Capitolul 2

9.9K 747 51
                                    

-  Se pare ca totul a mers foarte bine - spuse Jim, ironic, in timp ce se indrepta alaturi de Max spre Ferrariu-l negru.

Desfacandu-si nodul de la cravata, Max deschise portiera masinii si se aseza la volan. Ii placea sa conduca. Condusul ii dadea senzatia ca avea totul sub controlul lui.

- Blestemat sa fi Tony - murmura. - Urma sa aiba un copil, pentru numele lui Dumnezeu. Nici macar nu i-a trecut prin capul acela sec sa isi faca un testament.

- De mult timp rezolvi problemele pe care fratele tau le-a cauzat - ofta Jim. - Si din curiozitate... de ce a trebuit sa fi atat de antipatic cu acea fata?

Max il cunostea pe Jim decand erau copii, si acesta era singurul motiv pentru care ii permitea sa ii vorbeasca pe acel ton.

- M-a surprins - raspunse el, pornind motorul pentru a se inscrie in trafic.  Eu ma asteptam la una dintre acele dansatoare de prin cluburile din Las Vegas...

- Dar ti-am spus deja ca este igienist dentar de profesie.

- Da, dar m-am gandit ca poate este doar o acoperire. - Max isi scutura capul. - Adevarul este ca pare o fata normala. Si, in ciuda sarcinii, se vede ca are un corp superb. Dar este atat... Ai observat ca purta papuci de casa cu iepurasi?

Jim izbucni in ras.

- Cum naiba sa nu observ? Se vedeau si din avion.

-Nu purta deloc machiaj si parul ei este blond natural. Nu are nimic de a face cu tipul de fata  care  obisnuia sa ii placa fratelui meu.

- Pai a trebuit sa fie tipul lui la un moment dat.

Max simti cum i se pune o greutate pe piept. Cum daduse Tony peste o astfel de femeie? O fata ca ea nu ar trebui abandonata...

- Da, a avut noroc.

Reyna McCall poseda acel iriezistibil amestec de dulceata si senzualitate pe care toti barbatii o doresc. Si ii rezulta mult prea usor sa isi imagineze cum ar fi sa simta acele buze ale sale pe tot corpul lui...

Max scutura din cap. Niciodata nu se simtise atras de femeile cu care iesise fratele sau.

- S-a  evervat foarte tare din cauza ofertei mele - spuse el zambind.

De fapt, parea pe punctul de ai scoate ochii si acea reactie i se paruse extrem de atractiva. Dar el stia foarte bine ca toata lumea are un pret. Inclusiv o blonda cu obraji imbujorati, buze generoase si ochi albastri care scanteiau atunci cand era furioasa.

- Va accepta banii, o sa vezi. Mai devreme sau mai tarziu ii va accepta. 

In afara de  lupta pe care o dusese cu erorile profesionale si personale ale tatalui sau, Max muncise din greu in ultimi zece ani pentru a reconstrui prestigiul si patrimoniul familiei. Dupa fuziunea hotelurilor Megalos cu compania DeLuca, valoarea actiunilor companiei era tot mai mare si Max era decis sa devina urmatorul presedinte al corporatiei Megalos -DeLuca.

Nimic nu il va opri.

Si mai putin o blonda care, prin jocurile destinului astepta un copil cu fratele lui.

In ziua urmatoare, in timp ce iesea din clinica de stomatologie in care lucra, Reyna facu o grimasa de durere atunci cand isi flexa degetele. Timmy Johnson, un baietel de trei ani, nu putuse rezista tentatiei de a o musca. Desi intodeauna purta manusi de latex, acestea nu o protejau de muscaturile baietelului. Lucra pana tarziu trei seri pe saptamana din doua motive: primul motiv era ca castiga mai bine lucra incepand cu ora cinci, iar al doilea motiv era pentru ca nu avea altceva mai bun de facut. Ea nu obisnuia sa iasa la petreceri. Lasase in urma acea scurta si nebuna perioada din viata ei.

Pasiune neprevazutaWhere stories live. Discover now