Chapter 31

14 4 4
                                    

I'm back bitches 😈😈


Ολοι λίγο πολύ έχουμε υπάρξει στην θέση εκείνου που ακούει συμβουλες απο κοντινά πρόσωπα και τις προσπερνά δίχως δεύτερη σκέψη.Oλοι λίγο πολύ έχουμε αγαπήσει και ελπίζουμε να έχουμε αγαπηθει . Γιατί ετσι είναι η ζωη.

Η μέρα που ξημερωνε θα ήταν αποκαλυπτική για όλους .
Δεν είναι δυνατόν απο τη στιγμή που τα δυο αγορια μένουν στο ίδιο σπίτι να μην μάθουν για την εξέλιξη της υγειας του καθενός.

"Γιατρε θέλω να σηκωθω" είπε ο Αχιλλέας στον νεαρό νοσοκομο δίπλα του.

"Πρωτα απο όλα σου έχω πει εκατομμυρια φορες πως είμαι απλα νοσοκόμος και δεύτερον με λένε Νικόλα" απάντησε ο γοητευτικός νεος και τον σήκωσε οδηγώντας τον στο σαλόνι.

Εκεί βρισκόταν καθισμένος στον καναπε ο Ίαν , εμφανώς καλύτερα και με ροδαλά μάγουλα.

''Πρώτη  φορά που χαίρομαι ενώ βλέπω την φάτσα σου'' είπε ο Αχιλλέας και ανοιξε τα χερια του για να υποδεχτει τον Ίαν .

''Δεν νομιζω πως αρμοζει σε καποιους σαν εμας να αγκαλιαζονται σαν γυναικουλες τωρα. Ετσι δεν είναι ;'' ρωτησε εκεινος .

''Μαλακα σε βαράνε. Έλα δω δεν σου έλειψα καθόλου;'' είπε και συνέχισε να εχει τα χερια του ανοιχτα ώσπου το κενό γέμισε με το κορμι του αγοριού με τα γυαλιά.

''Ο κυριούλης δίπλα σου ;'' ρωτησε ο Ίαν δείχνοντας τον Νικόλα .

''Νικόλας Αργυρός . Προσωπικός νοσοκόμος . Και πάνω απο όλα ΟΧΙ κυριουλης . 28 είμαι '' δικαιολογήθηκε ο νεαρός και βοήθησε τον Αχιλλέα να κάτσει .

''Προσωπικός νοσοκόμος ; Για ποιον λόγο;  Νόμιζα πως δεν χρειάζεσαι κάποια περαιτέρω φροντίδα.'' τόνισε ο Ίαν και η ανησυχία διαγράφηκε στο πρόσωπο του εσκεμένα , θέλοντας να αντιληφθει αν ο ίδιος γνωρίζει .  

Ο Νικόλας πήγε να εξηγήσει την όλη κατάσταση αλλά το υψωμένο χέρι του Αχιλλέα τον σταματησε. Μια παύση κατέκλεισε τον χώρο και ύστερα με  αρκετα πιο ώριμη φωνη για την ηλικία του άρχισε να εξηγεί .

Η προηγούμενη παύση ήταν μηδαμινή μπροστά στο βουβό ξέσπασμα του Ίαν.

Ο Νικόλας επέλεξε να αποχωρήσει απο τον χωρο αλλα στον δρόμο του βρέθηκε μια εμβρόντιτη Κάλυ που δάκρυα έτρεχαν απο τα μάτια της. Οχι λογω των νέων . Αυτά τα ήξερε ήδη.Το ίδιο και ο Ίαν .

Before I Die... / Πριν ΧαθώΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα