Capitolul 13

8.6K 684 27
                                    

Reyna crezuse ca atunci cand ii va spune lui Max, ca medicul ii confirmase faptul ca se poate intoarce la activitatile ei normale, el avea sa o duca direct in pat. Dar in loc de asta o duse la cina la cel mai bun restaurant  al hotelului Megalos - DeLuca din Las Vegas. Iar cu copilul in grija lui Carmen, erau liberi pentru a se simti bine.

- Locul acesta este superb - ofta Reyna, admirand frumoasa panorama a orasului pe care o oferea terasa restaurantului. - Adevarul este ca nu mi-am imaginat ca iti doresti sa iei cina in oras.

- M-am gandit ca meritam o seara festiva - spuse el cu un zambet enigmatic . - Imagineaza-ti ca este cina din ziua in care ne-am casatorit... pe care nu am putu sa o terminam.

- Din vina lui David - rase Reyna.

Max era atat de frumos cu acel  costum inchis... incat de fiecare data cand isi imagina cum se va termina seara ramanea fara rasuflare.

- Da, este adevarat - afirma el, servindu-i cu pahar de sampanie.

- De ce  nu mai sunt clienti?

- Am cerut sa ne rezerve terasa - raspunse Max. - Suntem singuri, asa ca putem sa facem ce vrem - continua el pe un ton seducator.

Reyna privi masa. Fu prima posibilitate care ii veni in minte.

- Vrei sa spui aici, in public?

- Dar nu este nimeni.

- Dar...

Max se ridica atunci si o lua de mana.

- Haide sa dansam.

Reyna indentifica imediat melodia care incepuse .

- Poate ca par un pic ridicol, dar este una dintre melodiile mele preferate.

 Era o veche melodie de a lui Elvis Presley interpretata acum de Michael Buble. Cant' help falling in love with you.

- Stiai ca imi place?

- Am aruncat o privire prin camera ta, si am vazut ca ai Cd -ul.

- Esti diabolic.

- Si voi face ca asta sa iti placa - zambi Max.

Reyna avea impresia ca Max DeLuca putea sa faca sa ii placa multe lucruri interzise.

In timp ce dansau, isi sprijini capul de pieptul lui si inchise ochii. Era o senzatie delicioasa sa fie in bratele lui sub acel cer instelat, un pic ametita din cauza sampaniei...

- Niciodata nu am asteptat atata timp dupa o femeie - murmura el, aplecandu-se un pic pentru ai saruta gatul.

Erau atat de aproape incat Reyna putea simti ceva dur atingandu-i coapsele. Si acea atingere o excita mai mult ca oricand.

- Vreau sa gust fiecare centimetru din pielea ta - continua Max, mangaindu-i sanii pe deasupra rochiei. - Iti place? Pentru ca am de gand sa te ating asa peste tot.

Instinctiv, Reyna incerca sa se apropie si mai mult. Voia sa ii atinga pielea goala, sa ii sarute pieptul, voia sa stie daca il putea face sa vibreze. Excitata, ii desfacu nodul de la camasa, si incepu sa ii descheie nasturii.

- Ce faci?

- Vreau sa te simt cat mai mult posibil.

- Dar este prima noastra data si nu vreau sa se termine in cinci minute - protesta Max. - Vom termina acasa, iubire.

Frustrata, Reyna il lasa sa o ia de mana pentru a iesi din restaurant, si in timp ce coborau cu liftul, incerca sa se calmeze. Ce va crede despre ea?, se intreba. Ca o excita in asemenea mod incat uita de tot?

Pasiune neprevazutaWhere stories live. Discover now