Chapter 30

20 4 0
                                    

Ουτε ο Κιτ είπε στον Ιαν την αλήθεια για τον Αχιλλέα. Το ίδιο βράδυ η Ζωή είχε πια συνέλθει και τελείωνε με τις απαραίτητες εξετάσεις. Τοτε άρχισαν οι ερωτήσεις που δυστυχώς δεν είχαν σαφή απάντηση.

"Κιτ καταλαβαίνω πως κατι δεν πάει καλά. Το βλεπω στο βλέμμα σου" είπε η Ζωή ενω ηταν ξαπλωμένη στο νοσοκομειακό κρεβάτι της.

"Ζωή όλα είναι καλά. Σου εξηγησα ο Ιαν είναι καλά , εσύ εισαι καλά το ίδιο και ο Αχιλλέας. "

"Τοτε γιατί δεν με αφήνεις να τον δω ;" ρώτησε κτητικα η Ζωή.

"Γιατί είναι επικίνδυνο για σένα να σηκωθείς τόσο νωρίς απο το κρεβάτι και απο τον ενθουσιασμό σου που θα τον δεις μπορεί να έχουμε προβλήματα" απάντησε ο Κιτ.

"Μαλακιες. " είπε εκείνη και δυσανασχετούσε.

"Θεώρησε το οσο μαλακιες θες , αλλά εγώ δεν διακινδυνευω την υγεια των ασθενών μου για καπρίτσια. " απαντησε ο Κιτ και έφτασε ως την πόρτα.

"Τουλάχιστον πες μου τα νέα του" ικέτευσε και ηρέμησε παράλληλα .

"Είναι καλά. Είναι σπίτι μαζί με εναν νοσοκόμο για τις απαραίτητες βοήθειες. Ο Ιαν θα πάει αύριο σπίτι. Ξεκινάει την αλλη εβδομάδα χημειοθεραπείες και αν όλα πάνε καλά θα είναι καθαρός . " είπε εκείνος και η Ζωή χαμογέλασε. Αφού είχε παει σπίτι θα ηταν καλά , σκέφτηκε. Αλλά δυστυχώς κανείς δεν ξέρει ποτε ο διάβολος σπαει το ποδάρι του.

"Εσύ , πρεπει να περιμενεις να βγουν οι εξετάσεις για να δουμε σε τι φαση βρίσκεται το τέρας μέσα σου. Μην ξεχνας . Απο τους τρείς σας , ήσουν αυτή που βρισκόταν στην χειρότερη κατασταση. Επέτρεψε μου να πω , πως ήσουν με το ενα πόδι στον τάφο" εξήγησε ο Κιτ και χαιρέτησε την Ζωή φεύγοντας απο το δωμάτιο.

Στο άλλο δωμάτιο του νοσοκομείου η Κάλυ δεν αποχωριζόταν την αγκαλιά του Ίαν και φυσικά αυτός δεν παραπονιόταν.

Ηταν τυχερός. Μα φυσικά ηταν τυχερός. Ανήκε πια στα πρωτα δεκα ατομα του 2025 που μετα απο πολλές προσπάθειες ξεφορτώθηκαν τον καρκίνο. Μπορεί να πήρε στους γιατρους και τους επιστήμονες πανω απο 100 χρόνια για να βρουν ενα αντίδοτο αλλά άξιζε τον κόπο.

Ενιωθε τοσα πολλά που δεν μπορούσε να τα εκφράσει με λέξεις.
Είχε στην αγκαλιά του ενα κορίτσι που πίστεψε σε αυτόν και δεν έφυγε ποτε απο δίπλα του , οι φίλοι του είχαν ανταπεξέλθει καλά στη θεραπεία και όλα πήγαιναν κατ ευχήν.

Before I Die... / Πριν ΧαθώΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα