4

89 17 5
                                    



*Pohled 3. osoby*

Jenom jsem nechtěl aby se dneska ve škole upařil. Vždyť jsme byli vždycky nejlepší kámoši. Proč už to tak necítí? Zvlášť teď když jsem začal pochybovat, že to je jenom kamarád. Musím se zaměřit na Seulgi. Snad už mi pak Jimin tak nebude plést hlavu. To byly myšlenky, které proudily Hobiho hlavou, když jel autobusem do školy. Odešel z bytu dříve než Jimin a tak musel jet sám. A jelikož není zvyklý na ježdění v buse o samotě, tak s sebou neměl ani sluchátka, ani žádnou knížku. A po chvíli hrabání se v batohu zjistil, že nemá ani svačinu. Bude si pro ni muset dojít k jednomu z těch automatů, co na škole mají. Ale bohužel, protože je to umělecká škola, nacházejí se tam jenom samé zdravé věci. Jako například müsli tyčinky atd... Alias věci, co Hobimu zrovna dvakrát nejedou.

Ponořený v myšlenkách, Hobi skoro minul svou zastávku u školy, tak musel rychle vyběhnout a skoro ho přitom přivřely dveře. Prostě den blbec.

Už cestou od zastávky slyší kolem sebe samý šepot ostatních studentů. Copak nebylo zmíněno, že je to nejoblíbenější student na SOPA? Jenom pár lidí má tu čest a může se s ním bavit. Jsou to hlavni lidi z jeho „Top class dance crew", alias lidi jako jsou Taeyong, Yoo SiA, Mihyun, Soonyoung, Yugyeom atd.. A taky ještě několik lidí z „TheCrushCrew" a z hudebního oddělení. Ale odtud zná asi jenom Jina, Namjoona a Yoongiho.

U hlavních dveří stojí  Taeyong s Minhyun.

„Moje malá Mimi, jak ses přes noc měla? Neměla si žádný špatný sen, že ne?" šišlá Taeyong a dělá „cute" obličeje na Minhyun.

„Ale no tak. Lidi, jděte si s tímhle tím někam jinam. Jste tak sladký, že jsem z toho snad dostal cukrovku," předstírá Hobi, že je mu na zvracení. Takovéto párečky se mu na škole vždycky protivily a to, že jedni z jeho přátel jsou mezi nimi, se mu protiví ještě víc.

„To říkáš jen proto, že nikoho nemáš. Až si najdeš holku, tak si vzpomeň na nás," směje se Minhyun a obejme Taeyonga, se kterým se následně ubírá dovnitř.

„Jo, jo, jasně," brblá si pro sebe Hobi a míří do prvního patra, kde se nachází automaty s tím FIT jídlem. Ewww.

U automatů stojí jeden jediný člověk. Brunetka s pěknýma nohama a sukní, která ty nohy tak akorát odhaluje.

„Ahoj, Seulgi," pronese Hobi a opře se jednou rukou o zeď vedle a usměje se.

„Ahoj?" řekne Seulgi a pozdvihne jedno obočí. „Co tak najednou? Nikdy si o mě ani nezavadil pohledem," namítne podezřívavě, popadne svou müsli tyčinku a otočí se k němu tváří v tvář se založenýma rukama.

„To ani nemůžu pozdravit svoji spolužačku?" uchechtne se Hobi a jednou rukou si prohrábne vlasy.

„Co chceš Hoseoku? Na rovinu," řekne iritovaně Seulgi a přenese váhu z jedné nohy na druhou.

„Rande. Ty. Já. Zítra večer. Kino. Co bys na to řekla?" vychrlí ze sebe Hobi.

„Hmmm. Nech mě popřemýšlet... Ne," odpoví podrážděně a začne se otáčet k odchodu.

„Ale no tak. Neříkej, že bys nechtěla chodit s nejoblíbenějším klukem ze školy?" popadne ji za ruku a donutí ji se znovu otočit k němu.

„Co bych z toho asi tak měla, hmm? Stejně by sis po chvíli našel někoho, kdo je víc populární. Navíc nemám ráda lidi, co se vychloubají," namítne Seulgi a začne odcházet.

„A co kdybych tě udělal víc populární? Pak by tě všichni chtěli a kdybychom se po nějaké době rozešli, tak by si za sebou hned měla řady nápadníků," zavolá za ní poslední věc, která ho napadla.

Seulgi se zastaví a na chvíli se zamyslí. Pak se otočí na místě a začne kývat hlavou.

„Tak dobře. Ale jedině pod podmínkou, že mě uděláš populární. Protože to, že jsem zhubla 10 kilo, zřejmě lidem nestačí," řekne a zamračí se.

„Takže domluveno. Ty budeš mojí holkou a já tě udělám populární," Hobi se usměje a začne odcházet na druhou stranu směrem k jejich tanečnímu sálu. „Večer ti napíšu."

Mezitím, co se toto všechno odehrává, se Jimin konečně dopravil do školy a před vchodem už na něj čekali Jungkook s Taehyungem. „Kde máš Hobiho?" zeptá se Jungkook a vydají se po schodech do druhého patra.

„Jel dřív. Brzo se probudil a tak jsem mu řekl, ať na mě nečeká," lže Jimin a dívá se pod sebe na schody. Oblečený v černých džínách a tričku s dlouhými rukávy se pěkně potil. Přece jen už je konec dubna a začíná být pěkně teplo.

„Proč sis prosím tebe nevzal něco s krátkýma rukávama? Takhle se akorát usmažíš. Dnešek má být nejteplejší z celého dubna," stěžuje si Tae a přitom si ovívá rukou obličej. „Aspoň, že máme dnes akorát hudební nauku. Lituju Hobiho, že mají dneska celý den trénink. Chudáci třeťáci," povzdychne Tae a společně všichni vejdou do učebny M7.

Jungkook a Taehyung sedí v lavici spolu a Jimin sedí se Seulgi. Je to asi jediná holka v celém druháku, se kterou se dá normálně bavit. My o vlku, a vlk za dveřmi. Seulgi vchází naštvaně do třídy a s hlasitým vzdechem dosedá na židli vedle Jimina.

„Co se stalo? Vypadáš dost vystresovaně. Svěř se svému kamarádovi," řekne s lehkým úsměvem Jimin.

„Tomu nikdy neuvěříš. Ten tvůj blbej kamarád mě pozval na rande. Co si jako o sobě vůbec myslí? Jakože to, že je nejoblíbenější kluk na škole neznamená, že ho všichni hned milujou," stěžuje si Seulgi a mezitím se Jiminovi celý svět hroutí u nohou.

„A co si mu na to řekla?" dostane nakonec ze sebe přiškrcenou otázku Jimin.

„Souhlasila jsem, ale jen protože mi slíbil, že mě udělá populární," odpovídá mu Seulgi a tím se Jiminovi úplně zatmí před očima. Jestli to nebylo jasné předtím, tak teď už rozhodně je. Hobi ho víc jako jen kamaráda nebere a nikdy brát nebude. Nemá u něj vůbec žádnou šanci.

Byla jsem na dvou táborech, tak jsem neměla moc času na psaní. Tak doufám, že se vám to aspoň trochu líbilo. Děláme z Jimina totálně depressed člověka, co? Ale tohle mu teda rozhodně nepomohlo. Nebo ano? Kdo ví.  Jestli se vám chce, tak můžete zanechat nějaký ten komentář nebo hvězdu. Děkujeme, že nám to tady někdo čte. Jsme vděčné za každého z vás. 

Peace out - Effy F.



×Don't wanna admit {Jihope}×Where stories live. Discover now