z jejich party číslo nemá. Ty starší zná pouze z vidění a s Taehyungem a Jungkookem se nebaví i když jsou s ní ve třídě.

Pomalu dojedla svůj oběd skládající se z žitného chleba, tofu a zeleniny a zvedla se od stolu. Už zase jedla sama. Stále nedokáže pochopit, že se s ní nikdo nechce kamarádit i když tak zhubla. Je pravda, že aspoň neslyší posměšky a nadávky určované její osobě, jako tomu bylo v minulosti. Ale nyní ji pro jistotu zase všichni ignorují. Kromě Jimina. On tu pro ni vždy byl. I když trávil většinu času se svou partou, nikdy se na ni nevykašlal. Vždy se ujistil, že je v pořádku. Proto ji teď dělal takové starosti, že jí nezvedal telefon. U Hoseoka se tomu moc nediví. Ten kluk je tak nevyzpytatelný.

Seulgi si oprášila sukni a zamířila do umýváren. Vešla do nejvzdálenější kabinky a posadila se na zavřený záchod. Vytáhla si telefon, na kterém stále nebyla žádná odpověď. Po chvíli slyšela skřípání dveří místnosti a dívčí smích. Rychle se zaposlouchala do jejich konverzace. Člověk se toho jednoduše dozví nejvíce když sedí na záchodové míse. :D

„To neuvěříte, koho jsem včera viděla s Hoseokem," zahýkala jedna z nich, ve které Seulgi poznala Arin, malou dívku s velkým egem. A to z těch dalších dělalo Minhyun (neboli Mimi), falešnou veganku a modelku a Yoo Siu s IQ houpacího koníka. Promiň, houpací koníku, za tuto urážku. Jedny z nejotravnějších holek na celé škole, které si ze Seulgi vždy dělaly srandu nejvíce. Hlavně díky nim už není ta kamarádská, otevřená dívka, kterou bývala.

„Aaaww, že by si náš pesimista konečně našel amantku?" vzdechla Minhyun a podle zvuků ozývajících se od zrcadel se nejspíše přehrabovala v kabelce, aby našla svojí NYX Soft matte rtěnku, na kterou dělala reklamu a všude to cpala. Byl toho plný Instagram, Facebook, Twitter a všem to posílala do společných konverzací na KakaoTalku. Ach boha.

„To snad ne. To by mi neudělal," kňourala Sia a falešně popotahovala, „já bych přece měla být jeho holka. Jsme přece podle horoskopu spřízněné duše," zakončila svoje stěžování si vzlykem. Radši by sis měla nechat zakrýt ty odrosty, ty naše blondýněčko, pomyslela si Seulgi.

„Tak to tě asi moc nepotěší, že to byl Vepřík Seulgi," vykřikla Arin a dala se do svého pověstného hyeního smíchu. Seulgi se zatmělo před očima a rychle si dala ruku před pusu. Věděla, že mluví o ní, ale myslela si, že už se přes tohle přenesly. Ta přezdívka s sebou přináší neskutečné množství špatných vzpomínek. Vzpomínek na hodiny, co strávila zavřená ve svém pokoji, co stála před zrcadlem a nadávala si. Týdny, kdy snědla desetinu toho, co normálně. Týdny strávené v posilovně. Dny strávené v nemocnici díky přetížení imunitního systému.

„Ta děvka. Až ji uvidím, vytrhám ji všechny ty štětiny, kterým říká vlasy," ječela Sia, „vepř jeden." Seulgi se celá otřásla. Věděla, čeho jsou ty tři schopné. Sama to viděla. Na ni nikdy ruku nevztáhly, jelikož vždy byla větší. U ní stačila psychická šikana a ony to věděly.

Takhle to být nemělo. Hoseok ji měl udělat oblíbenou, ne z ní udělat znovu obětního beránka.

Po tvářích jí už tekly doslova Niagarské vodopády, když se dívky daly na odchod. „Myslela jsem si, že má Hoseok na víc než na vepříka," dolehla k ní poslední slova Minhyun a Seulgi by se doslova zhroutila na zem, kdyby neseděla.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 16, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

×Don't wanna admit {Jihope}×Where stories live. Discover now